Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Ben yüklemeye başlarken böyle bir hata alıyorum ve redsn0w'u kapatmak zorunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1

Bu sorunu yaşayanlar redsn0w'u Farklı çalıştır'dan admin olarak çalıştırıp öyle denesinle bu şekilde çalıştı.

Edit : Çözüm

Restore atmak zorunda kaldım dedım hem temız olsun jb yapıcam bu hata basımın belası oldu 2 saattir aynı yerde hata verip kapanıyor ne denediysem olmadı.

Daha önce Win7'li laptopumda aldığım hatayı XP'li masaüstümde almamıştım. Farklı bir bilgisayarda deneyebilirsiniz.

kesinlikle bende zırt pırt hata alıp duruyordum bilgisayarın bir hayli dosyasını kurcalamıştım deneme amaçlı. anca format paklar benim bilgisayarı, seninde büyük ihtimal öyle. bu arada dendiği gibi başka bilgisayar da dene.

• 3gs sanırım calısmıyor tethered oluyor cunku denedim restore yaptım ama olmuyor arkadaslar
  • Gece gece acayip sevindim valla
  • ben şu anda ios 5.0 kullanıyorum, wifi üzerinden jailbreak için bir türlü 5.0.1'e güncelleme yapamadım, sebebini bilen ve bu sorunu aşabileceğim bir yöntem bilen var mı? Hatalı oluştu diyor...(İphone 4)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: OzanGazi

quote:

Yurtdışı iphone 4
    restore ettim jb yaptım, ultrasnow yükledim

Ama şebeke gelmiyor, neden acaba?

Baseband yükseldi mi yoksa??

Bilmiyorumki, yükseldiyse ne yapcaz?

Custon firmware hazırlamadıysanız baseband 4.11.08 e yükseldi maalesef..

ultrasnow henüz 4.11.08 i desteklemiyor diye biliyorum.eski ios versiyonuna dönmeyi deneyin derim(umarım eski ios versiyonunuz için shsh kaydınız vardır..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanGazi -- 27 Aralık 2011; 23:28:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzanGazi

quote:

Yurtdışı iphone 4
    restore ettim jb yaptım, ultrasnow yükledim

Ama şebeke gelmiyor, neden acaba?

Baseband yükseldi mi yoksa??

Bilmiyorumki, yükseldiyse ne yapcaz?

Hocam insaallah yukselmemistir.

Ayarlar-->hakkında-->modem firmware de ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ibooks u çalışan var mı ?

Yok bendede calismiyor

tşk ederim zamanla düzelir,başka gözünüze çarpan çalışmayanları haber verelim.
  • 1 gün kaybolduk hemen çıkarmışlar JB yi :)) hayırlı olsun.
  • genelde herkes iphone 4 te deniyor. 3gs new booth room da deneyen varmı acaba?
  • @xuadrox bilgisayarında başka bir kullanıcı hesabı oluşturup öyle dener misin? ben öyle çözmüştüm bir ara
  • Acil yardım lazım.......
    İpod jb den sonra hiç açılmadı sürekli rebootluyo kendisini.Apple logosunu geçemedi gitti.Ben de dfu ya aldım cihazı bi zarar gelmesin diye.Neden açılmıyo acaba bilen var mı??????????
  • bu sürümü yükleyenler gece rüyalarında sürpriz bir isimle karşılaşacaklar

www.intikamım_acı_olacak.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 27 Aralık 2011; 23:35:44 >
  • Untethered JB yapanlar birazcık şarj sürelerindeki değişimden bahsederse memnun oluruz.

JB öncesi ve JB sonrası şarj sürelerinde belirgin fark gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

bu sürümü yükleyenler gece rüyalarında sürpriz bir isimle karşılaşacaklar

www.intikamım_acı_olacak.com

ne yani steve baba bizi öpecek mi
  • Kpatıp açtım etkinleştirme gerekli diye uyarı çıkıyor

anlamadım..

telefonuma ulaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ibooks u çalışan var mı ?

Yok bendede calismiyor

iBooks Fix yükleyin insanelyi reposunda vardı.
  • telefonu 4.3.5den 5 e nasıl geciricegimi detaylı bişekilde nerden ogrenebilirim bikere kafama gore iş yaptım telefon telefonluktan cktı biri bi yol gösterebilir mi
    ??
  • sorun yasamadan yapan yokmu bu işi yoksa sorun yasayanlar yurt dısı veya simfree olmayan cihazlardamı yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bat1233

telefonu 4.3.5den 5 e nasıl geciricegimi detaylı bişekilde nerden ogrenebilirim bikere kafama gore iş yaptım telefon telefonluktan cktı biri bi yol gösterebilir mi
    ??

Sorun 1 kısmındaki gibi yapabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49612020&p=1#49612020
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpaw

Acil yardım lazım.......
    İpod jb den sonra hiç açılmadı sürekli rebootluyo kendisini.Apple logosunu geçemedi gitti.Ben de dfu ya aldım cihazı bi zarar gelmesin diye.Neden açılmıyo acaba bilen var mı??????????

Eski bilgilerinizi geri yüklemeden yani temiz bir restore ettikten sonra jailbreak yapın sorununuz ortadan kalkıcaktır . bilgilerinizi geri yüklemeyi jailbreak işleminden sonra yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 27 Aralık 2011; 23:42:57 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.