Şimdi Ara

Universiteler sizce acilacak mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim fikrim 2021-2022 sezonunda da acilmayacak. Su an tam kapanmadayiz ama sadece adi tam kapanma. Herkes yine disarida kimsenin umrunda degil. Yazin gelmesiyle birlikte zaten tum yasaklar kaldirilacak malum gecen sene turizmciler istedi diye sinavi iptal ettiler bu sene de turizm icin yasaklar kaldirilacak. Yaz bitince de yine vaka sayilari artmaya devam edecek hatta hint varyanti ulkede yazla beraber cogalacaktir. Ozetle uniler seneye de acilmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence açılacak halk aşırı tepkili ve ekonomi çok kötü ben şahsen seneye kapalı tutmalarına pek ihtimal vermiyorum. Eğer bu konu hakkında üniversitesi açıklama yapan veya hocalarından duyum alanlar varsa bizi aydınlatsın.

• Halk ekonomiye tepkili üniversitelerin açılmamasına değil büyük ihtimalle aşılama eylül ekime kadar tam bitmeyeceği için ekonomik unsurların devamlılığını sağlama amacıyla üniversite okul gibi yerler yine kapalı olur ki avm restaurant kafe gibi yerler açık kalsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.