Şimdi Ara

Üniversiteye kaç yaşında başladın? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
1
Favori
35.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversiteye kaç yaşında başladın?

(En Son Oy Tarihi: 4.10.2022)
Giriş
  • 16

2002-2006 arası

3 senedir meslek hayatındayım

23 yaşındayım

ilk 20 sene okumakla geçti yaşayamadım çocukluğumu
  • 24
  • daha dün 20 yaşıma girdim ünide 3.senem..hazırlık + 2.sınıf

lisede de hazırlık okudum üniversitede yoksa mezun olup 2.üniversiteye hazırlanıyordum 2 senemi yediler boş yere
  • ben de 17
  • çevremden gördüğüm kadarıyla liseden çıkıp direk üni ye girenler üstüne üstlük birde üniversitede hazırlık okuyanlar derslerinde ve sosyal yaşamlarında tökezliyorlar.buna bende dahil.
  • 17 mi doldurmamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

çevremden gördüğüm kadarıyla liseden çıkıp direk üni ye girenler üstüne üstlük birde üniversitede hazırlık okuyanlar derslerinde ve sosyal yaşamlarında tökezliyorlar.buna bende dahil.

Ben dediğin gruba dahilim, hazırlıkta okuldan soğumuştum biraz çok fazla devamsızlık yapmıştım 166 saat olan limit bende 230 du ama bırakmadılar notlarım fena değildi zaten.
    Onun dışında ne sosyal yaşamımda nede şu an ki ders durumumda bi problem yok
    Şaka şaka derslerim kötü =) ama kimin iyiki

• Ben liseden 18de mezun oldum hemen ünv. ye girdim. Ama 24 yaşımda mezun oldum Yani 4+2 okudum. Önemli olan erken girmek değil zamanında mezun olmak bence Ha bide duyduğum en yaşlı ünv öğrencisi bizim arkdaşın dayısı. adam 45 yaşında emekli olup öss ye girdi bilg. müh. kazandı bölümü dereceyle bitirdi şimdi çok zengin oldu kendi firmasını kurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

Ben liseden 18de mezun oldum hemen ünv. ye girdim. Ama 24 yaşımda mezun oldum Yani 4+2 okudum. Önemli olan erken girmek değil zamanında mezun olmak bence Ha bide duyduğum en yaşlı ünv öğrencisi bizim arkdaşın dayısı. adam 45 yaşında emekli olup öss ye girdi bilg. müh. kazandı bölümü dereceyle bitirdi şimdi çok zengin oldu kendi firmasını kurdu

Hmm güzel bir yorum

• okul başladı 2.ayında 18 oldum hala da 18im
  • Yahu ben 19 yaşında liseden mezun oluyorum bu ne ya.Mâlum lise 5 yıl olunca:D(Hazırlık+4 yıl)
  • 18

18 olanlar liseden sonra dersane yapanlar galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

18

18 olanlar liseden sonra dersane yapanlar galiba

evet liseler 3 seneydi o zman
  • 17 yaşta üniversiteye başlamak nedir bilir misiniz? kurtlar sofrasında kuzu olmak gibi

dipnot:16 yaş daha vahim eyvahlar olsun onlara
  • Evet arkadaşlar katılımınızı eksik etmeyin Başlama yaşınızdan memnunsanız yahut memnun değilseniz nedenlerini de belirtmenizi rica ediyorum böylece daha faydalı bir başlık olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

Evet arkadaşlar devam, 17,18,19,21 yaşlarında başlayanlar fazla

1. 19 ile 21 arasında 20 olması gerekiyor.
    cünkü en fazla baslayanların arasında 20 yasında olanlarda var. en azından 21 den fazla.

2. 16 yasında baslayanlar 21 yasında baslayanlardan cok olması garip geldi bana.

Ben 2006 da 17 yasında girdim.Seneye bu zamanlar mezun olacagım insallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

Evet arkadaşlar devam, 17,18,19,21 yaşlarında başlayanlar fazla

1. 19 ile 21 arasında 20 olması gerekiyor.
    cünkü en fazla baslayanların arasında 20 yasında olanlarda var. en azından 21 den fazla.

2. 16 yasında baslayanlar 21 yasında baslayanlardan cok olması garip geldi bana.

Ben 2006 da 17 yasında girdim.Seneye bu zamanlar mezun olacagım insallah.

o mesajı yazdığım zaman 21 daha fazlaydı

• 18'in bittiği sene :)
  • 19 da başladım 25 gibi biter heralde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.