Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olay gözuktugu gibi deyil hocam bikaç bolum sonra anliyacaksiniz ne oldugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam spoiler'ı düzenledim bir daha bakarmısınız ? Ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız oyunu bitirdim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Hocam spoiler'ı düzenledim bir daha bakarmısınız ? Ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız oyunu bitirdim ben

Tamam şimdi olmuş hocam

• PlayerX kullanıcısına yanıt

Oyunda doğaüstü şeyler olmadığını biliyorum.Oyunda ki her şeyin mantıklı bir açıklaması var.Evdeki hayalet vs olayları,wendigolar,diğer adam hepsini açıklıyorlar.Sorun şurada.Josh Ashley ve Chrisi korkutmak için hayalet dümeni kuruyor. Zaten katil açıklandığında gösteriyor nasıl yaptıklarını.Ama Josh'un hayalet olayını çıakrmada tek amacı Ashley ve Chrisi korkutmak.Onlar ruh çağırırlarken hayaleti Josh niye arkaya getirsin ki ?
  • Oyun okadar mukemmelki sürekli oynamak istiyorum kalkamiyorum başından basladigimda.
    Saat onda oynamaya başladım çok olmamıştır dedigimde saat 1 olmuştu okadar vaktin geçtiğini anlamiyorsunuz.
    Supermassive başarılı bir iş cikartmis.
    Birde quantic dream de yeni oyununu duyursada onunla bu keyfe devam etsek.Son zamanlarda çıkan en güzel oyunlardan.

• Birkaç dakika önce bitirdim. Muhteşem, akıllara kazınacak bir oyun olmuş. Emeğine sağlık Supermassive Games...
  • Benim ins yarın geliyor sabırsızlıkla bekliyorum. Yorumları okudukca sabirsizlik artiyor

• Muhteşem olmuş. Henüz 1 saattir oynuyorum oyunu kapatasım gelmiyor. En son bu bağımlılığı The Last of Us yaratmıştı. Beklentileri karşılamaz diye düşünüyordum ama halt etmişim. Türünü sevmiyorsaniz dahi kesinlikle deneyin derim.

• Allah bu d&r ı bildiği gibi yapsın. Hala kargolamadılar, ayıptır yahu

• Bazı troller oyuna çıkmadan laf atıp duruyorlardı fakat oyunun böyle olacağını biliyordum ki şaşırtmadı beni. Psn den almıştım ve fazla zarar etmemek için satmak durumunda kaldım.Fiyatı düşer düşmez koleksiyon amaçlı tekrar alacağım kutulu olarak.
  • Türkçe altyazıyı kapattığımız zaman oyundaki ipuçlarıda ingilizcemi oluyor? Mesela yol ayrımında hızlı yol ve güvenli yol diye ipucu çıkıyor bu ingilizcemi oluyor?

• revolver kullanıcısına yanıt
    Sabah 9-10 arası musteri hizmetleri ni arayip ipyal ettirin niye bekliyosunuzki boşuna. Erken iptal ettirorseniz o gün kartiniza geri iade ediyorlar odemenizi.
    Sonrada overgame sitesine og kart istiyorum diyerek üye olursun 179 liraya alirsin.
    Yarın sipariş verirsen çarşamba elinizde olur.
    D&R daha tedariktedir tedarik edemediler bence oyunun ilk partisi bitti bunlar ilgisiz kalinca.
    İkinci partinin ulkemize ulaşmasını bekliyorlardir boşa beklemeyin D&R i beklerseniz bu cumartesi günü bile elinise gecmez.

• oyun harika ya, 3 mefta var bende malesef :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Sabah 9-10 arası musteri hizmetleri ni arayip ipyal ettirin niye bekliyosunuzki boşuna. Erken iptal ettirorseniz o gün kartiniza geri iade ediyorlar odemenizi.
    Sonrada overgame sitesine og kart istiyorum diyerek üye olursun 179 liraya alirsin.
    Yarın sipariş verirsen çarşamba elinizde olur.
    D&R daha tedariktedir tedarik edemediler bence oyunun ilk partisi bitti bunlar ilgisiz kalinca.
    İkinci partinin ulkemize ulaşmasını bekliyorlardir boşa beklemeyin D&R i beklerseniz bu cumartesi günü bile elinise gecmez.

Hadi diyorum az daha sabredeyim, tam iptal ederim dağıtıma başlarlar diye, daha önce o şekilde oldu çünkü iptal ettim 2-3 saat sonra dağıtıma başladılar. Ama yeter artık 8 gün oldu. Yarın ilk iş iptal edip over game den alıyorum. Millet 3-4 kere bitirdi biz daha tedarik bekliyoruz. D&R benim için bitmiştir

• 7 zayiat verdim herhalde öldürmek istemeyip bu kadar öldüren tek ben varımdır :D Katliam oldu benim oyun.

Oyunda Sam'in ölme ihtimali var mı beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 1 Eylül 2015; 0:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

7 zayiat verdim herhalde öldürmek istemeyip bu kadar öldüren tek ben varımdır :D Katliam oldu benim oyun.

Oyunda Sam'in ölme ihtimali var mı beyler?

hepsinin ölme ihtimali var, çünkü öyle bir trophy var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Collectibles konusunda yardımcı olamayacağım bende hepsini toplamadım, hepsini toplamak için kimi karakteri kurtarmanız kimisini öldürmeniz gerekiyor artık Youtube dan bakacaksınız. Extra bölümde de hiç bir şey yok ben oyunu bitirdikten sonra oynamadım mı nerede diye aradım. Extra bölüm dedikleri boş boş yürüyorsunuz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Collectibles konusunda yardımcı olamayacağım bende hepsini toplamadım, hepsini toplamak için kimi karakteri kurtarmanız kimisini öldürmeniz gerekiyor artık Youtube dan bakacaksınız. Extra bölümde de hiç bir şey yok ben oyunu bitirdikten sonra oynamadım mı nerede diye aradım. Extra bölüm dedikleri boş boş yürüyorsunuz o kadar.

Ekstra bölümü nasıl açıyoruz hocam? Ben de Endonezya PSN'den almıştım oyunu bitirdim ekstra bölüm diye bir şey göremedim.
  • Açmıyorsunuz hocam, kendisi açık o bölümlerde zaten oynamış olmanız lazım extra olmayanlarda o bölüm silik gözüküyor.
    Matt ile Emily'in çantayı almak için yürüyorsunuz boş boş
    o bölüm ekstra olan.
  • revolver kullanıcısına yanıt
    Sen hatayı dr den siparis vererek yapmışsın overgame den alsaydım oyunu çoktan bitirirdin zaten haftaiçi ayni gun kargoya veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.