ilk 20 sene okumakla geçti yaşayamadım çocukluğumu
24
daha dün 20 yaşıma girdim ünide 3.senem..hazırlık + 2.sınıf
lisede de hazırlık okudum üniversitede yoksa mezun olup 2.üniversiteye hazırlanıyordum 2 senemi yediler boş yere
ben de 17
çevremden gördüğüm kadarıyla liseden çıkıp direk üni ye girenler üstüne üstlük birde üniversitede hazırlık okuyanlar derslerinde ve sosyal yaşamlarında tökezliyorlar.buna bende dahil.
17 mi doldurmamıştım
quote:
Orjinalden alıntı: EIRP
çevremden gördüğüm kadarıyla liseden çıkıp direk üni ye girenler üstüne üstlük birde üniversitede hazırlık okuyanlar derslerinde ve sosyal yaşamlarında tökezliyorlar.buna bende dahil.
Ben dediğin gruba dahilim, hazırlıkta okuldan soğumuştum biraz çok fazla devamsızlık yapmıştım 166 saat olan limit bende 230 du ama bırakmadılar notlarım fena değildi zaten. Onun dışında ne sosyal yaşamımda nede şu an ki ders durumumda bi problem yok Şaka şaka derslerim kötü =) ama kimin iyiki
Ben liseden 18de mezun oldum hemen ünv. ye girdim. Ama 24 yaşımda mezun oldum Yani 4+2 okudum. Önemli olan erken girmek değil zamanında mezun olmak bence Ha bide duyduğum en yaşlı ünv öğrencisi bizim arkdaşın dayısı. adam 45 yaşında emekli olup öss ye girdi bilg. müh. kazandı bölümü dereceyle bitirdi şimdi çok zengin oldu kendi firmasını kurdu
quote:
Orjinalden alıntı: levyeli
Ben liseden 18de mezun oldum hemen ünv. ye girdim. Ama 24 yaşımda mezun oldumYani 4+2 okudum. Önemli olan erken girmek değil zamanında mezun olmak bence Ha bide duyduğum en yaşlı ünv öğrencisi bizim arkdaşın dayısı. adam 45 yaşında emekli olup öss ye girdi bilg. müh. kazandı bölümü dereceyle bitirdi şimdi çok zengin oldu kendi firmasını kurdu
Hmm güzel bir yorum
okul başladı 2.ayında 18 oldum hala da 18im
Yahu ben 19 yaşında liseden mezun oluyorum bu ne ya.Mâlum lise 5 yıl olunca:D(Hazırlık+4 yıl)
18
18 olanlar liseden sonra dersane yapanlar galiba
quote:
Orjinalden alıntı: jaguar19
18
18 olanlar liseden sonra dersane yapanlar galiba
evet liseler 3 seneydi o zman
17 yaşta üniversiteye başlamak nedir bilir misiniz? kurtlar sofrasında kuzu olmak gibi
dipnot:16 yaş daha vahim eyvahlar olsun onlara
Evet arkadaşlar katılımınızı eksik etmeyin Başlama yaşınızdan memnunsanız yahut memnun değilseniz nedenlerini de belirtmenizi rica ediyorum böylece daha faydalı bir başlık olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: sitteisevir
Evet arkadaşlar devam, 17,18,19,21 yaşlarında başlayanlar fazla
1. 19 ile 21 arasında 20 olması gerekiyor. cünkü en fazla baslayanların arasında 20 yasında olanlarda var. en azından 21 den fazla.
2. 16 yasında baslayanlar 21 yasında baslayanlardan cok olması garip geldi bana.
Ben 2006 da 17 yasında girdim.Seneye bu zamanlar mezun olacagım insallah.
quote:
Orjinalden alıntı: Dallassimo
quote:
Orjinalden alıntı: sitteisevir
Evet arkadaşlar devam, 17,18,19,21 yaşlarında başlayanlar fazla
1. 19 ile 21 arasında 20 olması gerekiyor. cünkü en fazla baslayanların arasında 20 yasında olanlarda var. en azından 21 den fazla.
2. 16 yasında baslayanlar 21 yasında baslayanlardan cok olması garip geldi bana.
Ben 2006 da 17 yasında girdim.Seneye bu zamanlar mezun olacagım insallah.