Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga12345678

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

arkadaşlar ilk defa jb yapıcam ve bi soru sorcam jb yaptıktan sona restore yaparsak telefon normal haline dönüyomu ?
    ayrıca telefon jbliyken itunes e baglayıp app storeden program indirebiliomuyuz?

Untethered jailbreak yaparsan telefonun kapattığın gibi açılır, yani jailbreakli olarak. iTunes'tan program indirmene mani birşey olmaz.

peki hocam restore yapınca jailbreak gidio dimi bide yapmadan önce restore yapmam lasım dımi?

Telefonunuzun özelliklerini yazarsanız daha net cevap alabilirsiniz.

Modeli, yurttiçi mi, yurtdışı ise simfree mi simkilitli mi?Şu anki versiyonu ve basebandı gibi.

hocam 5.0.1 yüklü son sürüm tr cihazı

iphone 4 hocam ipsw yihttp://www.limera1n.cc/2011/11/ios-501-ipsw-download-for-iphone-ipad.html burdan indiriorum ip4 gsm olanı dogrudur dimi?

• Sorunsuz kurdum ve ilk izlenimlerim çok güzel. ipod 4g kullanıyorum ve jailbreak den sonra ara sıra olan donma, takılma gibi sorunlar yok oldu.
  • Ben orjinalden direk untethered a geçtim onu bekliyordum. çıktığını görünce hemen yaptım şuana kadar hiç bir problem yaşamadım :) herşey stabil durumda
  • beyler activatoru nasıl bulucam ya :S sbsettings yoksa odamı yok şimdi en yararlı uygulama :/ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanGazi

quote:

ipsw yihttp://www.limera1n.cc/2011/11/ios-501-ipsw-download-for-iphone-ipad.html burdan indiriorum ip4 gsm yazanı indircez dimi?

Eğer Türkiye'de isen evet..

ewet hocam türkiyedeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bb settingse hic isinamadim.

Sb settings kurucam ama yok o da.

Ben JB'siz iPhone 4'üme semi-untethered ve üstüne sbsettings yüklemiştim. Corona 5.0.1 untether tweaki ile untethered jb yükledikten sonra şu an sbsettingsi hala kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

http://www.youtube.com/watch?v=35RrGzxKSbI

jb li bir cihaza direk bunu uygularsak bir problem çıkıyor mu ortaya(shift+restore)? ipod touch ımı 4.2.1 jb li halinden 5.0.1 e getirmek istiyorum sadece. jb olduğu için herhangi bir problem çıkarır mı?

ayrıca ipod açıkken pc ye bağlayıp mı shift+restore yapıyım yoksa dfu moduna alayım mı?
  • 4S için de sabırsızlıkla bekliyoruz :)
  • Hemen update yolu göründü bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

beyler activatoru nasıl bulucam ya :S sbsettings yoksa odamı yok şimdi en yararlı uygulama :/ ?

acil cevap arkadaşlrrr
  • arkadaşlar dha önce telefonuma hiç jb yapmadım suan ios 5.0.1 yüklü şimdi jb yapıcam restore yapmam lasım mı ?
  • Arkadaşlar daha önce hiç jb yapmadım.Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?
  • Sorunsuz bir sekilde oldu jailbreak. Merak eden arkadaslar icin

Once 5.01 e temiz restore yaptim. Sonra redsnowu kullanarak direk jb yaptim. Her sey sorunsuz olarak calisiyor.
  • quote:

arkadaşlar dha önce telefonuma hiç jb yapmadım suan ios 5.0.1 yüklü şimdi jb yapıcam restore yapmam lasım mı ?

Direk jb yapacaksın.
  • quote:

quote:

beyler activatoru nasıl bulucam ya :S sbsettings yoksa odamı yok şimdi en yararlı uygulama :/ ?

acil cevap arkadaşlrrr

Bigboss'un kaynağında direk çıkıyor
    Versiyon 1.5.8
  • ya arkadaşlar activatoru bulabilirmiyiz yoksa yok mu ? sbssettings yoksa odamı yok ?
  • beyler repolar çok geç ekleniyor. posix: operation timed out hatası alıyorum.yeniden mi cydia kursam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xErr0Rx

Arkadaşlar daha önce hiç jb yapmadım.Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

İlk mesajda arkadas paylaşımda bulunmuş.
  • quote:

arkadaşlar dha önce telefonuma hiç jb yapmadım suan ios 5.0.1 yüklü şimdi jb yapıcam restore yapmam lasım mı ?

Cihazın yurtiçi ve zaten 5.0.1. Restore yapmana gerek yok.
  • Haydaa normal yükledim

herşey tamam

installious yükleyim dedim

telefondaki herşey gitti

sadece ekranda gazete bayisi görünüyor

şaka gibi

edit : kapatıp açtım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 27 Aralık 2011; 22:06:19 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.