Şimdi Ara

üniversiteliler gelin birşey sorucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bizde soruların çözümlerinin fotoğrafını çekip sisteme yüklememizi istiyorlar ve bu gerçekten vakit kaybettiriyor. sizdede durumlar aynı mı?

• 2 derste öyleydi hocam.

Adam sınav yapıyor süre veriyor ben tam bluetooth ile yükleyecem arıza çıktı   Usb ile yükleyebildim o da 2 saat sürdü (telefonun en başındaki fotoğrafları yüklemeye başladı.)

Allahtan hoca insaflı davrandı da ek süre verdi yoksa sıkıntı olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 9 Aralık 2020; 17:33:46 >
  • biz online sınav oluyoruz test ez

• Bizimkiler kazık sorduğu için yapamıyorum çok bir resim olmadığı için zaman sorunu yaşamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu zaten bilgisayara bağlamış oluyorum. Fotoğrafı çekip, masaüstüne alıp, kenarları kırptıktan sonra sisteme yüklüyorum. 2-3dk'dan fazla almıyor.

• hocam zaten bize az süre veriyorlar kol gibi soru soruyorlar. 2 3 dk zaman alıyor diyorsun. bence bölümün kek birşey 2 3 dk yı dert etmiyorsan.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum hocam. Süre olarak sıkıştıranlar çıksa da genellikle yüklemeli şeylerde biraz süre veriyorlar. Bazıları PDF olarak istiyor, birleştirip hazırlayıp gönderiyorum o birkaç dakika daha yiyor genellikle.

Ama bilgisayarı falan verimli kullanınca genel olarak fazla sürmediğini düşünüyorum fotoğraf göndermenin. Başkalarına bakıyorum mail attım kendime geç geldi, sisteme yükleyemedim fazla büyük dedi v.b şeyler söyleyen oluyor arada en çok sorun yaşayanlardan. En hızlı ve en uygun yolu bulmak gerekiyor kendi imkanlarına göre.

Genel olarak bence fazla önemli bir sorun değil açıkçası sınavda fotoğraf yüklemek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • size süreyi fazla mı veriyorlar hocam? yüz yüze yaparken 100 dakika verdiği sınava online da 60 dakika veriyor. soru sayılarında ve zorluklarında değişen birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

size süreyi fazla mı veriyorlar hocam? yüz yüze yaparken 100 dakika verdiği sınava online da 60 dakika veriyor. soru sayılarında ve zorluklarında değişen birşey yok.

senin bölümün ne=? adamın bölümüne kek demişsin mühendis çıktı.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Hocam süre kişiden kişiye değişir bence normal veriyorlar. Grupta yetişmedi diyenler de oluyor. Sınavlar da hocalara bırakıldığından hocadan hocaya değişiyor. Süreyi normal verip yükleyin diyen de var. Açık uçlu sınavı test şeklinde yapıp sınavdan sonra süre verip ödev formundan çözümleri göndermemizi isteyen de var. Ödev de veriyorlar hani o kadar fazla açık uçlu sınav yapan dersim yok açıkçası.

Süre sıkıntısını hep test yapan hocalarda yaşıyorum, 30 dk 25 soru tarzı testlere girdiğim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

senin bölümün ne=? adamın bölümüne kek demişsin mühendis çıktı.

Alıntıları Göster
    Kek olup olmadiği unisine gore değişir muhendis kayniyo dişarisi
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt

Bende bilgisayar mühendisliği

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

size süreyi fazla mı veriyorlar hocam? yüz yüze yaparken 100 dakika verdiği sınava online da 60 dakika veriyor. soru sayılarında ve zorluklarında değişen birşey yok.

60 dk diye ağlıyorsun, bizim mat sınavına 25 dk verdiler 20 soruya

• HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt
    25 dakika nedir hocam? Bizde 90 dakika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

25 dakika nedir hocam? Bizde 90 dakika.

Güya kopya çekmeyelim diye. Ne yaptıklarını zannediyor bilmiyorum, çok zorlayınca aferin mi diyorlar

6-7 soru aynı sorunun şıkları değişiklisiydi

• Camscanner kullan. Googleplayden indir bedavaya

• Hocam şöyle yardımcı olayım . Kendinize telden sınav kağıt fotosunu mail atıp , pc den o maili açıp fotoyu indirirseniz zahmeti daha az olacaktır.

• Biz de ne kamera var ne de çözüm yükleme. Giriyoz çözüyoruz çıkıyoruz. Çözüyoruz diyorum çünkü bütün bölüm birlikte yapıyoz. Havuz zaten ilk 10 dk de çıkıyo
  • Kameralı sınav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.