En basitinden diyelim ben virüslüyüm ve yurtta kalıyorum elbet bulaşacak ve ben karantinaya alınırsam kötüleşirsem nasıl olacak o gün sınavların da olduğunu düşünün nasıl sınav olacam ayrıca bana kim yemek getircek ne bileyim aşısızlarda olacak belki o eleman çok ağır atlatacak gerçekten çok saçma mesela teorik bölümleri uzaktan yapabilirdi.Sağlık ve mühendislikleri sadece hibrit açmalıydı sanki virüs bitmiş gibi davranıyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 20 Ağustos 2021; 12:50:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteyi açmak çok mantıksız

-
-
aşı olmayan / virüsten endişe duyan gitmesin. azınlık yüzünden çoğunluk niye evde kalsın?
uzaktan beceremiyor hocalar, en azından bizim ünide. gerçi bir kısmı yakından da beceremiyor
-
Sanki çok iyi eğitim sistemimiz vardı yüz yüzeyken doğru haklısın dünyada parmakla gösterirdik en iyi ünimiz dünyada 500.olduğu için.Azınlık dediğin kesim 25 milyon kişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 20 Ağustos 2021; 12:54:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipaşı olmayan / virüsten endişe duyan gitmesin. azınlık yüzünden çoğunluk niye evde kalsın?
uzaktan beceremiyor hocalar, en azından bizim ünide. gerçi bir kısmı yakından da beceremiyor
asıl yazılımla ilgili bölümler için uzaktan daha verimli olur. gidersen zaman kaybedersin. özellikle bu bölümler için üni. sana bir şey öğretmez kendi kendini geliştirmen lazım
-
Mühendislik eğitiminin uzaktan verilebileceğini düşünmek çok büyük bir yanılgı. Tecrübeyle sabit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deliemre34Sanki çok iyi eğitim sistemimiz vardı yüz yüzeyken doğru haklısın dünyada parmakla gösterirdik en iyi ünimiz dünyada 500.olduğu için.Azınlık dediğin kesim 25 milyon kişi
yav he 25 milyon kişi
-
-
Oteller, restoranlar, camiler, statlar açıkken ve bunca kişi aşı olmuşken kesinlikle okullar açılmalı. Aşı olmayanlar uzaktan eğitimle devam etmeli. Bu kadar gencin hayatının en güzel yıllarını eve kapanıp geçirmelerini istemek büyük haksızlık.
Sıktı artık bu konular yahu ne zamana kadar kapalı kalacak? 10 sene filan mı ?
Asosyallar ve hoca tutup online sınava sokup ortalama kasanlar için bi 3 sene daha kapalı kalamaz maalesef
Gerçekten sağlığından endişe edip açılmasını istemeyenleri samimi ve inandırıcı bulmuyorum ben açıkçası kim ne derse desin
(Ha çok çok az sayıda öğrenci maddi durumundan ötürü açılmasını istemeyebilir onlar amenna)
Dersin uzaktan olamayacağını düşündüren hangi bölüm hangi ders ?
-
Sürekli olarak yapılan projeler/ödevlerde birine soru sorma ihtiyacı oluşuyor. Mesajla veya aramayla olacak gibi değil. Grup projelerine hiç girmek istemiyorum, rezillik. Laboratuvar dersleri de yürümüyor.
Ayrıca standart ders işlenişinde dahi tahta olmamasının eksikliği hissediliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Teslas
Asosyallar ve hoca tutup online sınava sokup ortalama kasanlar için bi 3 sene daha kapalı kalamaz maalesef
Gerçekten sağlığından endişe edip açılmasını istemeyenleri samimi ve inandırıcı bulmuyorum ben açıkçası kim ne derse desin
(Ha çok çok az sayıda öğrenci maddi durumundan ötürü açılmasını istemeyebilir onlar amenna)Vaka sayıları düşmeden açılmamalı toplum sağlığı açısından
1 öğrencinin virüs ile seyahat etmesi , 20 kişiye bulaştırması demek. Vaka sayıları kat kat kat artar açılırsa
Eğitimin devam edildiği ülkelerin hepsinde vakalar çok az. O seviyeye inmeden açmıyorlar
-
Yani okula gitmeden mezun olalım diyorsun.
Soran olursa mühendisim dersin ama bilgi sıfır
Lab derslerinde bazı bölümlerde hak veririm. Makinada, endüstride ve inşaatta zaten adam akıllı lab yok. Bilgisayarcının evde yapamayacağı şey yok. Geriye elektronik, biyomühendislik gibi birkaç bölüm kalıyor.
Lab dersleri yaza getirilse bence teoriklerin gayet uzaktan yapılabilitesi var. Hatta dersin kaydı olduğu için dönüp izleme not çıkartma şansıda var. Ben teorik derslerde video kaydı almaya çalışırdım hocalar kızardı.
Grup projelerinde 20 yıldır gördüğüm zaten şu 1 kişi yapar diğerleri kafa sallar. Projelerde ise ne ödev verilse dışarda yaptırmayıp kendisi yapan çok az öğrenci var.
