Şimdi Ara

Üniversitenin Kütüphanesinden kitap almak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı aranızda kütüphaneden kitap alıp da okuyan ?

4. sınıf olucam kütüphaneye de çok sık giderim ama ben hep klasikler falan var sanıyordum meğer popüler kitaplar da varmıs. Hobbit'den tutun da Kar Kurdu'na. Che'den Cerrah'a. Fantastik eserler polisiyeler vsvs.

Süresi de 2 hafta sanırım. Sizce oradan mı alıp okusam yoksa internetten almaya devam mı etsem ? Netten alınca kendi kitabın oluyor sonuçta. Okuduktan sonra güzelce kitaplıgıma koyuyorum.

Kütüphaneden almak ise beleş, 2 hafta süresi var.

• Böyle bir imkanım olacak kesinlikle kullanırdım sonuçta öğrenciler faydalansın diye var kütüphane . Bir kitabı zaten bir defa okuyup kaldırıyorsun , kitap fiyatlarıda malum öğrenci bir kişi için sürekli kitap almak çok kolay olmasa gerek . Hem bu sayede daha fazla kitap okuyup paranızda cebinizde kalır . 2 hafta sürede okumanız gerektiği içinde daha düzenli okursunuz . Bulamadığınız kitapları dışardan alırsınız onun dışında var olan kitabı dışardan almak benim açımdan lükse girer .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Böyle bir imkanım olacak kesinlikle kullanırdım sonuçta öğrenciler faydalansın diye var kütüphane . Bir kitabı zaten bir defa okuyup kaldırıyorsun , kitap fiyatlarıda malum öğrenci bir kişi için sürekli kitap almak çok kolay olmasa gerek . Hem bu sayede daha fazla kitap okuyup paranızda cebinizde kalır . 2 hafta sürede okumanız gerektiği içinde daha düzenli okursunuz . Bulamadığınız kitapları dışardan alırsınız onun dışında var olan kitabı dışardan almak benim açımdan lükse girer .
    5 senedir üniversitedeyim ders çalışmak dışında bir kere bile uğramadım oraya.En başından kayıt olsaydım epey faydası olurdu ama şimdi 2 3 ay kalmışken mezuniyetime bu saatten sonra kayıt olmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 1954

5 senedir üniversitedeyim ders çalışmak dışında bir kere bile uğramadım oraya.En başından kayıt olsaydım epey faydası olurdu ama şimdi 2 3 ay kalmışken mezuniyetime bu saatten sonra kayıt olmaya gerek yok

Alıntıları Göster
    Fiyatı tuzlu olan kitapları öncelikle kütüphaneden okursun hocam ayrıca okuyupta arşivlik bu kitap dediklerinide netten satın alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 11 Ocak 2013; 18:07:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Fiyatı tuzlu olan kitapları öncelikle kütüphaneden okursun hocam ayrıca okuyupta arşivlik bu kitap dediklerinide netten satın alırsın.

Alıntıları Göster
    Eğer paran yetiyorsa internete devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Eğer paran yetiyorsa internete devam

Alıntıları Göster
    30-40 liralık kitaplar oluyor hocam bence onları kütüphanede okumak çok daha karlı bir iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

30-40 liralık kitaplar oluyor hocam bence onları kütüphanede okumak çok daha karlı bir iş

Alıntıları Göster
    imkanın varken kütüphane güzel fırsattır bence. Çok beğendiğin, tekrar okurum dediğin bir kitap olursa zaten satın alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delapparentia

imkanın varken kütüphane güzel fırsattır bence. Çok beğendiğin, tekrar okurum dediğin bir kitap olursa zaten satın alabilirsin

Alıntıları Göster
    Kütüphane varken satın almak boşa masraf bence. Çok beğendiğin "kütüphanemde olması gerek" dediğin kitapları satın alırsın
  • Evet kutuphaneden almak lazim aslinda. Ekstra ucret yok bi sey yok. Butun kitaplar sıfır gibi. Alip okuyup vermek lazim.

Okulun imkanindan faydalanmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Evet kutuphaneden almak lazim aslinda. Ekstra ucret yok bi sey yok. Butun kitaplar sıfır gibi. Alip okuyup vermek lazim.

Okulun imkanindan faydalanmak lazim
    Ben okuduğum kitabın elimin altında olmasını isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ben okuduğum kitabın elimin altında olmasını isterim.

Alıntıları Göster
    Öğrenciyken araştırma haricinde 9 Eylül olsun Ege olsun kütüphanesine girmedim. Şimdi olsa roman alır oku babam okurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Öğrenciyken araştırma haricinde 9 Eylül olsun Ege olsun kütüphanesine girmedim. Şimdi olsa roman alır oku babam okurdum.

Aynen benim de jeton gec dustu. Baktim bugun. KKG, Hobbit, Grange kitaplari, Sktr Et, Sahane Hatalar falan hepsi var. Ben de sadece arastirma kitaplari, akademik kitaplar, klasikler var saniyordum.

