Şimdi Ara

Üniversiteye kaç yaşında başladın? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniversiteye kaç yaşında başladın?

(En Son Oy Tarihi: 4.10.2022)
Giriş
  • Evet arkadaşlar devam, 17,18,19,21 yaşlarında başlayanlar fazla
  • Önemli olan üniversitenin başlama zamanı değildir hayata atılmak zamanı önemlidir. Adam 22 yaşında bitirir üniversiteyi asker vs. der sonra iş arar bişi olur işe girer vs.
    Ama diğer adam 21 de üni kazanır 26 de işe girmeye hazır hale gelir. Ama adam önceden işe girip çıkmıştır iş hayatını bilir, kendisini geliştirmiştir bişi olmuştır yani ki 21 de üsteleyerek üniversiteye girmek istiyor. Adam ordan çıkar 26 yaşında aklı ve becereleri ile işinde olur.

Kısacası birbirini eşitleyen bir durum var. Adam 22 de üniversiteye girmişse liseden sonraki zamanı iyi değerlendirmiş ise bu süre, erken yaşta üniden mezun olan ve iş arayan adamın hayata alışması arasındaki süreye eşittir.

Üniversiteye ne zaman gidilmeli ? Bence kişinin hayatı gerçekten pembe gözlükten değil de gözüksüz görmeye başladığı an gidilmesi lazım. İstersen 15 yaşında git ne farkedecek.
  • lol ben geç başlamışım demkki :D 20 yaşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

quote:

Orjinalden alıntı: reçel_yapan_arı

16 yı yazarken ne düşünüodun hacı

Olabilir.Lisede hazırlık okumasaydım 16 da girecektim.

Hazırlık okumadım, öss de 2. seneye kalmasaydım 17 yaşına girmeden üniversiteli olacaktım

Ama yinede sınıftaki herkesten küçüğüm

• Bizim Ünide Biri Var 26 Yasında Daha 3. Sınıf
  • geçen sene(18 de)başladım, sınıfta 17 yaşında olanlar da var,27 yaşında olan da. Hele bir amca var dı ki elektrikçi dükkanı varmış, bizim bölüme gelmiş (elektrik-elektronik müh.) ben anlarım gençler ben elektrikçiyim falan diyo, bilmiyo ki biz türev integral görüyoruz.
  • @sitteisevir
    İnanırmısın tek beklentim var.
    Hedefe ulaşacak puanı elde edersem tek tercih yapıcam zaten.

@a.saygili
    Ora ilede ilgileniyoruz.
    Tabiki pes etmedim, eskisinden daha fazla çalıştığım kesin.
    İmzaya gelince bölesi daha iyi sanki.

• 18
  • 18 de başladım 25 de anca bitti
  • Üniversiteler ne zaman açılıyor? Eylül, Ekim, Kasım? Gerçi üniversiteden üniversiteye değişiyordur da. Bu sene ÖSS'ye ilk girişim. İnşallah istediğim yeri kazanırım. 19 Eylül doğumluyum. Üniversiteye ekim ayında başlarsam 18'inde başlamış olacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Üniversiteler ne zaman açılıyor? Eylül, Ekim, Kasım? Gerçi üniversiteden üniversiteye değişiyordur da. Bu sene ÖSS'ye ilk girişim. İnşallah istediğim yeri kazanırım. 19 Eylül doğumluyum. Üniversiteye ekim ayında başlarsam 18'inde başlamış olacağım.

Bu Sene Eylülün Son Haftası Açılcak. İlk Hafta Gelen Olmuyo Ztn. İlk Haftayı Ekersen 18de Baslamıs Olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Bizim Ünide Biri Var 26 Yasında Daha 3. Sınıf

Bizim arkadaş,Bu sene Okulu bırakmazsa 3. sınıfa geldiğinde en az 27 yaşında olacak.
  • Geçen yaz başladım, daha 18'imi doldurmamıştım.
    Erken başlamak güzel ama kötü yanları da yok değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

@sitteisevir
    İnanırmısın tek beklentim var.
    Hedefe ulaşacak puanı elde edersem tek tercih yapıcam zaten.

@a.saygili
    Ora ilede ilgileniyoruz.
    Tabiki pes etmedim, eskisinden daha fazla çalıştığım kesin.
    İmzaya gelince bölesi daha iyi sanki.

aslında en güzeli senin dediğin gibi yapmak amaç belli hedef belli

• 17.....ideal olan da bu bence
  • 19 yaşımda başladım üni.ye ama 17 yaşımda da gidebilirdim kimse beni uyarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

19 yaşımda başladım üni.ye ama 17 yaşımda da gidebilirdim kimse beni uyarmadı.

niye arkadaşım kendini kötü hissettiren noktalar neler bunları paylaşırsan sen bazı arkadaşları uyarabilirsin
  • 18...
  • 20
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicans35

20

Hocam memnun musunuz peki ortam olsun, dersler, gelecek gibi konularda sizce olumsuz yönleri var mıdır? Düşüncelerinizi belirtirseniz çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.