Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi dier gunler nasılsan ilk gun de ole davran ilk gun die farklı davranmana gerek yok yani nasılsan ole davran gerisi gelir bnce
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

hocam böyle yurtta kalıyosan karı kız çevresi iiyi olanlarla takıl(tabi kızlar verici tipler olcak) sana uygun tipler olmawsı şart değil sen takıl kızlarla tanıştırsın sonra götür götürebildiğini paran varsa cebinde bütün kızlarıda onun bütün arkadaşlarınıda götürürsün ilk bi iki yıl böyle geçer

gayet net ve anlaşılır bir dil kullanmışsın tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

hocam böyle yurtta kalıyosan karı kız çevresi iiyi olanlarla takıl(tabi kızlar verici tipler olcak) sana uygun tipler olmawsı şart değil sen takıl kızlarla tanıştırsın sonra götür götürebildiğini paran varsa cebinde bütün kızlarıda onun bütün arkadaşlarınıda götürürsün ilk bi iki yıl böyle geçer

Bu nasıl bir hitap tarzı utanmıyormusun

filmin adıııııııı

Darbeli Matkap!

dağılın şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: bacardi_mojito

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

Bu nasıl bir hitap tarzı utanmıyormusun

filmin adıııııııı

Darbeli Matkap!

dağılın şimdi

kent war malbora warhocam yıktın bni gece gece

• benim 2ayrı üni tecrübem var. siz siz olun kendiniz olun arkadaşlar. hiç kimsenin gazına gelmeyin, başka şehire gidip ev tutan arkadaşlar beleşcilere dikkat edin, ilk sene rahatlıgın vermiş olduğu psikolojiyi atın üstünüzden derslere asılın çünkü ilerde alttan almaya başlarsanız tamamen pişmanlık duyacaksınız. arkadaşlarınızı iyi seçmeye bakın. ilk 1-2ay iyi oldugunuz biri belkide ilerde sizin en uyuz oldugunuz kişi olabilir hazırlıklı olun. ev arkadaşı seçmeden önce iyi gözlemleyin hemen kirayı paylaşırız diye atlamayın. ve en önemlisi Kendinizi mesleğiniz için geliştirin çünkü orda size sadece teorik bilgi verecekler pratik sizde bitiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

benim 2ayrı üni tecrübem var. siz siz olun kendiniz olun arkadaşlar. hiç kimsenin gazına gelmeyin, başka şehire gidip ev tutan arkadaşlar beleşcilere dikkat edin, ilk sene rahatlıgın vermiş olduğu psikolojiyi atın üstünüzden derslere asılın çünkü ilerde alttan almaya başlarsanız tamamen pişmanlık duyacaksınız. arkadaşlarınızı iyi seçmeye bakın. ilk 1-2ay iyi oldugunuz biri belkide ilerde sizin en uyuz oldugunuz kişi olabilir hazırlıklı olun. ev arkadaşı seçmeden önce iyi gözlemleyin hemen kirayı paylaşırız diye atlamayın. ve en önemlisi Kendinizi mesleğiniz için geliştirin çünkü orda size sadece teorik bilgi verecekler pratik sizde bitiyor.

üni li bi kac kişdien duydugum sunlar var

''gerckete en kral arkadasın evde dusmanın olabiliyor ev arkadası ile sokak arkadası aynı deil''

dısarıda cok iyyisek evde neden anlasılmasın biraz daha acarmısın ev arkadsı olayını?

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

benim 2ayrı üni tecrübem var. siz siz olun kendiniz olun arkadaşlar. hiç kimsenin gazına gelmeyin, başka şehire gidip ev tutan arkadaşlar beleşcilere dikkat edin, ilk sene rahatlıgın vermiş olduğu psikolojiyi atın üstünüzden derslere asılın çünkü ilerde alttan almaya başlarsanız tamamen pişmanlık duyacaksınız. arkadaşlarınızı iyi seçmeye bakın. ilk 1-2ay iyi oldugunuz biri belkide ilerde sizin en uyuz oldugunuz kişi olabilir hazırlıklı olun. ev arkadaşı seçmeden önce iyi gözlemleyin hemen kirayı paylaşırız diye atlamayın. ve en önemlisi Kendinizi mesleğiniz için geliştirin çünkü orda size sadece teorik bilgi verecekler pratik sizde bitiyor.

üni li bi kac kişdien duydugum sunlar var

''gerckete en kral arkadasın evde dusmanın olabiliyor ev arkadası ile sokak arkadası aynı deil''

dısarıda cok iyyisek evde neden anlasılmasın biraz daha acarmısın ev arkadsı olayını?

evde paylaşımlarınız artıyor herkes kendi karakterini ortaya çıkarıyor arkadaşım. iş maddiyata dönüyor bazen sebep bu oluyor bazen ev düzeni oluyor v.s bir çok nedeni olabiliyor bu işin ama arkadasın dogru söylemiş.

• otelde bi animatör bağrıp duruyordu böyle... :
    "dont panik yes ayrobik :D "
  • abiler, ablalar benim oraya gelin taktikler orda

http://forum.donanimhaber.com/m_17683243/tm.htm
  • Bu ne telaş yahu
    Ne heycan
    ölüme gitmiyorsun üniversiteye gidiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağrı y

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

İlk günler fazla konuşma uzaktan seyret herşeyi.

Kızlarla iyi muhabbet kurmaya çalış ilk günlerde kapamazsan sonra hiç kapamazsın

hocam inşaat kazandım ne kızı hemde 2.öğr kazandım 20 kız 200 erkek hayallerim yıkıldı sonuçların açıklanmasıyla içimde hiç bi heyacan kalmadı

hangi üniversite inşaat.. bende kazandım 2.öğretim hemde :D

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

quote:

Kızlarla iyi muhabbet kurmaya çalış ilk günlerde kapamazsan sonra hiç kapamazsın

hocam inşaat kazandım ne kızı hemde 2.öğr kazandım 20 kız 200 erkek hayallerim yıkıldı sonuçların açıklanmasıyla içimde hiç bi heyacan kalmadı

ktü... sen?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ktü... sen?

hım.. ben hitit üni kazandım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ktü... sen?

hayırlı olsun meslektaş

• konu tuttu ya devam edelim arkadaşlar zaman azalıyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ktü... sen?

hayırlı olsun meslektaş

Eyvallah.. Aslında Ben İşletme öğrencisiyim 3. sınıf aof..
    Öylesine girdim orayı kazandım.. Amacaım Müh geçiş dgs ile :)

• arkadaslar sizinki 2yıllık inşaatmı? benim 4-5arkadasım inşaatı bitiremedi :S dikkat edin baya kasıyolar sanırım
  • Valla benım için sorun değil :D

Amcam İnş Mühendisi Babam Mimar :=) Hertürlü destek var bizde
  • quote:

arkadaslar sizinki 2yıllık inşaatmı? benim 4-5arkadasım inşaatı bitiremedi :S dikkat edin baya kasıyolar sanırım

yok hocam 4 yıllık
  • Açık öğretim okuyan arkadaşlar yatıyormu çalışıyormu bakim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.