Şimdi Ara

Üniversiteden sonra tipim iyice bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son 3 senede tipim gittikçe kaymaya başladı. Aynaya geçip lan kız olsam kendime bakar mıyım die oturup düşünüyorum. Herşey ingilizce elektrik elektronik mühendisliği bölümünü seçmem yüzünden başladı. İngilizce alt yapım 0 ın altında olmasına rağmen en zor bölümlerin arasına girecek bir bölümü ingilizce okumaya karar verdim. Hazırlık güzel stressiz geçti. Sonra asıl olay başladı. Dersler o kadar zorki birde ingilizce anlatılıyor. Kafayı yememenin imkanı yok. İngilzicem eskisi kadar değil baya bir ilerlettim ama zor bir konunun ana dilinde anlatılması kadar kolay anlaşılmıyor. Tüm bu stresi n yüzünden 21 yaşında kafamdaki saçların yarısı döküldü. Lisede zar zor emekler harcarak 94 kilodan 77 kiloya düşmüştüm. 1 senede 77 kilodan geri 107 kiloya merhaba dedim. Gerçi 3 ay önce 110u bulucam korkusuyla bi 2 aylık diyete girmiştim 12 kilo verip 95 e düştüm şuanda bıraktım geri alıyorum. Bölümü severek isteyerek seçtim fakat şuanda o istek ve arzu düşüşe geçti bu olaylar yüzünden. Derslerimi bölümü boşlamakdan korkuyorum

• Kendini bütünüyle derse verme ya da tam tersi, ikisini dengede götürmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok çalışkan bir insna değildim zaten ama bu bölüme yetmiyorki. Hani türkçe olsa çalışma sürem yarı yarıya düşecek belkide ama ingilizce olunca çalışma sürem 2 katına anlama sürem 2 katına çıkıyor. Çalışmakda sorun yokda sürekli sınavları düşünüyorum. Özel bir ünide okuyorum ondan sürekli ya uzatırsam die kafamda stres yapıyorum. Bu aralarda Abur cubura fena kaptırdım kendimi 2 aydır diyetteydim. Ağzıma çikolata dahi almadım en son dayanamayıp bırakdım şimdi sanki o 2 aylık açığı kapatıyormuşcasına saldırmaya başladım. 1 ayda verdiğim 12 kilonun 4 kilosunu geri aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üniversite adamı bitirir, beni bitirdi.
    kilo,hastalıklar neler çıktı neler...
  • Takmayacaksın dersleri, illa bitirirsin gençliğinden daha önemli değil ya...

İzin verme sömürmelerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    hocam sadece ders değil ki herşeyi takıyorum bide bende buda var başımdan geçen her olayı herşeyi kafama takıyorum. Biriyle ufak bir tartışsam en az 1 hafta onu düşünürüm. Birşey aldım mesela istediğim gibi çıkmadı o zaman vay halime uzun süre kafama takıyorum onu.

Orijinalden alıntı: FuKaGa

hocam sadece ders değil ki herşeyi takıyorum bide bende buda var başımdan geçen her olayı herşeyi kafama takıyorum. Biriyle ufak bir tartışsam en az 1 hafta onu düşünürüm. Birşey aldım mesela istediğim gibi çıkmadı o zaman vay halime uzun süre kafama takıyorum onu.

Doğa’ya çık, şehir hayatı böyle psikolojik sorunlara yol açabilir...

Al çantanı malzemeni çadırını bir hafta dağda yaşa, hiçbirşeyin kalmaz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer sen Hüseyin değilsen work and travel yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.