Şimdi Ara

Unutulan Kişinin Lokanta Mendili İle Akla Gelmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar tekrardan ben, bugün başıma gelen bir olaydan dolayı etkisi uzun sürecek bir "şey"i anlatmak istiyorum.
    Bundan kısa bir süre önce "Bunalımdayım" diye bir konu açmıştım, belki okumuşsunuzdur o konumu okuyarak nasıl bir psikolojide olduğumu anlayabilirsiniz.

Konunun Link:https://forum.donanimha...im--125876776#125954505

Neyse en baştan başlamam gerekirse; 10.nci sınıfta bir kız vardı, kızın tipi pek iyi değildi ve kendisini arkadaş olarak görüyordum. 10.nci sınıfın yarılarına doğru ise aklımdan çıkmaz oldu, kokusu olsun, mimikleri olsun, gülüşü olsun, gözleri olsun herşeyiyle aklıma kazındı. Sınıfta durup duruken sarılmak istiyordum, ellerinden tutmak istiyordum, arasıra da gözlerine bakarak gülüyordum tabii oda aynı şekilde karşılık veriyordu. Tabii ben o zamanlar triplerdeyim işte hoşlansa mesaj atardı diyorum (önceki konuyu okuyanlar bilir o sıralar sıradan olmaya çalışıyordum ) tabii bende mesaj atmıyorum. Bir kere mesaj atmıştı sınıfta ki problemlerden dert yanmıştı tabii bayağı yazışmıştık birdahada mesajlaşma olayı olmadı bende mesajlaşma işinin rajonunu pek bilmem. Tabii sınıfta muhabbetimizde var şakalaşıyoruz fln. sınıfın mevcudu zaten azdı. Bir ara ben alkol almıştım o sıralar mesaj attım buna tam söyleyeceğim hoşlandığımı ama nedense birşeyler engelledi beni keşke söyleseydim dedim. Tabii zaman öyle geçti gitti 11.sınıfa başladığımda zaten herşeyden soyutlanmış gibiydim, oda ygs kasıyordu arasıra muhabbet ederdik ama vakti yoktu sanki bende de tabii soyutlanmıştım hayattan bir bakıma(önceki konumu okursanız anlarsınız) Varsa yoksa rüyalarıma girerdi bol bol, bu öyle cinsel içerikli değildi tamamen bir yere geziye gitmiş olurduk veya konuşurduk, öyle rüyalardı, tabii bolca hayalde kuruyordum gündüz vakti. Sürekli hayal kuruyordum bazen geceleri hiç uyumazdım. Zaten o sıralar düzenli birşekilde telefonum olmadı bir oldu bir olmadı belki de mesajlaşamamamız bu yüzdendi. 12.sınıfta başka okula gitti zaten, bende iyice soyutlanmış durumdayım yaşamdan. Elimde bakabileceğim ne fotoğrafı var nede dinleyebileceğim ses kaydı varsa yoksa kokusu aklımda. Yavaş yavaş unutuyordum, artık rüyalarımada girmiyordu ama bugün bir yemek yedim ve yanında ıslak mendil getirmişler tabii yemekten sonra elimi sildiğimde gerçekle tanıştım, o onun kokusuydu ve yeniden aklıma kazındı kendisi, şuan paso şarkılar dinliyorum ve hayal aleminde serbest bir dalıştayım, ne yapacağım hiçbir fikrim yok ne ulaşabileceğim telefon numarası var nede ikimizinde sosyal medyası.

Not: Hayattan soyutlanma kız yüzünden değil önceki konumu okumanızı öneririm.

Not2: Şuan arkaplanda çalan yabancı şarkının ritmine göre birsürü sözler diziyorum onun hakkında. Elime gitarımı alsam eminim 11lik bir albüm çıkar. Elime bir kağıt kalem alsam onun adını vereceğim kocaman bir şiir kitabı çıkar, fakat ne zaman elime gitar alsam, ne zaman elime kağıt kalem alsam ona dizdiğim sözler aklımdan kayıp gidiyor. Sanki bu sözler bana acı vermek için ordalar, sanki beni hayal alemine mapus etmek için ordalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.