Şimdi Ara

ÜNLÜ OYUNCU PAUL WALKER YAŞAMINI YİTİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli -Fast and Furious- filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Amerikan medyasında yer alan haberlerde, Los Angeles yakınlarındaki Santa Clarita kasabasında arabasıyla giden 40 yaşındaki oyuncunun, aracının direksiyon kontrolünü kaybettiği, ağaca çarpan aracın alev topuna dönüp patladığı belirtildi. Kaza anında araçta bulunan ünlü oyuncunun henüz ismi açıklanmayan arkadaşı da hayatını kaybetti. 15 yaşında bir kızı olan yıldız oyuncunun, son olarak 6’ncısı çekilen Hızlı ve Öfkeli filminin 7’ncisi için yapımcı firma ile çalışmakta olduğu bildirildi.

Kaynak: Milliyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eglesin... Sahsen ben cok uzuldum.... Topragi bol olsun

• Yok artık

• Aynı filmdeki gibi tam bir hız tutkunuymuş, arabaları çok seviyormuş ve bir de tamirhane sahibiymiş.. Çok yazık, çok üzüldüm toprağı bol olsun..
  • Direksiyonda arkadaşı varmış diye biliyordum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interlagos

Direksiyonda arkadaşı varmış diye biliyordum ben

Evet direksiyonda arkadaşı varmış aynı zamanda ralli pilotuymus sanırım.

• Yazik olmus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arac Ferrari, kendisi kullaniyormus...

• Toprağı bol olsun ne kadar iyi şoför olursan ol aşırı hız ölüme davetiyedir

• Araça Porsche yolcu koltuğunda oturuyormuş arkadaşı kullanıyormuş ve asıl olay:

Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 1 Aralık 2013; 11:37:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayatta arabadan ve hızdan çok daha önemli çok daha güzel şeyler var.araba haz değil ulaşım aracıdır,bu vesileyle trafikte hıza hayır diyelim.

• Arkadaslar arac Ferrari degil, Carrera gt... Arac kaza yaparken rahmetli sag koktuktaydi.....
    Tekrarda uzulerek dunyanin basi sag olsun....

• Toprağı bol olsun. Şahsen çok beğendiğim bir oyuncuydu... Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.

acıyorum şu trafik canavarlarına
  • Ferrariyle bir insan durduk yere niye kaza yapar, hız yapıyordur çünkü hız niye yapar işi gücü yokmudur bahsine kapışıyodur muhakkak. Aynı filmdeki gibi boş bir hayatı sürdürmeye kalkarsa olacağı bu. İbretlik.
  • Cok sevdigim bir aktordu. Hizli ve ofkeli 7 cekilirken oldu adam. Keske filmi bitirebilseydi en azindan guzel bir hatira kalirdi.

• Yazık oldu valla sevdiğim bir aktördü.

ÜNLÜ OYUNCU PAUL WALKER YAŞAMINI YİTİRDİ ÜNLÜ OYUNCU PAUL WALKER YAŞAMINI YİTİRDİ ÜNLÜ OYUNCU PAUL WALKER YAŞAMINI YİTİRDİ ÜNLÜ OYUNCU PAUL WALKER YAŞAMINI YİTİRDİ ÜNLÜ OYUNCU PAUL WALKER YAŞAMINI YİTİRDİ

• su testisi su yolunda kırılır diyeceğim ama filmdi yahu, üzüldüm allah rahmet eylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Ferrariyle bir insan durduk yere niye kaza yapar, hız yapıyordur çünkü hız niye yapar işi gücü yokmudur bahsine kapışıyodur muhakkak. Aynı filmdeki gibi boş bir hayatı sürdürmeye kalkarsa olacağı bu. İbretlik.

Nerden biliyodun? bahsine kapistigini?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.