Şimdi Ara

ÜNLÜ OYUNCU DİNÇER ÇEKMEZ VEFAT ETTİ (MAZLUMU GETİRİN BANA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ünlü oyuncu Dinçer Çekmez yaşamını yitirdi

Sinema ve tiyatro oyuncusu Dinçer Çekmez hayatını kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, emekli sanatçısı Dinçer Çekmez için başsağlı mesajı yayınladı.

Sanatçı'ya ait sosyal paylaşım sitesinden ise başsağlı mesajı yayınlandı. İşte o mesaj

"Büyük sanatçı, usta oyucu, aydın, babam DİNÇER ÇEKMEZ'i bugün saat 4 sularında kaybettik. Sadece bizim değil herkes için anlamı büyük. Bir döneme damgasını vurmuş, sadece Türk sinemasını değil, çocukluğumuzu temsil eden bir simgeydi. Söylenecek şey çok da ben kelimeleri bulamıyorum. Anma töreni ve cenaze Cuma günü Anadolu yakasında yapılacak, detaylar belli olunca bilgi vereceğim. Tüm sevenlerini törene bekliyoruz, ona güzel bir uğurlama yapmak istiyoruz. Mekanı cennet olsun.."

Dinçer Çekmez Kimdir?

Özellikle Kemal Sunal'la birlikte oynadığı Şark Bülbülü, Tarzan Rıfkı, İnek Şaban, Şaban Askerde, Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban,Atla Gel Şaban gibi film ve TV dizilerinde aldığı rollerle, filmlerde kullandığı kültleşmiş replikleriyle ("O kadar!" ve "Mazlum'u getirin bana!" gibi) ve "Kadırgalı Eşref" adlı bir kabadayıyı oynadığı Şabanoğlu Şaban filminde attığı nârâlarıyla meşhurdur.

Uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatrosu kadrosunda pek çok oyunda rol almıştır.

Sinema ve tiyatro oyuncusu Metin Çekmez'in ağabeyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Mart 2013; 0:15:00 >

• Küçükken hatta su an bile izlediğimiz cogu sanatçılar teker teker gitmeye basladi

Allah rahmet eylesin hepsine oof oof bizde yaslanıyoruz bundan 5-10 sene sonrasını düşünemiyorum ya tv de gördüğümüz cogu kisi olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene giden gidene
  • Allah rahmet eylesin, başarılı bir oyuncu idi. Bu 2013 yılına girdik gireli dikkat ediyorumda neredeyse bütün efsane oyuncular tiyatrocular ölmeye başladı
  • Oha ne oluyor lan, Allah rahmet eylesin.
  • ünlülelere 2013 yamuk geldi

• Filmlerde genelde kötü karakterleri canlandırırdı, oyunculuğu iyiydi. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar filmini izledik, ismini ölünce öğrenmek varmış Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

O kadar filmini izledik, ismini ölünce öğrenmek varmış Allah rahmet eylesin.

al benden de o kadar.Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

O kadar filmini izledik, ismini ölünce öğrenmek varmış Allah rahmet eylesin.

+1 Allah rahmet eylesin
  • Filmlerini az mı izledik.Allah rahmet eylesin
  • Bu sene ölümler arttı mı ne oldu.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Mazlumu artık kim dövecek? :(

Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bu sene ölümler arttı mı ne oldu.

Evet azrail fazla mesai yapıyor
  • Vay be bir çınar daha devrildi, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Allah rahmet eylesin, başarılı bir oyuncu idi. Bu 2013 yılına girdik gireli dikkat ediyorumda neredeyse bütün efsane oyuncular tiyatrocular ölmeye başladı

+1
  • bu adam bizikilerde oynıyordu biliyorum o zamanlar ölmemiş miydi?
  • 2013 lanetli sene midir nedir .Allah geri kalanlara sağlık versin ne diyelim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.