Şimdi Ara

üniversiteli bir kız-liseli bir erkek?(birliktelik) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FREE-4
    üniversite insanı bozuyor şişe çevirmeceler cennetde yedi dakika oyunları yerini grup sex ve publiclere bırakıyor :D masum öpücükleri yerine işin rengi değişiyor dirty talkingde tut her türlü mevzulara ah eskişehire gelsende bi göstersem sana

Bende Eskişehir'de okuyorum ama öyle ortamlara hiç denk gelmedim hacı sen nerelerde takılıyosun :)

1-2 gün barlar sokağından kiz kaldırdım daha da is çıkmadı bana :D
  • Kızı en çok tanıyan gene sensindir kafanda tarafsız bir şekilde ölç biç bak bakalım sonuç ne çıkacak.Ona göre hareket edersin, yada onu tanıyan yakın arkadaşlarından fikir edin.

İllaki kötü şeyler olacak diyede bişi yok ama kendinide kötü sonuca hazırla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

üniversite insanı bozuyor şişe çevirmeceler cennetde yedi dakika oyunları yerini grup sex ve publiclere bırakıyor :D masum öpücükleri yerine işin rengi değişiyor dirty talkingde tut her türlü mevzulara ah eskişehire gelsende bi göstersem sana

Brazzers'cı gençlik... Tüm hayallerini dökmüş ortaya
  • universteye gidince olum o yakisikli erkekler bulcak seni napsin o kiz artik olm laa
  • kız sıze sadıkmı?unutmakı unıversıte de kızlar teklıf edıyor
  • eğer gerçekten sevıyosanız birbirinizi bitmez aynı ilde değilmisiniz gene sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

seni unutmam söz diyen biriyle giden bir ilişki sağlıklı mıdır?
  • ne gülmesi kafasına vuracak.ulan imkan varken götürmedik malı diye
    tavsiyem; arkadaşın dediği gibi duygusal birliktelik arayarak gençliğinize yazık etmeyin
    giden yıllar geri gelmiyor.armutun iyisini dalından kopararak yiyin
    quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

o yaşlardan bende geçtim bizzat şahidim. sen o yaşadığın şeyi sevgi sanıyorsun. ilerde hatırladıkça güleceğinden eminim (:
  • dsfhgdhgfhdfajgbajkgç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traNsparenT -- 13 Şubat 2011; 23:50:16 >
  • Valla savaş çıkacak ama, ben 17 kız 18. Ben İstanbul'da, kız Elazığ'Da.

Edit: Ayrıca Meslek okuyorum. Bu arada fazla saçmalamasak lütfen, epey abartıyorsunuz "sex party" YUH yani. Lütfen seviyeli olalım.

Edit2: Düğünüm olunca bu tip lafları söyleyen arkadaşları VIP konuk edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 7 Ocak 2011; 0:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Valla savaş çıkacak ama, ben 17 kız 18. Ben İstanbul'da, kız Elazığ'Da.

Edit: Ayrıca Meslek okuyorum. Bu arada fazla saçmalamasak lütfen, epey abartıyorsunuz "sex party" YUH yani. Lütfen seviyeli olalım.

Edit2: Düğünüm olunca bu tip lafları söyleyen arkadaşları VIP konuk edicem.

Alıntı yapalımda, sonra ben böyle bişey demedim deme

• Kötü bir kombinasyon. En fazla 1 ay.
  • o kızı yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

o kızı yerler

İlk defa biri böyle net yazdı, hayret.
  • İlişkinizin pek bir ömrü yok.Yakın zaman sonra açtığın bu konunun hiç bir önemi kalmaz.
  • Biraz zor görünüyor dostum. Bence belli bir süre sonra biter. Birlikteliğiniz ile mutluysanız gönül ister ki bu şekilde devam etsin... Ama benim ki sadece benim düşüncem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 7 Ocak 2011; 14:02:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrking

Biraz zor görünüyor dostum. Bence belli bir süre sonra biter. Birlikteliğiniz ile mutluysanız gönül ister ki bu şekilde devam etsin... Ama benim ki sadece benim düşüncem tabi.

Ben de öyle düşünüyorum.
  • bu olayın iki türlüsünüde yaşadım yeğenim lise sondayken sevgilim burdura gitti iki ay sonra tekmeyi vurdu bana dalgasına baktı. ben üniversiteye gittiğimde memleketinde sevgilisi olan kız vardı o da ona tekmeyi vurdu dalgamıza baktık

Kıssadan hisse; o iş biter ümitlenme; gününü yaşa.
  • Bosver düşünme bunları. Sana tekmeyi vurursa vursun nolcak. Sen en azından gururumla sevdim elimden geleni yaptım diyebilirsin. Eğer şimdi ayrılıp da kıza beni aldatmama ihtimaline karsı dersen kiz suratının orta yerine çarpar.

Üniversite kızlarının %70 i böyle. Herkese b.k atmayalım. Yarın öbür gün kiz kardeşiniz veya kızınız okula başladığında arkasından ooo seks partileri yapiyo musun dese naparsiniz.

Tam tersine bende mart gibi birinle çıkmaya başladım kiz ünide ben lisedeydim. Sonra o yaz okuluna kaldı tartıştık ve ayrıldık. Farklı illerdeydik. Ben o kızın şimdiye kadar çıktığı 2.kisiydim. Salak değiliz tabi unili kızlar yanında birini ister kampüste oturabilecegi gece evinin önüne gelebileceği bir erkek ister. Msjla nereye kadar çünkü.

Barlar sokağında girdiğimde hep benim yaşıtım kızlar kayniyo. Kucağa oturmalar opusmeler neler neler. Benim acımdan bi sıkıntı yok ama o kızın ailesine acırım. Valla su hayatta en son istediğim şey kiz babası olmak.

• Lisede 400 adamdan seni seçti desek.Üniversitede 2000 adamdan seni nası sececek
    Liseye göre kızın ayrılma oranı % 50 artıyo

şaka bir yana.Ha geç ha erken zaten bitecek bir gün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.