Şimdi Ara

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
6
Favori
32.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Bize Ookla SpeedTest TürkNet YAPA'da yaptığın hız testi sonuçlarını atar mısın? :)

Alıntıları Göster
    Buyrun hocam.
    Bunu birkaç ay önce yapmıştım. Şu an evde değilim diye kontrol edemiyorum.

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

Ama Türknet'in o aylar başlamış olduğu İstanbul'daki altyapı güçlendirme çalışması tamamlandıysa bu değerler daha da artmıştır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akn yi kaldırdılar fiyatlar tavan yaptı aman allah korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Zam gelmeyecek fakat Upload hız sınırını kaldırtma amaçlı bir derneğiz.

Alıntıları Göster
    Gelir gelir Merak etmeyin.

• Ne derneği ya ahahha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:3:31 >
  • işte öyle olmuyor upload yukseldiği zamanda indirme snr oyunama oluyor.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    samsung j5 2015
  • elektrik kesintisinde hat değerlerine bak
  • solnette fiberde upload 10mbps iken ne olduysa 5mbps yapmışlar... sadece fazla para kazanmak için kısıyorlar...
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:3:33 >
  • elektirk kesintisinde bakın hat değerlerine
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:3:34 >
  • Hocam beni yanlış anlama ama şu dernek olayını bi aradan kaldır dernek resmi bir şey kafamıza göre kuramıyoruz yanlış anlaşılmaya çok müsait resmi kurumlara başvururken sıkıntı olabilir anlamayan yanlış anlayan kişiler ve kurumlar için farklı bir isimle devam etmenizi öneririm en azından derneksiz bir şekilde
  • Asimptot kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam şu yazdığınızı görene kadar konuyu ciddiye almayı düşünüyordum DERNEK yazısını görünce az bir olsun olsun değiştirilir o bile demiştim kendi kendime
  • birden fazla kişi olursa fark belli oluyor VDSL kartları limitsiz değildir
  • sınırsız upload çok kişisel bir istek, speedtestte 12 down, 0.50 up hızı %55 slower than tr diyor, aşağı yukarı 50 50 desek 24 ve üstü hız kullanan %70 genel vardır tahminimce, bu upload işi sadece %30 luk kısmın işine yarar, bunun yerine heryere fiber döşetme işi daha mantıklı, adsl kullanan adama sınırsız upload neye yarar ? zaten 0.800 veriyorlar yurtdışına çıkarken 0.50 ye düşüyor

• Katılsamda benim için birşey değişmez 1 mbps’den fazla upload hızı alamıyorum. Bence öncelikle Türküye’nin heryerindeki eski altyapıların yenilenmesi için çalışma yapılmalı.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Dikkatinizi çekerim bu da yapa. Sizle aynı parayı verip kaç kat altında upload ve download hızı alıyorum.

Upload hız limitlerinin kalkmasını ister miydiniz? O zaman bize katılın! (Sınırsız Upload Derneği)

Resmi göremeyen varsa:https://i.hizliresim.com/8aRYrd.png

Yapadan faydalanmak için santrale yakın olma şartı var. Herker yapadan faydalanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 23 Mart 2019; 22:45:31 >

• Asimptot kullanıcısına yanıt
    Sen bütün suçu bakır kablolara atıyorsun. Madem öyle o zaman neden bakır altyapı haricinde bulunan fiber optik altyapılarda bile 2 ila 4 Mbps arası Upload hız limitlemesi var? Azıcık beynini kullan. Akıl yaşta değil, baştadır dostum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.