Şimdi Ara

conhost.exe nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle bilgisayarımda hiçbir şey açık değilken cpu normalde 0-2 arası şimdi 10 falan oluyor aslında fazla değil ama bilgisayarın sesi fazla yani birşey çalışıyormuş gibi bende görev yöneticisine bakıyım dedim ne çalışıyor arkaplanda diye derken birşey ilgimi çekti conhost.exe diye bir şey kayboluyor sonra tekrar geliyor acaba onun yüzünden mi yoksa pc de virüs falan mı var sebebi ne olabilir?

• http://www.howtogeek.com/howto/4996/what-is-conhost.exe-and-why-is-it-running/

" So now you know what the conhost.exe process does, and why you should never attempt to delete it. Ever. "
    " Linkte anlatılmış.Ne olursa olsun conhost.exe'yi asla silmeyin diyor. "

Windowsta komutlar cmd.exe ile verilir.Yaptığınız en ufak işlem bile (kopyalama,isim değiştirme vs...) cmd tarafından yapılır.Sakın ola onu kapatmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Ekim 2013; 14:39:43 >
  • Tamam kapatmadım zaten.Acaba tozdan falan mı cpu arttı ilgisi var mı bilmiyorum ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2621

Tamam kapatmadım zaten.Acaba tozdan falan mı cpu arttı ilgisi var mı bilmiyorum ama ?

Cpu kullanımı değil de sıcaklığı tozdan artar.Başka birşey vardır bilgisayarınızda.Temizlik vs... yapın.
  • Tamam teşekkürler deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    svchost.exe hatası
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.