M

Teğmen
30 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
corel draw x4 yada x5 türkcesi lazim full nerde bulabilirim ilginiz icin tşk acıl
Slm arkadaşlar 5130c–2 07.97 güncelleme yapmak istedim yaptım ama Türkçe dil olmadığından dolayı bir alt sürümü yüklemek istedim 07.95 Phoenix atmaya çalıştım yarıda telefonu kapattırıyordu JAF programınla flaş atmaya çalıştım programı attı. Bu sefer telefon açılmıyor Nokia yazısı çıkıyor beyaz ekranda sonra kapanır. Ne yapmam gerekiyor Telefonu kurtarmak için
Ağ bağlantılarında Yerel Ağ bağlantısı gördüğü halde ağ kablosunu takıyorum görmüyor driverde yüklü yerel ağ simgesi PC de var. PC ile igligi sorun olarak tahmin ediyorum Kabloda sorun olacağını sanmıyorum başka yerdende denedim ondan.
slm arkadaşlar bilgisayardan uzak kaldığım için siteye giriş yapamıyordum pavilion pc a6000 hp bilgisayara sistemi kurdum driverleri tanıtamadım internettendende bulamamıyorum sürücülerini anakart 945GCT-HM yardımınızı pc başında bekliyorum pc başında olan arkadaşlar
Selam arkadaşlar bilgisayardaki müziki URL olarak nasıl yapabilirim mp3 uzantısında yapabileceğim yer yada Teşekkürler.
Selam arkadaşlar ses kartı dirverini bulamadım bi el atında birlikte çözelim bunu

CBOX PANDERA K300 E2180 2.0G 1GB 160G 512VGA LX bilgisayarın markası

5.1 HD audio with Realtek® ALC883 Ses kartı sürücüsü
arkadaşlar sizin kulandiginiz ve ekonimi önunde ucuz olan monitör 300 ve 350 ytl arasi 19' 17' hangi marakiyi ve hangisini önerisiniz cvp bekliyorum kib a.e.o
Selam arkadalar epeyi der uğramıyordum siteye nasip şimdimiş. Arkadaşlar bi sorunum var basit ama bir türlü içinde çıkamadım. İki bilgisayar bir birini görmüyor. İp verdim hinede görmüyor çalışma grubunu da tabi bir yaptım hinede aynı sorun tabi bu arada internet bağlantısı var otomatikte yapsam ipte versem sorun olmuyor. Benim amacım iki bilgisayar birbirini görüp yazıcıdan yazı çıkartmaktır. Diğer bilgisayarda yazıcıya yazı gönderemiyorum. antivirüs diyorum oda değil başka programlarda baktım onlarda etkilemiyor elle düşüncelerinizi bekliyorum. Pc başındayım
Selam arkadalar epeyi der uğramıyordum siteye nasip şimdimiş. Arkadaşlar bi sorunum var basit ama bir türlü içinde çıkamadım. İki bilgisayar bir birini görmüyor. İp verdim hinede görmüyor çalışma grubunu da tabi bir yaptım hinede aynı sorun tabi bu arada internet bağlantısı var otomatikte yapsam ipte versem sorun olmuyor. Benim amacım iki bilgisayar birbirini görüp yazıcıdan yazı çıkartmaktır. Diğer bilgisayarda yazıcıya yazı gönderemiyorum. antivirüs diyorum oda değil başka programlarda baktım onlarda etkilemiyor elle düşüncelerinizi bekliyorum. Pc başındayım
arkadaşlar bana acıl hp 1020 yazıcı direvyesi lazim arkadaşlar cd kayboldu...sizde yardim istemeye geldım
Hakkında
Meslek: internet cafe
Forum İmzası:
ANALİZ İNTERNET CAFE
Hakkımda:
Senin oynayacağın rol o anda benim hazır olacağım kaderdir
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 191
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.388 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.