< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversiteyi Kazandın da Ne Oldu Şimdi? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pinhani12
Hocam bir tedx patlamaz mı be?O da gelir zamanı gelince. Ben zaten başarılı olacağımı biliyorum, bu yazılar hem kendi düşüncelerimi paylaşma bahanesiyle anlatırken düşüncelerimi kendime de daha açık bir biçimde ifade etmemi sağlıyor hem de kendim gibi insanları teammate olarak görüyorum. Zaten burada sadece goygoy yapan tayfanın gözümde pek önemi yok, kendimle beraber potansiyeli olan kişilere kendilerini, isteklerini, potansiyellerini hatırlatıyorum, kim olduklarını henüz bilmesem de :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: unnecessary tension
Niye bu kadar alıngan bir adamsın olm sen ? 4 defa değiştirdin mesajı daha tek seferde mesaj yazamayan adamsın burda millete tavsiye veriyorsun ya.Kusura bakma kardeşim seni adam yerine koyup düzgün bir mesaj yazabilmek için mesajımı düzenlediğim için, kabahat ben de :)
quote:
Niye bu kadar alıngan bir adamsın olm sen ? 4 defa değiştirdin mesajı daha tek seferde mesaj yazamayan adamsın burda millete tavsiye veriyorsun ya.Ama manipulasyon tekniklerinizi beğeniyorum(!), telefonunu çıkar göster dayılardan daha yaratıcı. Demek mesajını düzenleyen adamın sözüne güvenilmez he, hahahahhahaha bence görünüşe bakılırsa yazdıklarım senin canını biraz yakmış.
quote:
30-40 lı yaşlarda karınızı aldatarak barda viski içip üniversiteli kız tavlayınNereden biliyon evleneceğini? Herkes senin gibi toplumsal baskıya boyun eğip başkalarının yönlendirmeleriyle mi yaşıyor? Evlilik belli bir yaştan sonra yapılması zorunlu olan bir şey mi? Aslında bir bakıma evet, senin gibi insanlar için zorunlu. Aman 25 26 oldun mu direk evlen, sonra el alem ne gözle bakar sana, birkaç çocuk da yap sonra kısır derler arkandan, erkek adamın çocuğu olmaz mı soy(!)unu kim devam ettirecek değil mi? Hadi sen git yaranmaya çalış o averaj altı topluma:)
Olm sen yazmışsın ya yukarıda evlilikten sıkılan diye ya.Benim cinsel yönelimimi nerden biliyorsun da evleneceğimi,çocuk yapacağımı düşündün? Yoksa sen de mi lgbti düşmanlarındansın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Olm sen yazmışsın ya yukarıda evlilikten sıkılan diye ya.Benim cinsel yönelimimi nerden biliyorsun da evleneceğimi,çocuk yapacağımı düşündün? Yoksa sen de mi lgbti düşmanlarındansın?Yukarıda “evlilikten sıkılıp kaçak et kesmeye yer arayan para babaları çeşme beachlerinde bu kezbanlara story atma imkanı tanıyorken..” falan dedim ben, kezban peşinde koşan bir adam ne alaka?
Kimsenin düşüncesini değiştirme gibi bir kaygım yok.Sözüne güvenilmez diye bir şey demedim de ayrıca.Sen benim kurduğum cümleden çıkarılmayacak bir anlamı alıp yazdın buraya.Tekrar okursan da ne dediğimi anlarsın.Yazdıklarının beni etkilemesi gibi bir durum yok.Şimdiye kadar ne kız peşinde koştum ne de yaranmak için ilgi gösterip durdum.Zaten ortam dediğin şeyle pek ilgisi olmayan biriyim ki bu yüzden kendi şehrime en yakın yerleri tercih ettim.Ailemin yanına gidip geleyim,ayrı kalmayayım diye.Bu nedenle söylediklerin beni pek etkilemedi doğrusu.
