Şimdi Ara

üniversiteli bir kız-liseli bir erkek?(birliktelik)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, lise sonda okuyan bir sevgilim var. Ben ise Lise 3teyim. Bu sene sınava girip, sınavsız geçişle üniversiteye gidecek. Bu ilişkinin bitmesi beni çok korkutuyor. Bu ilişki ben lisede o üniversitede yürürmü sizce? Ona sordum, seni unutmam söz falan dedi ama içim içimi yiyiyor. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• seni unutmam söz diyen biriyle giden bir ilişki sağlıklı mıdır?
  • Ben söyledim zaten. Beni unutmayacağına söz ver dedim. Şuan içim içimi yiyiyor, sıyırmak üzereyim.
  • gran turismo 5 oynamaya devam et kardeş. boşver kız arkadaş vs. seneye de dersaneye git adam gibi bir bölüm okumaya çalış yoksa yaş 25 olduğunda kafanı duvarlara vurursun işsizim diye.
  • Ders bakımından sorunum yok, GT5'lede nereye kadar . İnsan sevince, sevilince bir başka oluyor, bırakamıyor. Bu arada meslek lisesi-bilgisayar 3. sınıftayım.
  • o yaşlardan bende geçtim bizzat şahidim. sen o yaşadığın şeyi sevgi sanıyorsun. ilerde hatırladıkça güleceğinden eminim (:
  • Şu andan itibaren takmamaya çalışacağım zaten, ama çıkmaya devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniye giden değişir.o da değişecek sende değişeceksin.aramayacaksınız birbirinizi.istisna olursunuz o ayrı konu ama iş genelde böyle olur.ben lisedeyken kız arkadaşımla ev falan bakıyorduk.lise bitti ben kazandım o kazanamadı yollar ayrıldı.şuan kendimden 3 yaş büyük biriyle beraberim.ünide karşına çok şeyler çıkacak.
  • 3 yaş büyük.. İyimiş. Ama bekleyip göreceğim, ilerde nolur nolmaz, belki sonuna kadar gider.
  • sana acı gerçeği söyleyeyim dostum, kız üni ye gidince senden adım adım uzaklaşıcak. kendini bu olasılığa alıştır, çok bağlanma kızlara. en tehlikeli virüstür.
  • ünv hayatı bambaşkadır özellikle kızlar için ama eğer adam gibi seviyorsa seni gözünü kırpmadan devm et bu ilişkinizin ne kadardır sürdüğünede bağlı benim kuzenim 5 senedir devm edior mesela ve kız bursada kuzenim ist ve nişanlandılar düşün artık eğer sevgisinden emin olmayıp böyle sorular soruyorsan ünv girince dahada beter paranoyk olacaksn arkadşm bence git kızla adam gibi konuş kafandaki soru işaretlerini yok et eğer tatmin edici cvplar alamıyorsan üzülme boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

ünv hayatı bambaşkadır özellikle kızlar için ama eğer adam gibi seviyorsa seni gözünü kırpmadan devm et bu ilişkinizin ne kadardır sürdüğünede bağlı benim kuzenim 5 senedir devm edior mesela ve kız bursada kuzenim ist ve nişanlandılar düşün artık eğer sevgisinden emin olmayıp böyle sorular soruyorsan ünv girince dahada beter paranoyk olacaksn arkadşm bence git kızla adam gibi konuş kafandaki soru işaretlerini yok et eğer tatmin edici cvplar alamıyorsan üzülme boşver

Ne gibi sorular soracağım onuda bilmiyorum. Beni gerçekten seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Orijinalden alıntı: gizem111

ünv hayatı bambaşkadır özellikle kızlar için ama eğer adam gibi seviyorsa seni gözünü kırpmadan devm et bu ilişkinizin ne kadardır sürdüğünede bağlı benim kuzenim 5 senedir devm edior mesela ve kız bursada kuzenim ist ve nişanlandılar düşün artık eğer sevgisinden emin olmayıp böyle sorular soruyorsan ünv girince dahada beter paranoyk olacaksn arkadşm bence git kızla adam gibi konuş kafandaki soru işaretlerini yok et eğer tatmin edici cvplar alamıyorsan üzülme boşver

Ne gibi sorular soracağım onuda bilmiyorum. Beni gerçekten seviyor.

Şunu anla dostum bir kız, asla ama asla sevmez kısa sürede kopabilir. Ben çevremde fiziği güzel olupta aşık olan kız görmedim hep çirkin denilebilecek kızlar aşık olur. Bu genelleme saçma gelse de büyük oranda doğrudur. Üniversiteye gidince başka birilerine kaptıracaktır kalbini. Yakında üni ye hazırlanacakmışsın sana tavsiyem üni hazırlığında sevgili edinme sınav öncesi terkedilipte bir senesi boşa gidenleri çok duyduk.

• Bi-te-cek.

Eger bitmezse dügün masrafların benden kardes.

