Şimdi Ara

UNUTAMADIĞIM POLOM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ünv.de okurken resimdeki aracın sahibiydim , 2001 model di 2000 de almıştım, babamın bana 1. sınıfı doğrudan geçme hediyesiydi okul bitene kadar kullandım, bittiği gibi 2003 ağustosunda sattım, fakat sattığımdan beri sürekli rüyalarımda görüyorum, çok güzel hatıralarım geçmişti onunla, üstüne üstlük aracımı geçen kış bursa buttimin otoparkında buldum , arkasındaki uludağ üniversitesi yazısı ve ön koltuk kenarındaki sigara yanığından tanıdım bekledim kimse gelmedi gelse aracın değeri değeri neyse bi kaç milyar fazla teklif edip aracı tekrar alacaktım. şu an yeni evliyim ve eşime aynı araç aynı renk almak istiyorum ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 7 Eylül 2006; 21:49:57 >

• Senin eski polo 1.4 16v 100hp ise bil ki şu an ikinci elleri altın değerinde. Benim gördüğüm performans-kalite-konfor-fiyat açısından en iyi B segment araç.
  • 75 hp idi ama çok seriydi ilk 2 viteste arkadaşın modifiyeli 150 hp vectrayı tokatlıyodu 3 e atınca o geçiyodu :)

bahsettiğim vectranın resminide koyiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 7 Eylül 2006; 22:13:34 >
  • yeni araba aynısıda olsa o tadı vermez bence git o eski polonu geri al

ayrıca bende polonun en yeni çıkanına birde bu kasasına bayılıyorum. inşallah 2-3 aya kadar senin o poloyu ben alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 7 Eylül 2006; 22:09:11 >
  • polonun yerine şu an kia sorento war ama o tatları yaşatmıyo..

• valla poloyu sattığın adama ya da her kimdeyse git onu al süper bi his olur bence..
  • hocam sanırım sende benim gibi çanakkaleli olup bursada okuyanlardansın gerçi sen bitirmişsin ama artık bize kısmet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABAM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

polonun yerine şu an kia sorento war ama o tatları yaşatmıyo..

Yaşatmaz. O nesil polo en sorunsuz, en konforlu polo. Tipide iyi. Compact tasarım. Bin gez, bas git. Keyif alırsın.
  • 2000 modellerin kasa tiplerini çok beğeniyorum polo ların
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

hocam sanırım sende benim gibi çanakkaleli olup bursada okuyanlardansın gerçi sen bitirmişsin ama artık bize kısmet

olur olur biter bi gün bizim arkadaşlardan hala okuyanlar war onlar da bitirecek bi gün :), ben bigalı olup uladağ ziraat fak. da okuyup tarla yı bitiren , ihsaniyede şimdiki acıbadem hastanesinin arka bayırında oturup bigalı olanlardanım ya sen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: herby

hocam sanırım sende benim gibi çanakkaleli olup bursada okuyanlardansın gerçi sen bitirmişsin ama artık bize kısmet

olur olur biter bi gün bizim arkadaşlardan hala okuyanlar war onlar da bitirecek bi gün :), ben bigalı olup uladağ ziraat fak. da okuyup tarla yı bitiren , ihsaniyede şimdiki acıbadem hastanesinin arka bayırında oturup bigalı olanlardanım ya sen

Bende i.i.b.f 3.sene 2sınıf olan her daim yaz okulunun müdavimi olan görüklede kalan çanakkalilerdenim

• Ben de izmir de oturup da ç.kalede okuyanlardanım...
  • quote:

arkadaşlar ünv.de okurken resimdeki aracın sahibiydim , 2001 model di 2000 de almıştım, babamın bana 1. sınıfı doğrudan geçme hediyesiydi okul bitene kadar kullandım, bittiği gibi 2003 ağustosunda sattım, fakat sattığımdan beri sürekli rüyalarımda görüyorum, çok güzel hatıralarım geçmişti onunla, üstüne üstlük aracımı geçen kış bursa buttimin otoparkında buldum , arkasındaki uludağ üniversitesi yazısı ve ön koltuk kenarındaki sigara yanığından tanıdım bekledim kimse gelmedi gelse aracın değeri değeri neyse bi kaç milyar fazla teklif edip aracı tekrar alacaktım. şu an yeni evliyim ve eşime aynı araç aynı renk almak istiyorum ne dersiniz ?

Kardeş bende 1997 model polom vardı inan hala tadı damağımda kalmıştır . hala bu gün olmuş kendime kızarım neden aracımı sattım diye şu anda yaptığım hata ile yaşıyorum daha doğrusu o hatayı sürüyorum . ben polo kadar güçlü atak ve ekonomik araç görmedim ..onu hala çok özlüyorum şöyleki aracımla 55 litre benzinle yaklaşık 1050 km yapmışımdır( gazianatep- manisa kula da benzin aldım hiç durmadan hız kesmeden) ah ah
    polomu satmamın sebebi bagajı yetmiyor ve klimalı bi araba olsun diye aldım ama hepsi boşmuş boş araba dedin mi performans performans.....

• vay beeee.
    bende aynı üniversite de okumuştum.
    uluslar arası ilişkiler.
    o zamanlar bırakın arabayı hayalini bile kuramazdım.
    anca köye memlekete dönünce yazın çalışmak için ya da bahçe işlerine falan giderken araba kullanıyoduk.
    valla bu yeni nesil gerçekten de çok şanslı yav.
    bizim yeğen de öyle adam üniv de okuyor yazın güzelim arabayla dolaşıyor.
    neyse değerini bilin bu günlerin.başka bişey demem.

ayrıca herkesin kandilini kutlarım.

selam ile...
  • bende de çok temiz polo var, 3-5 üste vereyim kia yı ver dermişim:)
  • benım en sewdıgım araba hatta hayalimdeki araba polo 2001 - 2002 kasa ama 101 hp ıstıyorum ben bı 2-3 sene sonra alıcam inş. kafaya koydum çok ama çok istiyorum bu arabadan aşıgım resmen ya pff 1,4 101 hp heyyttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 8 Eylül 2006; 1:24:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

benım en sewdıgım araba hatta hayalimdeki araba polo 2001 - 2002 kasa ama 101 hp ıstıyorum ben bı 2-3 sene sonra alıcam inş. kafaya koydum çok ama çok istiyorum bu arabadan aşıgım resmen ya pff 1,4 101 hp heyyttt

Sevilmeyecek gibi değil Üstelik 101 hp.lik'lerin tamamına yakını highline donanım. Araçta yok yok.
  • kardeş bu polo ların 101 hp olanı var mıydı ? benim ki 1.6cc,75 hp ve 8 v idi. 101 hp olanı kesinlikle uçar desene...75 hp de bile ilk üç vitesede dehşet hızlanırdı çok keyifliyli sürüşü vardır... hala unutamam kapıları dikkatimi çekmiştir aynı sınftaki araçlarla karşılaştırısanız polo nun ne kadar kaliteli ve sağlam olduğunu anlarsınız diğerleri hep bana çok ince basit miş gibi geliyorlar kapı kapandımı tok diye bir ses verir ki lüx bir jip in kapısını kapatıyormuş hissi alırsınız.

• 1.4 16v 101hp polo hb. Bizzat VW tarafından highline donanım seviyesinde üretilerek insanlara mükemmel bir B segmenti araç kullanma fırsatı verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi special123456 -- 8 Eylül 2006; 1:38:18 >
  • şimdi bu son çıkanlarda varmı 101 hp ler üretiliyormu bu polo ların?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.