Mesela Hobbit'in resimli baskisini netten alicam ama onun disinda yeni cikan polisiyeleri okumak lazim kutuphaneden alip.

• ben hep oyle yapiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuphaneden al rahat rahat oku sonra sıfirinı al mis gibi kaldır kitaplıga
    Bu arada hobbit resimliden bi cacık olmaz DRdan baktım resimler kötü kitabın baskısıda dandik ciltli olunca bende alayım dedim ama yaramaz Lotr özel cilt nerde bu nerde

• eğer sadece okumuş olmak için alacaksan yazık parana.
    güzel bir para biriktirme yöntemi olabilir kütüphaneden almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

eğer sadece okumuş olmak için alacaksan yazık parana.
    güzel bir para biriktirme yöntemi olabilir kütüphaneden almak.
    Okul kütüphanesindeki fırsatları değerlendir bence. Kitapların, rafların arasında gezip dolaşmak çok güzel oluyor. Bir anda hiç bilmediğin bir kitabı bulup, okumaya başlayabiliyorsun.
    Hiç bilmediğin, duymadığın yazarlar ve kitaplar açısından okul kütüphaneleri mükemmel bir fırsattır.
    Evet, süre iki haftadır, 14-15 gün civarı oluyor. Her üniversitenin de kitap alma sınırı farklıdır. Bu kitap sayısı ile orantılı oluyor. Bazı üniversiteler 6-7 kitap alma hakkı tanırken, bazı
    üniversiteler 14-15 kitap alma hakkı veriyor. Bence değerlendir bu fırsatı. Çok beğendiğin kitapları yine arşivine katarsın alıp, orası ayrı tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Okul kütüphanesindeki fırsatları değerlendir bence. Kitapların, rafların arasında gezip dolaşmak çok güzel oluyor. Bir anda hiç bilmediğin bir kitabı bulup, okumaya başlayabiliyorsun.
    Hiç bilmediğin, duymadığın yazarlar ve kitaplar açısından okul kütüphaneleri mükemmel bir fırsattır.
    Evet, süre iki haftadır, 14-15 gün civarı oluyor. Her üniversitenin de kitap alma sınırı farklıdır. Bu kitap sayısı ile orantılı oluyor. Bazı üniversiteler 6-7 kitap alma hakkı tanırken, bazı
    üniversiteler 14-15 kitap alma hakkı veriyor. Bence değerlendir bu fırsatı. Çok beğendiğin kitapları yine arşivine katarsın alıp, orası ayrı tabii.

2 haftada 5-6 kitap fazla gelir zaten. Ben birer birer alırım. Tatilden sonra almaya baslıcam bakalım. Keşke 2 sene önce başlasaydım bu işe okul bitince kafamı çok taşlara vurucam.

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Kutuphaneden al rahat rahat oku sonra sıfirinı al mis gibi kaldır kitaplıga
    Bu arada hobbit resimliden bi cacık olmaz DRdan baktım resimler kötü kitabın baskısıda dandik ciltli olunca bende alayım dedim ama yaramaz Lotr özel cilt nerde bu nerde

Bende hiç Hobbıt kitabı yok ama. Almısken ciltlisini alırım biraz fazla verip. Kalitesi iyi geldi bana hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3B427E7B

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben bir kaç kez alıp okudum... Güzel bir şey, sende hafiften bir ön yargı sezdim neden ki?

Dediğin gibi rafta dursun olayı güzel ama buna gelene kadar benim kitaplarımın belki yarısı başkalarında.. Hani kitabı bir arkadaşınız okusun diye verirsiniz sonra geri gelmez ya... Hah işte ondan. Valla artık kitap önermeye korkar oldum .

Ondan ben okuduğum her kitabı yazarım, iyiiiice biriksin, elimde olmayanları toptan alıp kendime güzel bir kütüphane yapmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Ben bir kaç kez alıp okudum... Güzel bir şey, sende hafiften bir ön yargı sezdim neden ki?

Dediğin gibi rafta dursun olayı güzel ama buna gelene kadar benim kitaplarımın belki yarısı başkalarında.. Hani kitabı bir arkadaşınız okusun diye verirsiniz sonra geri gelmez ya... Hah işte ondan. Valla artık kitap önermeye korkar oldum .

Ondan ben okuduğum her kitabı yazarım, iyiiiice biriksin, elimde olmayanları toptan alıp kendime güzel bir kütüphane yapmayı düşünüyorum.

Aslinda onemli olan kendini gelistirmek. Ki bunun icin de kutuphaneler cok iyi oluyor. Hem de bedava. Ama iste kitabi hemen kapmak gerekiyor. Almak istedigim kitaplarin cogu baskasindaymis su an.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Aslinda onemli olan kendini gelistirmek. Ki bunun icin de kutuphaneler cok iyi oluyor. Hem de bedava. Ama iste kitabi hemen kapmak gerekiyor. Almak istedigim kitaplarin cogu baskasindaymis su an.

Alıntıları Göster
    ben bir defasında aldım unuttum götürmeyi 27 lira cezası oldu af çıkmassa diplomayı alınca ödeyeceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.