Şimdi Ara

untethered jailbreak cikti ios 5.0.1 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.578
Cevap
19
Favori
66.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avalonn -- 27 Aralık 2011; 18:15:23 >
  • Arkadaslar konu hakkinda bilgisi olanlarin yardimini bekliyorum..

Oncelikle cihazim iphone 4 abd'den gelme kilitlidir ve geveyle kullaniyorum. Versiyonum 4.1 di ve basebandim 02.04.10 du. Ben baseband koruyarak ios5.0 a yukselttim ve tetreth jb yaptim. Ben bu 5.0.1 e nasil gecicem yanlis bisey yapmak istemiyorum nasil tekrar baseband koruyarak 5.01 e gecicem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

DFU MOD ALAMADIM BİLGİSAYARDA DFU MOD YÜKLENİYOR GİBİ BİŞEY ÇIKTI DONANIM YÜKLEME GİBİ TELEFONUM KAPANDI KABLOUDA ÇIKARDIM AÇILMIYOR TLEFON YARDIM EDİN TELEFONUM AÇILMIYOR GİTTİ TELEFON KAPANDI KALDI

home + power a 15 sn basılı tut açılır
  • quote:

DFU MOD ALAMADIM BİLGİSAYARDA DFU MOD YÜKLENİYOR GİBİ BİŞEY ÇIKTI DONANIM YÜKLEME GİBİ TELEFONUM KAPANDI KABLOUDA ÇIKARDIM AÇILMIYOR TLEFON YARDIM EDİN TELEFONUM AÇILMIYOR GİTTİ TELEFON KAPANDI KALDI

sakin ol dostum bir şey olmaz :) telefonu tekrar açmaya çalış.
  • arkadaslar indirme sorunu yasayanlar icin hotfile upload ettim buyrun..

mac redsn0w 0.9.10b1

redsn0w win 0.9.10b1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Arkadaşlar Ibooks açılmıyormuş galiba. Ipad 1 ve Iphone 4'de bu tür problemlerle karşılaşanlar var.
    Bende açılıyor.

Arkadaşlar Installous deneyen oldu mu? API hatası alıyorum ben sürekli herkes de mi böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrail_gfb

Arkadaslar konu hakkinda bilgisi olanlarin yardimini bekliyorum..

Oncelikle cihazim iphone 4 abd'den gelme kilitlidir ve geveyle kullaniyorum. Versiyonum 4.1 di ve basebandim 02.04.10 du. Ben baseband koruyarak ios5.0 a yukselttim ve tetreth jb yaptim. Ben bu 5.0.1 e nasil gecicem yanlis bisey yapmak istemiyorum nasil tekrar baseband koruyarak 5.01 e gecicem?

Aşağıdaki konudaki gibi snowbreeze ile baseband koruyarak 5.0.1 restore yap. Daha sonra Redsnow ile jb yaparsan problem olmaz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48030289

• quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

quote:

home + power a 15 sn basılı tut açılır

bende reset atıyor telefon tekrar açılıyor
  • Bence 2 gün bekleyin arkadaşlar. Problem falan sizi vurmasın, takip edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Teknik Servis

quote:

Okuyunca Şu Geldi Aklıma.

http://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2I

Konuyla alakalı değil ama benim iş arkadaşımda eşinden ayrıldı. Eşinin ismide tülay beni kızdırdığı zaman açıyom bu videoyu çıldırıyor

• BEYLER BENDE 5.0 YÜKLÜYDÜ NEKADAR ZAMANDIR UNTETHERED BEKLİYORUZ BİLİYORSUNUZ ÇOK SABIRSIZIM ŞUAN VE 5.0.1 İTUNES ÜZERİNDEN ŞUAN ÇOK ÇOK YAVAŞ İNİYOR. ALTERNATİF LİNK VEREBİLİRSE BİRİ SÜPER OLUR.!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 27 Aralık 2011; 15:02:49 >
  • ARKADŞLAR NASIL YAPICAM BU JBYİ AÇTIM TELEFONU 3 SANİYE POWER İKİNCİ AŞAMADA HOME TUŞU İLE BERABER 3. AŞAMADA POWER TUŞUNU BIRAKTIM VALLAHİ SİNİR OLDUM DFU MOD BULUNAMADI GİBİSİNDEN BİRŞEY YAZIYO BİRDE DONANIM YÜKLEMEYE KALKIYO BİLGİSAYARA BULAMIYORDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

BEYLER BENDE 5.0 YÜKLÜYDÜ NEKADAR ZAMANDIR UNTETHERED BEKLİYORUZ BİLİYORSUNUZ ÇOK SABIRSIZIM ŞUAN VE 5.0.1 İTUNES ÜZERİNDEN ŞUAN ÇOK ÇOK YAVAŞ İNİYOR. ALTERNATİF LİNK VEREBİLİRSE BİRİ SÜPER OLUR.!!

Otayla direkt indirebilirsin. ITUNESE gerek yook.
  • işlem tamamdır.turkcell logosu atıcam iphone browser ile ama program kıllık yapıyor
    baska hangi programla sistem dosyalarına erişebilirim ?
    pc den
  • bu ne yaw pazar yeri gibi olmuş burası :D bağıran çağıran

ben de şu kenarda takılayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: Apple Teknik Servis

quote:

Okuyunca Şu Geldi Aklıma.

http://www.youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2I

Konuyla alakalı değil ama benim iş arkadaşımda eşinden ayrıldı. Eşinin ismide tülay beni kızdırdığı zaman açıyom bu videoyu çıldırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

BEYLER BENDE 5.0 YÜKLÜYDÜ NEKADAR ZAMANDIR UNTETHERED BEKLİYORUZ BİLİYORSUNUZ ÇOK SABIRSIZIM ŞUAN VE 5.0.1 İTUNES ÜZERİNDEN ŞUAN ÇOK ÇOK YAVAŞ İNİYOR. ALTERNATİF LİNK VEREBİLİRSE BİRİ SÜPER OLUR.!!

i4 http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-3309.20111109.64rtg/iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw

i3gshttp://appldnld.apple.com/iPhone4/041-3307.20111109.5tGhu/iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw

Bu arada tethered üzerine untethered yaptım. Cihaza yakıştı untethered

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Orijinalden alıntı: azrail_gfb

Arkadaslar konu hakkinda bilgisi olanlarin yardimini bekliyorum..

Aşağıdaki konudaki gibi snowbreeze ile baseband koruyarak 5.0.1 restore yap. Daha sonra Redsnow ile jb yaparsan problem olmaz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48030289

Tamm ama iste orda diyo ki bn prevend modu secicem baseband koruyacak yeni bir ipsw olusucak diyo daha sonra onu itunes uzerinden yuklucem ama elmada kalicak diyo sonra ibooty ile acicaksin diyo sonra her seferinde gene yine telefon kapandiginda gene pcyemi baglicam ayrintili bi sekilde anlatirmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 4 4.3.5 e bunu nasıl uygularız arkadaşlar? Daha önce jailbreak yapılmadı.
  • shsh kaydımı alamadım. ağlamak üzereyim hepsi boşuna 5.0.1 in shsh si için geç kalmışım. Allah kahretsin. yarına çıkar 5.0.2
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.