Şimdi Ara

Üniverste için MOTOR vs ARABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba beyler direk konuya geçeyim seneye insallah üniversteye geçicem altımda bi araç olmasını istiyorum babamla konustum ya motor alalım dedi yada sana benim arabayı vereyim kendime yeni alırım dedi

Simdi beyler araba kullanmayı biliyorum motoru fazla bilmiyorum köyde bi kac kere sürmüstüm ama alacagım motorla alakası yok alcagım motorda dönerken felan yan yatırmam lazım öğrenirim sıkıntı yok zaten sadece sehir icinde kullanıcam ciddi bi kaza yasıycamı dusunmuyorum hız yapmam

Ama motor alırsam uni zamannı kıs a geliyor batıda bi uniye giderim soguk fazla etkilermi ekipman alınca soguktan ne kadar korur bilgisi olan bilgilendirsin lütfen

Icimden bi sesde al arabayi sıcak kafan rahat olur diyor ama motoroda ilgim var buyuk ihtimalle motor alırım

son olarak motoru alsam calmazlarmı adamlar tekerlegi söküp kilitten ayırıp caliyorlar kullanan arkadarlar bu ise nasil cozum buluyor ve kışun üşüyormusunuz

Araba clio

Motor Kawasaki 250 R ( Honda motorlarda titreme varmıs yamanında tipini sevmedim )

Tekerlekleri sarı olan alınırsa rengi değiştiririm beyeler sadece çıkartmaları hosuma gitti

Üniverste için MOTOR vs ARABA Üniverste için MOTOR vs ARABA Üniverste için MOTOR vs ARABA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crew06 -- 20 Aralık 2015; 21:15:50 >

• updullah
  • İlginç bir tesadüf bende böyle ikilemde kaldım motor hislerim ağır basıyor chopper motor diyorum şahsen

edit: arkadaşın motorcu montu vardı çok pahalı değil 300 falandı sanırım içine sadece t-shirt giyince bile terlettiğini söylüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheDoctor- -- 20 Aralık 2015; 21:18:16 >
  • Araba daha mantikli,kisin falan daha ideal.Bir de araba alamayacaklari parayla gidip motor alip surekli bagirtanlar,kafelerin onune cekip hava atan tiplerden dolayi motora sicak bakmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

İlginç bir tesadüf bende böyle ikilemde kaldım motor hislerim ağır basıyor chopper motor diyorum şahsen

Aklıma The Walking Dead geldi hocam :D
     Üniverste için MOTOR vs ARABA

• Araba rahattır

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

İlginç bir tesadüf bende böyle ikilemde kaldım motor hislerim ağır basıyor chopper motor diyorum şahsen

edit: arkadaşın motorcu montu vardı çok pahalı değil 300 falandı sanırım içine sadece t-shirt giyince bile terlettiğini söylüyordu

Benim oldugum yerde onu doğanlarla yapıyolar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crew06 C kullanıcısına yanıt
    Hayalim :) falcon freedom 250 motor 5.990 tl daha ucuza da bulunabilir, benim üniversite gölbaşındaydı otobüsle 2 saate giderdim eryamandan trafik yoğunlaşıyor bazen o yüzden motor daha iyi rahat daha hesaplı ve daha karizmatik
  • kışın araba yazın motor

zaten yamaha r25 ilk motor olarak risk taşır onu tercih etmemen iyi olur. öğrenci adama cbr 250 gider bence. çok az yakıyor. ben motor al diyorum
  • Sen o motoru ilk motor diye al sonra 10km mesafe git o motorun fabrikasini sana alirim. Ayrica tatli su motorcusu oldugunuz da belli kaski kola takar gezersiniz buyuk ihtimal. Tavsiyem gidin babanizi ikna edin 1 tik ust model araba alin onunla devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

kışın araba yazın motor

zaten yamaha r25 ilk motor olarak risk taşır onu tercih etmemen iyi olur. öğrenci adama cbr 250 gider bence. çok az yakıyor. ben motor al diyorum

peki hocam bu çalınma işi ve soğuktan korunma nasıl olucak
  • hacı üniversiteyi kazan sonra düşün tüm bunları bence
  • Hocam alcaksin Tofaş modifiye yapcan Açcaksin sarkiyi son ses
    Butun kizlar pesinden kosacak

• bu soğukta motora binen adam hastadır. al arabayı git sıcak sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaaf3718

Hocam alcaksin Tofaş modifiye yapcan Açcaksin sarkiyi son ses
    Butun kizlar pesinden kosacak

Bide egzoz patlattın mı tavlamadığın kız kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crew06

Öncelikle merhaba beyler direk konuya geçeyim seneye insallah üniversteye geçicem altımda bi araç olmasını istiyorum babamla konustum ya motor alalım dedi yada sana benim arabayı vereyim kendime yeni alırım dedi

Simdi beyler araba kullanmayı biliyorum motoru fazla bilmiyorum köyde bi kac kere sürmüstüm ama alacagım motorla alakası yok alcagım motorda dönerken felan yan yatırmam lazım öğrenirim sıkıntı yok zaten sadece sehir icinde kullanıcam ciddi bi kaza yasıycamı dusunmuyorum hız yapmam

Ama motor alırsam uni zamannı kıs a geliyor batıda bi uniye giderim soguk fazla etkilermi ekipman alınca soguktan ne kadar korur bilgisi olan bilgilendirsin lütfen

Icimden bi sesde al arabayi sıcak kafan rahat olur diyor ama motoroda ilgim var buyuk ihtimalle motor alırım

son olarak motoru alsam calmazlarmı adamlar tekerlegi söküp kilitten ayırıp caliyorlar kullanan arkadarlar bu ise nasil cozum buluyor ve kışun üşüyormusunuz

Araba clio

Motor Kawasaki 250 R ( Honda motorlarda titreme varmıs yamanında tipini sevmedim )

Tekerlekleri sarı olan alınırsa rengi değiştiririm beyeler sadece çıkartmaları hosuma gitti

Üniverste için MOTOR vs ARABA Üniverste için MOTOR vs ARABA Üniverste için MOTOR vs ARABA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-tertemizz-237698981/detay

• Motorun koltuğuna oturan adam hız da yapar yatarak da gider kardeş. Bende de vardı eskiden bi motor sevdası ama bir iki kaza atlatınca arabaya döndüm. Can bu başka şeye benzemez. Al bi araba geç.
  • bence araba.

zaten clio az yakar. kışın falan rahat rahat gezersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba öneririm hocam bence daha rahat olur.
  • Aha buldum yan hesabını :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.