Elinize sağlık hocam, ciddi anlamda tanıdığım bir çok insanda ne yazık ki bu mantalite söz konusu. Yazınıza güzel bir şekilde uğraştığınız için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aslı Özanbir şey soracağım hangi kız üzdü seni bilmiyorum ama böyle bir genelleme yapman çok saçma
ben de kızım ve hiç bu kafalarda değilim açıkçası kendimi geliştirmek istiyorum çevremdeki kızlar da aynen bu şekilde
bayağı saçmalamışsın
Ya ablacım ben yazımda genel olarak "kızlar" ifadesini bile kullanmadım, "2-3 kezban" lafını "bakın tüm kızlar böyledir"e yorumlayacak kadar ne yaşadın? Ben geneli hedef alarak konuştum, genelin üniversite hayatını mahveden en büyük şey de bu tip kezbanlar peşinde koşmaları, kendilerini küçük düşürmeleri, öz güvenlerini kaybetmeleri, eziklik psikolojisine bürünmeleri. Bunda yanlış ne ifade var? Kaldı ki birçok şeyden bahsettim orada ama senin kalkıp "2-3 kezban" ifadesine odaklanıp konuyu cinsiyetçiliğe kadar çekip konuyu dağıtman da ayrı bir kezbanlık bilgin olsun :)
-
Güzel tavsiyeler, öne çıkardım.
-
Üslup yanlış yazılanlarda doğruluk payı var hatta bayağı bir var ama sen burada kendini de parçalasan bu durum değişmeyecek.
İnsanlara sadece nasihat ile geliştiremezsin ve bazen onların da tecrübe etmesi gerekir.Kaldı ki bu dediğin bakış açısına herkes sahip olsa o zaman bahsettiğin sınıf oluşmaz.Birileri basamak çok az kişi de o basamaklara basıp yukarı çıkanlardan olacak.
Eğer tüm bunları yapmaya kalkarsanız da önerim sessiz olmanız.Çünkü siz şöyle yapıcam böyle yapacam planım bu dedikçe onu yapma ihtimalinizi düşürüyorsunuz.Kaliteli bir insan olmak önemli ama yukarıda birçok şey sanki 2-3 kezbandan kurtulmak için yapılıyor gibi yazılan cümleler var,bunun aksine kendiniz için yapın.Vücut geliştiriyorsan dışarıdan iki üç kızın sana bakıp off demesi yerine senin aynaya bakıp evet çok iyi oldu diyebilmen için çalışma yapmalısın.
Sonrasında konu biraz daha toplanmış ve kendin için yapma kısmına dönmüş.Tabiri caizse köpek gibi kovalamak lazım,kısa ve uzun vadeli planlara sahip olmak önemli.
Yaptığın tümevarımlar alt kademe ortamlardan çıkmış birisi olarak onaylıyorum lakin burada takılan çoğu kız arkadaş kendine daha iyi bir gelecek inşa etmek için burada haliyle çoğunun işte kendisinden bilmem ne kaç yaş büyük biriyle takılma hayali falan olsa burası doğru seçim değil onun yerine genellikle bar veyahut kalabalık kafe ortamları daha çok iş görür donanımhaber'de tyt ayt alt forumunda olan kızlar için bunlar geçerli değil,alınan arkadaşlar olduğu için yazdım.
Ortamcı denilebilecek kızlarla da erkeklerle de uzun yıllar vakit geçirdim ve içinden gördüm burada yazılan cümleler az önce dediğim gibi oradaki ortamlar için genellikle doğru olan şeyler.Hatta ekleme yapmak gerekirse bu tarz ortamlardaki çoğu kız barzo denilebilecek erkeklerle vs takılıyor.Hatta bunu sırf o çocuğun arabası var diye yapanlar dahi var.
Kimsenin akıl hocası değilim burada yazdıklarımda da zaten tavsiye vs vermedim ha tek yerde sessiz olunması gerektiğini söyledim çünkü bu kez size kanka çok hızlı gidiyorsun yaa-hayatı yaşa biraz kanka napacan bu kadar eğitim şu bu
Bu tarz çakallar hayatında ilk defa ortam görmüş düşürücü tipler,oğlum her gün içki içip kızla onla bunla bir şeyler yapsam veya her gün iki pantolon iki gömlek çekip sanki arap emiri ile oturuyor gibi starbaksta otursam ne olur oturmasam ne olur ama bu tiplemeler için bunlar büyük şeylerdir,yani arkadaşın bahsettiği tiplemeden olmak istiyorsanız önce sessiz olmayı öğrenin
-
mal beyanı
Boşver şuna ayırdığın zamana değmez
Anlattığı gibi biri değilseniz niye alınıp saldırıyorsunuz ki ? Demek ki içten içe kendinizi öyle görüyorsunuz.
-
Sadece kız peşinden koşanlar için yazılmış sanmıştım devamindaki her şey okadar hakliki özellikle linkedin ve çevre oluşturma projelere katılma
Toxic kelimesinin karşılığı Allah yakınlarına sabır versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X