Şimdi Ara

Üniversiteden Kayıt Sildirecek Olan Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
12
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar varsa bilgi alışverişi yapalım.

Şimdi tercihler 26 temmuz - 2 ağustos arası. 10 günde sonuçlar açıklansa 12 ağustos oluyor. Üniversiteye kayıtlar ise 15 ağustosta başlıyor. Yani kayıt sildirmek için sonuçları beklersek 3 günümüz falan kalıyor. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Sonuçları beklemeden sildirecek misiniz yoksa bekleyecek misiniz ?

Birde sanırım askerlikle ilgili bazı şeyler yapmamız gerekiyormuş ama tam bilgim yok.

Bu arada önceki senelerde kayıt sildirip yeni üniversiteye başlayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur.

Edit : Dün askerlik belgesi almıştım. Bugün de üniden kaydımı sildirdim. askerlik belgesi almam 1 dk , üniden kayıt sildirmem 45 dk sürdü. Büyütülecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 9 Ağustos 2016; 13:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Vakit geldiyse askerlik şubesine gidip tecil işlemi yaptırman gerekiyor. Halıcıoğlunda istanbulda diğer şehirleri bilmem. Tüm bu işlemler dolu dolu 1 gününü alabilir, o yüzden 3 gün kalsa dahi ideal bi süre. Ama okulun öğrenci işleriyle kanka oluyorsun belli bi noktadan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: lys2016tm

Vakit geldiyse askerlik şubesine gidip tecil işlemi yaptırman gerekiyor. Halıcıoğlunda istanbulda diğer şehirleri bilmem. Tüm bu işlemler dolu dolu 1 gününü alabilir, o yüzden 3 gün kalsa dahi ideal bi süre. Ama okulun öğrenci işleriyle kanka oluyorsun belli bi noktadan sonra.

Bir yandan üni devam ettiği için tecil devam ediyor. O konuda sıkıntı yok ama yeniden üniye kayıt olurken askerlikle ilişkisi yoktur diye bir kağıt istenebiliyormuş sanırım o konuda tam bilginiz var mı? Birde kayıt sildirip yeni üniye kayıt olunca kendiliğinden tecil uzayacak mı yoksa askerlik şubesine gidip bilgileri güncelletecek miyiz acaba ?

• Eğer tecil devam ediyorsa gene gidiceksin şubeye. Ama işin kısa sürer, sadece belge alırsın. Bana e devletten de alabilirsin gibi bişe demişlerdi ama götürünce onu kabul etmediler. Onu da kayıt yaptıracağın okula sorabilirsin oluyor mu öyle diye. Tecil kendiliğinden uzamaz. Eğer tecilin okul süresine yetmiyorsa ya senden başta tecili isterler yada x Sene sonunda. Onu da sorup öğrenmen lazım öğrenci işlerinden.

• Mesajım bulunsun. Lazım olacak

• Ben gittim dun.97liyim askerlikle ilgili bisey demediler.ogrenci islerinde bi form doldurdum.ayrilmak istiyorum diye yazdim forma.sonra kendim imzalayıp danisman hocama goturdum o da imzaladi.ondan sonra evrak kayita arkali onlu kimlik fotokopimle goturdum o da aldi.benim diplomam okulda degil.kaydi interntten yaptirmistim.2 3 gun icinde kaydin silinir bizi arayarak ogrenebilirsin dedi ogrenci islerindeki cocuk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Başka arkadaşlar da tecrübelerini anlatabilir isterse.

• Up

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Ben tercihler açıklanınca sildireceğim , zaten 1-1.5 saat civarı uzaklığı okulun
  • Lycosthene kullanıcısına yanıt
    Sanırım ben de öyle yapıcam. Yalnız işte aksilik olmasından korkuyorum. Danışman olmaz , öğrenci işleri olmaz gecikir falan .Gerçi yıllık izinler iptal edildi hepsinin okulda olması lazım

Bu arada askerlik şubesine uğrayacak mısın sen ?

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Uğramayı düşünmüyorum ne gerek var ki , önceki yorumları da okumadım , bana herhangi bir çağrı belgesi gelmedi zaten halihazırda öğrenciyiz kayıt sildirip kayıt yaptıracağız o aradaki bir kaç günde de sıkıntı olmaz heralde . Benim okul özel bu arada onu belirtmek lazım . Edit : 26 ağustosta 20 yaşıma gireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosthene -- 20 Temmuz 2016; 21:50:14 >
  • Arkadaşlar bana da yardım edin. Ben 9 temmuz 1997 dogumluyum. Istanbul bilgi matematik ogrencisiyim. Bu sene 49k yaptim ve tercih yapicam ve yuzde 90 tutacak yazacagim bir yer. Simdi benim kaydimi sildirmem lazim. Askerlik sorun olur mu? Suana kadar askerlik kagidi gelmedi cunku. Ikinci sorum da kaydimi ne zaman sildirmeliyim?

• Ee var mı başka sildirecek

• ben bugün sildirmeye gittim öğrenci işlerine toplantı yapıyolardı pazartesi gel dediler. haberleşelim, mesajım bulunsun
  • Kyk'dan kredi/burs alanların işi biraz sıkıntı oluyor ankaraya belge dilekçe falan göndermelisiniz ben 3 ay kredimi alamadım geçen sene yeni okula geçince belge eksikliğinden

• quote:

Orijinalden alıntı: POMPEII

ben bugün sildirmeye gittim öğrenci işlerine toplantı yapıyolardı pazartesi gel dediler. haberleşelim, mesajım bulunsun

Dostum pazartesi günü sildirebilirsen bizi bilgilendirirsin

• lucilled kullanıcısına yanıt
    ya yıl olmuş 2016 hala dilekçe göndermekle uğraşıyoruz 3. dünya ülkesi olmak kötü
  • Yerleşip yerleşmediğimiz belli olsun ben ondan sonra gidip sildiricem

• Ne oldu arkadaşlar ne yaptınız? Ben de kayıt sildireceğim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.