Şimdi Ara

Üniversiteye kaç yaşında başladın? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversiteye kaç yaşında başladın?

(En Son Oy Tarihi: 4.10.2022)
Giriş
  • ben 17 yaşımda girdim ama 15 yaşında giren de çok var hatta 18 yaşında üniversiteden mezun olana şahit oldum.
  • 18
  • 16 ne ya o yaşta ben lise 2'ye gidiyordum
  • 18 bitmişken giricem inşallah seneye.
  • Ben liseyi bitirdiğimde 19 yaşındaydım.1 yıl hazırlık+1 yıl sınıfta kaldım.20 yaşında ilk kez öss sınavına girdik millet 20 yaşında üniversiteyi bitirmiş.21 yaşında istemeyerek açıköğretime başladım.Bu yıl veya seneye 2. üniversiteye başlayacam.Bu yıl olursa 24 seneye 25 yaşında üniversiteye girmiş olucam.
  • 18 yasimda basladim, suanda 22 yasimdayim, 2. siniftayim, hala alttan dersim var, selamlar ..
  • 18'de başladım. ancak sınıfn yaş ortalaması 21-22 civarıydı.
  • lise bitti öss ye girildi yaş 17 31 ocakta 18 olcak yani 17 de ündeyim
    kurtlar sofrasında kuzu olmak demek demiş bi arkadaş bence alışılır.önemli olan gidince kuzu değil de 3-5 leş,i olan bir koç olduğunu göstermek
  • 17 yaşımda başladım 2006 da
  • 18 olmayacak, hedef 19.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

17 yaşımda başladım 2006 da

Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 9 Ağustos 2009; 17:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

İçime Su Serpildi.
    Bende 20 yaşındayım bu sene bir daha gireceğim inşallah giderim.
    Kimileri Üni.ye geç kalma çok pişman olursun der de o bakımdan , tamam pişman olunur da abartmayalım yani kişinin içinde kalsın o.

Güzel hocam bende bunun için böyle bir anket yapmayı uygun gördüm tecrübeli arkadaşlarımız bize düşüncelerini söyleyebilsin diye gerçekten faydalı olduysa çok güzel

Dilerim hak ettiğin bir üniversiteyi/bölümü kazanırsın

Eyvallah saol üstümden bir yük kalktı.
    Sana da Başarılar

umarım istedigin bölümü kazanırsın bende 20 yaşımda kazandım

• 16 diyenler sanırım eskiden 5. sınıfta liseye geçenler oluyor. Olabilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

16 diyenler sanırım eskiden 5. sınıfta liseye geçenler oluyor. Olabilir aslında

Ben de 16da başladım (1985) 20 de bitirdim.(1989). Olmayacak şey değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

16 yı yazarken ne düşünüodun hacı

keşke 1. sınıfta, öğretilecek olan herşeyi bilmeme rağmen hocanın para kazanmak için beni sınıf atlattırmaması gerçek olmasaydı.(kolej)
    ve ben de güzel bi cevap verebilseydim.
  • evet
  • Yav arkadaş 16-17 yaşında nasıl gidiyonuz üniversiteye?Hadi 17 yi de geçtim.16 nasıl olur?Okula erken gidiyorsunuzdur büyük ihtimal.Ama 5 yaşındaki çocuğu 1. sınıfa nasıl alırlar ki
  • %31 ... 18
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.