Sağlık bakanı yakında görevden alınır demedi demeyin hareketleri çok mantıksız ve tutarsız şu aralar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversite harici normal yaşantınızda koronadan uzak kalmanız zaten mümkün degil. 1 kisiden tüm dünyaya yayıldı. Turkiyede milyonlarca taşıyıcı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Asosyallar ve hoca tutup online sınava sokup ortalama kasanlar için bi 3 sene daha kapalı kalamaz maalesef Gerçekten sağlığından endişe edip açılmasını istemeyenleri samimi ve inandırıcı bulmuyorum ben açıkçası kim ne derse desin (Ha çok çok az sayıda öğrenci maddi durumundan ötürü açılmasını istemeyebilir onlar amenna) |
Sanki çok iyi eğitim sistemimiz vardı yüz yüzeyken doğru haklısın dünyada parmakla gösterirdik en iyi ünimiz dünyada 500.olduğu için.Azınlık dediğin kesim 25 milyon kişi |
Aylardır her türlü mekan ve aktivite serbest, dışarı çıkıyorum ben ve yanımdakiler dışında maske takan yok. İstanbul'un en işlek yerlerinden bahsediyorum bir de.. Mesele okulların açılmasına gelince mi 1 öğrenciden 20 kişiye bulaşma durumu oluyor Zaten pandemi süreci iyi yönetilmedi, uzatmanın artık mantığı yok vaka sayılarının artacağı da ortada ama bu şekilde devam edemez. Doğru düzgün eğitim almadan mezun olan bir jenerasyon doğacak eğer okullar açılmazsa ki bunun uzun vadede berbat sonuçlar doğuracağını söylememe gerek yok herhalde. Sadece mühendislik ve tıp değil pek çok bölüm için online eğitim verimli olmuyor. Online olduğu için sınıf ortamından uzak kalıp, evde o atmosfere giremeyip derslere ilgisi azalan de bir sürü insan tanıyorum en basitinden. Pek konuşulmuyor ama kopyayla şişen ortalamalar da kötü etkileyecek özellikle akademide ilerlemek isteyen öğrencileri, çalışan öğrenci ile çalışmayan öğrenci arasındaki fark şişen suni ortalamalardan zarar görüyor. Aşı /PCR testi ile okulların açılması mantığı çok doğru bir mantık ve bu şekilde de açılacak gördüğümüz gibi. Ekim-Kasım gibi tekrar kapatırlar mı bilmiyorum her şey beklenir süreci yönetenlerden, ama kapanması hata olur çoğu açıdan. Ayrıca eğitimin devam ettiği ülkelerde vaka sayısı az diye bir şey yok. Ezbere konuşup atıp tutmayın. Türkiye zaten okulları en uzun süre kapatan ülkelerden biri. İngiltere'de vakalar dehşet seviyelerdeyken bile açtı adamlar ki Japonya'dan Fransa'ya İspanya'ya bir sürü gelişmiş ülke çok daha esnek davrandı okulları açmak konusunda. Meksika, Irak filan tamamen kapattı :) Açıp internette ülkelerin pandemide eğitim politikası nasıl yürümüş bakabilir herkes |
aşı olmayan / virüsten endişe duyan gitmesin. azınlık yüzünden çoğunluk niye evde kalsın? uzaktan beceremiyor hocalar, en azından bizim ünide. gerçi bir kısmı yakından da beceremiyor |
Vaka sayıları düşmeden açılmamalı toplum sağlığı açısından 1 öğrencinin virüs ile seyahat etmesi , 20 kişiye bulaştırması demek. Vaka sayıları kat kat kat artar açılırsa Eğitimin devam edildiği ülkelerin hepsinde vakalar çok az. O seviyeye inmeden açmıyorlar |
Okulların açılmasını insanların aşı olmasına teşvik ve şantaj olarak kullanmaya çalışıyorlar. En fazla 1 ay açık kalır, sonrasında vaka ve karantina haberleri ile tekrar online eğitime dönülür. Hele ki ortak yaşam alanları olan yurtlar çok kötü olacak. Covid geçirmiş, ardından 2 doz biontech olmuş ve tekrar pozitif çıkan bizzat tanıdığım öğretmen var. Aşı yaptırdı diye karantinaya girmiyor sanmayın. Aynı karantina koşulları geçerli. Ve bu öğretmen aşısız da hafif geçirmişti, aşılı da hafif geçiriyor. Şimdi bu öğretmen aşılı diye pcr yaptırmadan okula gitse, girdiği tüm sınıflara ve öğretmenlere bulaştırsa sorumlu yine aşı olmayanlar mı diyecekler? Neden sadece aşısızlara pcr testi getiriyorlar çok ilginç. Buradaki amaç çocukları korumak falan değil, mobbing ile tüm öğretmenlere ve yaş sınırını geçen öğrencilere aşı yaptırmak. Dünya 3. doz ve hibrit aşıda Türkiye'yi kobay olarak kullanıyorlarken bizde bir de 4. dozlardan bahsediyorlar. |
Normalde böyle bir şey yazmam kimseye, bloklar geçerim ama sen ortalamanın çok üstünde bir cahilsin. Blok. |
Konular sıktı diyorsun dimi ? Yurt da veya Ev de arkadaşın Covid-19 oldu. Tek oda Yurt diyelim adam ile yan yana kalacaksın belki altlı üstlü kalacaksın. Sen o zaman Covid olmayacak mısın ? Kendini sen korusan bile yanındaki arkadaşın korumasa veya bir şekilde Covid olsa sen nasıl kendini koruyacaksın ? Yurt da 24 saat maske, sperlik takamazsın. Allah korusun ölürsen ne olacak ailene cenazeni mi yollayacaklar veya ailen gelip cenazeni mi alacak ? 2 gün önce 27 yaşındaki bir kız vefat etti. Geçen hafta 80 yaşındaki komşu Covid oldu sonra pıhtı attı şimdi felç sadece parmaklarını oynatabiliyormuş. Üniverste işi çok risk yurt odasında veya evde tek değilseniz Covid-19'a yakalanma ihtimaliniz %99 gibi astronomik bir rakam. Yanında uyuyan adam Covid-19 olursa sende olursun. |
Benzer içerikler
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
- tioform discair kullanıcı yorumları
- grafen vücuttan nasıl atılır
- çiğ süt içilir mi
- cetryn 10 mg kortizonlu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X