Kız simdi kimseyi tanımadıgı için oralarda sürekli senle konuscak,msjlascak sevgilim var diyecek millete. Sonra arkadas çevresi genisleyecek yeni yeni erkeklerle tanıscak,ortamlara akacak. Kampüste onlarca yiyisen çifti gördükce iliskinizi gözden gecirecek. Kavgalar baslayacak. O rahat tabi üni.de oldugu için, sen sınava hazırlandıgın için stres,kaygı olacak üzerinde hep. Ondan sonracıgıma senin kızın yakın bi arkadası yılan dilini kullanarak aranızı bozacak ve onu yeni erkeklerle tanıstıracak.

Kız bu asamada ya seni aldatır ya da iliskiyi bitirir.

Sen simdiden kendini bu sona hazırla. Ha diyeceksin ki hayallerimiz var. Aynı ünide okucaz biz. Kur kardesim kur zarar gelmez hayalden,kur anam.

Ama özellikle de festival günlerine dikkat et. Bak ben o kadar rahat bir adamım ama bu ''mini etek-alkol-gece 2'ye kadar konser-abaza erkekler-ondan sonra kızları eve bırakma'' olayları bitirmisti beni bile.

Bomba imha ekibi kaynıyo üniversiteler pakete sahip çıkmak lazım. Her an her yerde birisinin açmasıyla gelecek patlayabilir

@XavionS

Misal ben. 19 Haziran'da ayrıldık. Lys-Mat günü Üstelik ben kendi halimde takılıyodum o bana vuruldu,sevdi,çıktık,mutluyduk,kavga ettik,ayrıldık falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Ders bakımından sorunum yok, GT5'lede nereye kadar . İnsan sevince, sevilince bir başka oluyor, bırakamıyor. Bu arada meslek lisesi-bilgisayar 3. sınıftayım.

Hangi lise?
  • Biter. Sen bitirmesen de o bitirecek. Demedi deme ibrahim
  • Dostum üniversite bambaşka biyer...
    Kızlar gidip erkek arkadaşlarının evinde sabahlıyo beraber yasayanlarmı dersin..
    sınıfın % 50 si cenabet zaten...
    Her gün ders cıkısı sinemalar cafeler barlar...

-Ha diyosunkı bnm kız yapmaz...!
    -yapar abi herkes yapar o ortamı görünce cok degişiyo insan.
    hergun yanında olamıcaksan...
    o kızdan bisey bekleme...
    illaki onunda aklını basından alırlar...
    Ama cok seviyosan hafdada bi kızın yanına git okulda sarıl herkes bilsin görsün senı o zman bi ihtimal devam edersiniz :)
  • Bitmesi yüksek ihtimal, ama bende böyle denemiştim.

Ben Lise sondaydım, kızda Üniverste 1. sınıftaydı. Daha okullar başlamadan ayrılmıştım bununla ama beni çok seviyordu sağolsun. Baktım sevgili bulmuş kendine hemen, irtibata geçtim bununla, buluşuyorduk, bizim eve geliyordu konuşuyorduk falan. Sonra çocuktan ayrıldıktan sonra bir gün bize geldi, çıkma teklifi edip yeniden birleşeceğimizi sanıyordu heralde, bizim yatakta oynaşıyorduk, "Bana söylemen gereken bişey yokmu dedi?" dedim iş üstündeyim şimdi işimiz bitsin söylerim . Neyse bana istiyorsan ilişkiye girelim falan diyordu okadar güveniyordu(Bakireyi bozup başıma bela alamam dedim ). Sonra ben bişey demedim buna, buda gitti bidahada görüşmedik(bu olaylardan önce benim eve birkaç kez daha gelmişti ama heralde beni kendine çekmek için oynaştıydı), (aslında faceden yine ekledim muhabbetimiz iyi gene, yaza gidersem yine bir operasyonu yaparım) Görüldüğü gibi kızlar bana teklif ettirmek için altıma yatmayı bile göze alıyor, ama sonuç olumsuz

Diyeceğim, muhakkak bir düşüş olacaktır ilişkinizde... Baştan aranızdaki bağlar gevşer daha sonra o daha az görmeye gelir seni. Sonunda (eğer güzel ilgi çekecek bir kızsa) tekmeyi basıp Üniverstede kendi yada üst sınıftan biriyle çıkmaya başlar. (Kızlar zaten kendinden büyük erkeklerden daha çok hoşlanıyor bu gerçek)

• üniversite insanı bozuyor şişe çevirmeceler cennetde yedi dakika oyunları yerini grup sex ve publiclere bırakıyor :D masum öpücükleri yerine işin rengi değişiyor dirty talkingde tut her türlü mevzulara ah eskişehire gelsende bi göstersem sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREE-4

üniversite insanı bozuyor şişe çevirmeceler cennetde yedi dakika oyunları yerini grup sex ve publiclere bırakıyor :D masum öpücükleri yerine işin rengi değişiyor dirty talkingde tut her türlü mevzulara ah eskişehire gelsende bi göstersem sana

Ben gelsem olmaz mı? Hızlı trenle 90 dakika
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.