Şimdi Ara

Üniversitenin 4. günü kroya verdiğim ders...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk 3 gün uyanamadığım için gidemedim (Daha 1. sınıfım). Tabiçoğu kişi bağlantıları kurmuş bile ben 1 kişinin adını yüzünü bile görmedim.
    Neyse sınıfa girdim derse daha 5 dk var. Böyle kirli yüzlü çocuğun biri geldi oturduğum sıranın yanına yüzüme bile bakmadan şunları söyledi 'Orası benim yerim kalk bakıyım ordan goçüm dedi'. Böyle olaylar karşısında genelde dumur olurdum ama çocuğun tipi içimi nefretle doldurdu ani hareket etmedim sakince sıradan kalktım ve usulca 'Buyur' dedim yavaşça sıraya doğru oturmak için hamle yaptı beni tam arka cephesine alarak... Tam o oturacakken sıraya hızlıca oturdum buda benim kucağıma bi oturdu. Aman Tanrım!. Bunun az önceki cool tavırlarından eser yok böyle eli ayağı titreyerek bi ayağa kalktı. Eleman bi krize girdi terliyor falan. Bi baktım bu ağlayarak dışarı doğru koştu. Ne oldu demeye kalmadan Hoca girdi derse ilk hafta olduğu için konu monu yoktu neyse ders bitti hoca bugünlük bu kadar dedi. Dışarı çıktım çocuk ortalarda yok. Ondan sonra çocuk okula gelmemeye başladı anlaşıldıki bu küçükken tecavüze uğramış o yüzden üzerinde hala bi homofobik bi rahatsızlık var.
    Zaten ondan sonra bütün kızlar beni bi kesiyo falan; oNLAR KAHVE ISMARLIYIM FALAN DİYORLAR AMA BEN TAKMIYOR COOOLUM ÇÜNKİ.

• okumadm
  • Evet ben güldüm
  • Okumayın beyler. Valla zaman kaybı
  • Universiteli ama cumleler baglarbasi ilkogretime giden yegenimle ayni seviyede birde turkce ogretmenin sanirim seni iyi besleyememis ^^Cunki^^ nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur dan sonrasını okumadım. yaşama sen bence bu eziklikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Universiteli ama cumleler baglarbasi ilkogretime giden yegenimle ayni seviyede birde turkce ogretmenin sanirim seni iyi besleyememis ^^Cunki^^ nedir?

Türkçe öğretmenin sanırım seni iyi beslemiş.
  • hayır aslında mesele hegelin pragmatik düşüncelere saygısızlığından gelmiyordu, sadece inanmak istemiyordu.

edit: evet doğru başlık altındayım. homofilolojik kasıntıların estirdiği dalgayla cocugu almış hoplatmış geri indirmiş. aferim.

marifet gibi anlat.

edit2: hayır başımdan öyle bir olay geçmedi. düşmanımın başına gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PublicA. -- 23 Eylül 2011; 12:57:38 >
  • facebook profil fotonu gordukten sonra okumaktan vazgectim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Universiteli ama cumleler baglarbasi ilkogretime giden yegenimle ayni seviyede birde turkce ogretmenin sanirim seni iyi besleyememis ^^Cunki^^ nedir?

COOL OLUNCA CÜMLELER ÖYLE ÇIKIYO KLAVYEDEN DOSTUM
  • Ben hayır diyorum.
  • Az önce çok güzel hareketler bunları izledin dimi liseli? Aynısı minibüs skecinde oldu çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

buyur dan sonrasını okumadım. yaşama sen bence bu eziklikle

ilk'den sonrasini okumadim :)
  • hikayeni beğendim devamını bekliyoruz
  • böyle adamları niye üniversiteye alırlar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Az önce çok güzel hareketler bunları izledin dimi liseli? Aynısı minibüs skecinde oldu çünkü.

Ezbere konuşma dostum Üniversiteliyik dedük ya
  • 1. sınıfım falan deyince böyle bir an kafa gitti liseli sandım pardon
  • Adamın ilk günü beyler zamanla düzelir...
  • 1 kişi beğenmiş varsa başka beğenen bi daha yazarım daha hiç arkadaş edinemedim boş boş zamanım var...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.