Şimdi Ara

UNO Demo %100 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle değerli forum üyeleri. Bugün size hazırlamış olduğum UNO Demo oyununun Türkçe yamasını sunmak istemekteyim. Bu yamayı yapmaya dün bitirmiştim. Bugün ise yamadaki hatalar ayıkladım. Ki işin en zor kısmı da burası. Yama için düzgün tool bulamadığımdan dolayı mecburen ilk başta Unity oyunlarını otomatik çeviren uygulamayı kullandım. Bu uygulama İngilizce olan yerleri Google Çeviri sayesinde Türkçe yapmakta. Ben de çevrilen yerleri tekrardan düzenleyip size sunmaktayım. Yani anlayacağınız üzere bu çeviri tam olarak Translate çevirisi değil. Bu da benim için bayağı uğraştırıcı bir iş oldu. Belki gözümden kaçan yerler olmuş olabilir. Bu yüzden kusura bakmayın. Bunları da bana bildirirseniz sevinirim.


    Size bu çeviri hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Özel kart türlerinin terimlerini (Yön değiştir, Renk değiştir, Pas vb.) çevirmiş olmamla beraber yalnızca İpuçları kısmında geçen Rayman kartlarının terimlerini (Wild Blue Yonder, Comin' Through vb.) çevirmedim. Ayrıca oyunu açarken çıkan epilepsi uyarısını maalesef çeviremedim. Ubisoft Connect üzerinde denedim ama Steam üzerinde çalışır mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle çalışır. Eğer isterseniz normal UNO için bir Türkçe yama hazırlayabilirim.


    Son olarak bu yamayı oyunun dosyalarına entegre etmeyi sağlayacak yolu bana gösterebilecek biri olursa gerçekten çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.


    Yama kurulum aşamaları:


    1- İlk olarak Unity oyunlarını otomatik çeviren programı bu yazıdaki gibi kurun.
    2- Oyundaki bazı yerler Türkçe olmaya başlayınca size verdiğim linkteki dosyayı UNO Demo\AutoTranslator\Translation\tr\Text klasörüne atın.
    3- Oyununuz artık Türkçe olacaktır.


    Ekran görüntüleri:

    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    UNO Demo %100 Türkçe Yama


    Güncel Yama Linki (10 Mart 2022)

    Eski link (25 Ocak 2022)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 10 Mart 2022; 16:50:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.