Şimdi Ara

Upload hızımı nasıl artırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir uploader olarak 85kb/sn upload hızı yavaş geliyor. FileZilla üzerinden FTP upload yapıyorum. İlkten 300kb/sn, 130kb/sn oluyor fakat sonra 85kb/sn'ye iniyor. Upload hızını artırmanın bir yolu var mıdır?

TTnet
    RT-205
    6mbps down, 1mbps up

• Arkadaşım haline şükret bence.Ben 8 Mbps Netlimitsiz tarifesindeyim hattım tam 23 mbps ye kadar desteklemesine rağmen TTnet diğer 8 Mbps kullannıcılarına(hattı destekleyenlere) 9 mbps download 1 mbit upload veriyor.Ayrıca senin upload da 1 mbps şükret bence.Benim upload hala 799 kbps hattım 2.5 mbps upload kaldırmasına rağmen.
  • turnikeyi çıldırtmayın böyle konular açarak
  • Yapacağınız şey bir windows vps almak, telekomdan birşey beklemeyin.
  • evt uploader sen vps şart
  • VPS alsa bile sonuçta önce VPSye aktaracağı için birşey değişmeyecek ki.

Hattın upload hızı yükselmediği sürece evdeki bilgisayardan gidecek olan verinin hızı sabit kalacaktır.

Yüksek upload hızı olan tarifeleri seçmekten başka çareniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

VPS alsa bile sonuçta önce VPSye aktaracağı için birşey değişmeyecek ki.

Hattın upload hızı yükselmediği sürece evdeki bilgisayardan gidecek olan verinin hızı sabit kalacaktır.

Yüksek upload hızı olan tarifeleri seçmekten başka çareniz yok.

Zaten kendi bilgisayarından veri aktarmayı unutacak, upload edeceği şeyleri vpsye çekecek upload edecek bu işin başka yolu yok, upload hızı 1 mbit üstü olan bir tarife yok ttnette, türk telekomun metro ethernet ve gdshl hizmeti var onunda 3-4 mbit upload alırsanız 1.000 lira üstünde tutarlar ödüyorsunuz, yine diğer alternatif süperonline 20 mbit pakette 5 mbit upload hızı vardı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenger09

Bir uploader olarak 85kb/sn upload hızı yavaş geliyor. FileZilla üzerinden FTP upload yapıyorum. İlkten 300kb/sn, 130kb/sn oluyor fakat sonra 85kb/sn'ye iniyor. Upload hızını artırmanın bir yolu var mıdır?

TTnet
    RT-205
    6mbps down, 1mbps up

Mevcut koşullarda Türk Telekoma bağlı ISS'lerden servis alıyorsanız 1 mbps üzerinde upload hızı alamazsınız
  • Güzel ülkemizde upload altın gibi değerli o yüzden az bulunuyor.Çakma fiberde bile hızlar 100/1 50/1 sol bile 5 mb/s veriyor gerçi tt 5 kat fazla ama yinede yurt dışındaki örneklerine göre az.

Arkadaşların da dediği gibi uploder olmak istiyorsan vps şart.
  • Ghdsl alabilirsin.ancak uçuk fiyatlar ödersin.
    Metro ethernet çektirebilirsin.ancak daha da uçuk fiyatlar ödersin.
    Zaten ADSL ile teknik olarak 3,45mbitten fazla upload alamazsınız.bunu almak icin de down hızından düşmelisiniz.
    En iyisi superonline.20mbit down/5mbit up.gerçi eskiden solda simetrikti.20/20idi.bence yine öyle olmalı.teknik olarak imkansız değil.sol kullananlar mail yağmuruna tutsun solu.

Ttnetten metro ethernet ile 10gbps simetrik internet alabilirsiniz.tabi bunun icin her ay 209,166.86 TL vermeniz gerekmekte

http://www.ttnet.com.tr/web/258-1572-1-1/tur/is_yerinde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_metro_ethernet/satin_al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 20 Ağustos 2011; 13:00:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.