Şimdi Ara

AYT ye hazirlanmaya başladim sizce süreci nasil ilerletmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde fazla çalişmayi duşunmuyordum 2 senelik itfaiyecilik e yazilacaktim kafama hic bir bolum uyumlu gelmiyor nedense zevkli biseyler aradim ama tam gaz calismaya karar verdim çunku hayallerimden biri pilot olmak ve ayt sayisal 2k da olanlari devlet unisi ucretsiz egitimini veriyor şu anda almaya kalksan 4 mn liraya kadar tutuyor özelde olmaz gibi geldi gozume ama 3 gundur mat a full odak girdim ondalik sayilara kadar tamamen ogrendim soru cozumlerini bitirdim onumde sayi kumeleri var hedefim mat i 30 gun icinde bitirmek olursa ondan sonraki 30 gun fizik - kimya - biyoloji sonra 30 gun turkce - sonraki 30 -gun tarih - cografya - din 4 ayda tamamen bitirmek sinav tarihine kalan 50 gun de geometri yi ekleyip son gunleri full deneme alip netleri test etmek var aklimda sizce nasil ilerlemek daha iyi olur 30 degilde 15 - 15 mi gitmeliyim Turkce daha erkende bitebilir hizli kavrarsam mat dan sonra direk geometri mi başlamam daha iyi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Calisma saati olarak bugun 1 de kalktim yemek yedim 2 de başladim soru cozumlerini yaptim yapay zekayla bazi temelleri iyice oturttum mantigini anlamadigim kisimlari 2 den 8 e kadar 8 de 1 saat kadar dinlendim 9 dan da 3.30 e kadar 6 saat + 4.30 = 10.30 saat ortalama calismisim ondaliklara kadar konu dinlemistim onlarin soru cozumlerini yapip ustunden geçtim tekrar şu an tam cozuyorum hatasiz ilerki konular daha zordur ama hizli halledersem iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen yine çalış hedefin ne olursa olsun daha puan cebinde olsun tercih dönemi elin açık olur.

tytnde aytnde hızlı net çıkarabileceğin kolay konuları hızlı bi şekilde topla konular belli yapay zekada kullanıyormuşsum bol bol deneme çözmeyi ihmal etme denemelere girdikçe soru dağılımını anlarsın ai fln sor kolay konulardan netleri toparla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.