Konu sahibine buradan |
Üniversiteyi Kazandın da Ne Oldu Şimdi? (3. sayfa)

-
-
Ben de 22 yaşındaki bir kardeşiniz olarak şunu tavsiye edebilirim: Hayata karşı edindiğiniz her tecrübeyi bizzat kendiniz edinin, yukardan konuşan, tavırları buram buram toxiclik kokan ki özellikle hayatınızda bu tiplerden bulunuyorsa bunlarda birinci dereden akrabanız değilse kendinizden uzak tutun. İnsanın ruhunu emen karamsarlardan kaçın. Evet ülkenin durumu ortada ancak hu hiçbirinizi umutsuzluğa yöneltmesin. Kendisini kanaat önderi sanıpta akıl vermeye (!) çalışanlardan uzak durun. Sanane kardeşim adamın üniversite kazanma sebebinden kimi ortam için gider, kimi kendisini geliştirmek için gider milletin derdi seni mi gerdi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha üniversiteye varamadım yaklaşık 2 3 senem var ama universiteye varınca tekrar şöyle uzadı uzadısına inceleyeceğim. Umarım silinmez bu konu.
Edit (2023): Gün bugündür; vakit geldi. Okuyalım bakalım ne diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 23 Eylül 2023; 9:35:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Girişte kızların zengin erkeklere düştüğünü yazıp sonra eğitimi ne yapacaksın mesajıyla karanlık kesimlere "gel gel, AK onlara" yapıyor, yazıyı bitiremedim...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80
Okumaya niyetlendim ama nicki görünce okumadım,yine ne zirvalamissindir kim bilir
Nick işte o karanlık kesmin ifşası...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuyu acan kisi gecen gunlerde top tier kazandiniz diye sevinmeyin, kendinizi gelisitirin tarzi seyler soyluyordu.Cok ilginc biri ciddiye almayin.Yazik adama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi bir sekilde bu adami hakli mi buldun, eski actigi konulara bak ne kadar yıkık biri oldugunu zavalli oldugunu gorursun bu adamin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Animeciymiş
Tipik incel konusu, arada kendini geliştirme işleriyle maskelemeye çalışmış
-
ben şu bölümü okuyayım paraya para demem tarzı bölüm yok, onu geçtim bu devirde iş garantin yok. Bi yere girsen alacağın maaş fabrikada çalışandan farksız (küçümsemiyorum herhangi bir yetenek gerektirmeyen iş olduğundan söylüyorum)
hala üni okuyanlar belki bilmez, piyasada ilkokul mezunu patronlar tahsilli insanları çileden çıkarır, sizin borç içinde olmanızı ister ki bi gün çekip gitmeyin oraya bağlı kalın. Özel sektör böyle bi ortam
kpss'ye girsen rekabet üst düzeyde, mühendis 4001'le doğuya atanınca sevinir durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 2 Eylül 2021; 13:17:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: YirikalischeTipik incel konusu, arada kendini geliştirme işleriyle maskelemeye çalışmış
Yakın zamanda açtığın bir konuda üniversite eğitime dair benim düşüncelerime paralel şeyler yazmışsın ancak burada yazdığım şeyleri kimi karı-kıza indirgemiş, kimi de senin gibi incelliğe. Gerçekten muhalefet olacam diye konuyu saptırmanıza gerek yok, bu kadar kompleksli olmayın. Bir sürü şey yazdım orada, konuyu cımbızlamanız size bir şey kazandırmaz. “2-3” kezbandan bahsederek konuya başlamam öğrencilerin çoğunun üniversite hayatlarını mahvetmesindeki en büyük etkenin bu olmasından ötürüydü. Tabi amerikayı yeniden keşfetmek isteyip kulak tıkayanlar özgürsünüz, tabi sonradan yaşayacağınız pişmanlıkları “olsun tecrübe ettim en azından” kılıfıyla kapatmaya çalışıp yıkıklığınızı, başarısızlığınızı, çaresizliğinizi meşrulaştırmaya da hazırlanın;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk birkaç cümleden sonra okumayı bıraktım. Sorununuz nedir? Herkesi bu şekilde genellemeniz çok yanlış. Üniversite = Karı kız ortamı demek değil. Ha sizin için sadece öyle demek anlaşılan ki bunları yazmışsınız.
Bilgilendirme : konu sahibi haklıdır bu yorum atanlarda büyük ihtimal Kezban kısmından sonra okumayanlardır
Bilgilendirme bitmiştir
bizim yaşlardaki kızlara asılan +30 yaşındaki adamları toplayıp tecavüz edebiliriz sonra öldürür cesedine tekrar basarız hakkımızı yiyorlar vallahi namussuz bunlar
-
böyle boklar çok konuşulmaz ama çoğumuz böyleyiz çocuk haklı bizim de ihtiyaçlarımız var o kadar ders çalıştık o kızlar bizim hakkımız tamam mı
-
kadın düşmanı embesiller... çok kolay lan dimi 10 kişiden 9'unun erkek olduğu yerde karşı cinsten birini gömmek? sıkıysa yüzüne söyle şöylesin böylesin vs diye. saçma sapan genellemelerinizi testosteron kokulu rezil gruplarınızda yapın. tanımadığın kişiye böyle davranamazsın. erkek ad soyadıyla gelince sıkıntı olmuyor da kadın gelince sıkıntı oluyorsa da ortadoğuda takılmanı tavsiye ederim. çünkü senin kanalizasyon kokulu zihniyetinle çok ortak özelliklere sahipler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz Yahnisi -- 2 Eylül 2021; 20:16:25 > -
Sakin ol dostum. Kötü bişey demedim, avukatlık yapacaksan burada işin yok bence.
sen kıza belaltı saldır yorumlarında ve kötü bir şey yapmadım de? kaç yaşında bir ergensin?
-
Wow okuduğunu anlama skilli yok galiba. Ya da kendi kendine uydurma skilli mi desem? Neyse takıl kafana göre 😁👍🏿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X