Bildirim
Universiteye mi gideyim evde mi kalayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 3 tane amip harici kimse olmaz. hocalarda baktı gördü gelen giden yok sizde gelmeyin canlı derse girin der.
-
Gitme, benim de aynı durum. Gitsem intihar adama dönüyorum yurt odasında bir sürü dert oluyor bir de. Evde kafa rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uniye giden tipler ailesinden kacmaya çalışanlar eger ailenle sıkıntın yoksa takıl
benim evim var 1+1 tek yaşıyomquote:
Orijinalden alıntı: Blitz.
Gitme, benim de aynı durum. Gitsem intihar adama dönüyorum yurt odasında bir sürü dert oluyor bir de. Evde kafa rahat.arabamda var
S....git o zaman olm
Git omg bu evden çıkmayan asosyalleri dinleme
Üni hayati hemen bitiveriyor tadını çıkarmak lazım dersleri dinlemek lazım arkadaş bulmak lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gideceğim şehirin konya olma sorunsalı var işte o ikilemde bırakıyo manitte gelmeyecek gerçi manitin gelmemesi avantaj biraz yeni karılarla takılırım seks hayatıma hareket gelirquote:
Orijinalden alıntı: Blitz.S....git o zaman olm
şehiri bilemedim istanbul falan olsa direkt git derdim sosyalleşirsin iş arkadaş bulursun fln
-
Akp li bu kale almatyın bu post sahibini
-
istanbul olsa zaten eve mi dönerdim 1 hafta ailemi görüp geri vınn istanbul yapardımda konya olunca ikilemde kalıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3şehiri bilemedim istanbul falan olsa direkt git derdim sosyalleşirsin iş arkadaş bulursun fln
Sevgilinden ayrıl bari igrençsin
tekrar yüzyüze mi olacak? zorunlu mu isteyen mi gidecek peki? isteyenler gidecekse ben gitmezdim. 3-5 tane yalaka gelir. 1 hafta sonra onlarda gelmez.
-
Aynısını diyecektim tam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go ask alice -- 3 Nisan 2023; 5:31:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

2 3 tane amip harici kimse olmaz. hocalarda baktı gördü gelen giden yok sizde gelmeyin canlı derse girin der. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X