Selam arkadaşlar update.exe nedir. Bilen varsa detaylı anlatsa iyi olur hep karşıma çıkıyor üç bilgisayarım aynı sorunu veriyor formatlıyorum hinede aynı sorun.bide bilgisayarı donduruyor.inşallah cözümü bulunur...
ne update ediyor biliyormusun? yani windos'u mu update ediyor. bilgisayarına yüklü bir program ile ilgili olabilir.
dostum 5 altı defa kurdun aynı sorunla karşı karşıya geliyorum şaşırdım kaldım walla hiç bir şey de yüklerdiğim yok ilk defa karşılaşıyorum öyle sorunla_?
otomatik güncelleştirmeleri kapattın mı?
şimdilik açık bi kapatayım sorun ondanmıdır sizce?
ya dostum bu sefer donuyor görevi zorlandiriyorum kulanıcılarıda kapatıyorum tekrar acıldığında bilgisayarda işlem yapa biliyorum nedir ya bu hala cözemedim..?
arkadaşlar hala sorunu çözemedim sizde yardım bekliyorum parçaları değiştirsdim hinede aynık sorunla karşı karşıyayım bilgisayarı açtığımda bilgisayar donuk görev yöneticisinde kullanıcılara geliyorum orada etkin var ikikere oturumu kapatmak zorundayım kapatmasan bilgisayarda işlem yapamıyorum
arkadasım nortonu kaldır... makinanı kastırmasın olabildigince zararlı bir prgramdır norton su programı ındırıp kullanırsan rahatlamıs olacaksın bak burda
Dostum anti virüs programı yüklememişim öyle sorun yaratıyor yukarıda anladığım gibi bilgisayarı açtığımda donuk olarak açılıyor.ctrl+alt+del görevi zorlandıra giriyorum ondan sonra kullanıcılarda iki kere bilgisayarı kapat diyorum kapatılıp yeniden giriliyor yoksa bilgisayarda işlem yapamıyorum öyle yapmasan hala sorunu çözemedim hdd değiştirdim bile olmadı dedimya 3,4 format attımda aynı sorun ya fdisk attımda aynı sorunla karşılaştım hine ne yapacağımı bilmiyorum walla yardımınızı bekliyorum hala yanıt alamadım ya sitede insan yardım eder neyse hinede sağolun
ABİ SPY O ANTİVİRÜS İŞE YARAMAZ SPY PROGRAMI KUR
Hocam nasıl olacak bu dediğiniz spy programı yardımcı olun bi hocam işin içinde cıkamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme