Şimdi Ara

Üniversitede Kızlara Ayrıcalık Tanınıyor ! :@ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Hayatın her alanında bu böyle ben kız olsam yüzüm hep gülerdi erkeksiz kalma sorunun yok kör olsan bile,işe girsen kayırırlar çünkü altta bi maden ocağı var,evlenirsin bedavadan evin olur,altın alınır sadece sen çocuk yaparsın oda zevk alarak artık yemekleride erkek yapıyor zaten,bir sürü naz ve trip yaparsın çünkü vajişin vardır sistem tamamen bunun üzerine kurulu biz erkekler olarak üniversite okumayı,ev almayı,zengin olmayı tek bişey için istiyoruz koynumuza en iyi karıyı almak sistem çnkü buna yönlendiriyor,ben buna vajişmuş sistemi diyiyorum,hani bizim milletin kızıda değse eyvallah ne bi tip ne bi asillik hiç bişey yok arkadaş ancak makyaj alıp sürüyorlar vücudları kıll dolu,rus gibi olsalar sırtımızda bile taşırız ama ne yazıkki öss sistemi gibi benimde tek yaşama amacım bu evlenip ölümü bekleyecem.

Biraz hort oldu ama birşeyler yazmadan geçemeyeceğim. Midem bulandı, bu nasıl bir mesaj ya? Nerede yaşıyorsun sen? ''karı'' falan? Bu ne biçim tabirler böyle? Sen kimsin de milleti eleştiriyorsun? Senin vasfın nedir? Bedavadan hiçbirşeyim olmayacak benim, kendi mesleğim var, çalışıp alabilirim Allah'a çok şükür. Kadınlar artık erkeklere muhtaç değil. Cinselliği bile zevk alıp-verme ye indirgemiş, sevgi, saygı gibi temel kavramlardan bahsetme gereği bile duymamışsın. Senin annen ve varsa kız kardeşin de Türk kızı. Buna ne diyeceksin? Akşam akşam çok sinirlendim. Sizin gibilerle aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum.

Tamamen provokasyona yönelik bir tutum içindesiniz şu an.
    10 Haziran'dan bu yana 5-6 ay geçmiş. Bu konuyu tepeye çıkarmak sadece tartışmayı alevlendirmeye yarar.
    Sen kimsin de karşındakini küçük görüyorsun?

Alevlenirse alevlensin. Size mi soracağım mesaj yazarken? Çünkü hastalıklı düşüncelerle yazılmış birşey gördüm ve çok sinirlendim. Ben değil, o şahıs küçük görüyor kızları. Sanki kendisi bir haltmış gibi.

valla dostum adam yalanda söylüyor değil yani..... yabi %100 de 100 böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 4 Aralık 2010; 10:39:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

üniversitede kızlara ayrıcalık mı tanınıyor? HAHAHAAAAAAA

ne üniversitesi arkadaşım orta okul, lise de kızlara yapılan ayrıcalıklar nolacak?

anlatmaya başlasam kitap olur. gece gece o sözlü notu denilen iğrenç şeyi hatırlayıp sinirlerimi bozmak istemiyom.

allahtan o b.ktan sözlü notlarınız ÖSS de geçerli olmuyo da o çok beğendiğiniz kızlarınızın hepsini geçerek en güzel cevabı verdim size EY ÖĞRENCİYİ ANLAYABİLDİĞİNİ ZANNEDEN ÖĞRETMENLER!

ilkokul-ortaokulda neden olmasın bazı kız öğrenciler okumak istiyor bir konuyu anlamıyorsa sınıfta kaldı diye evlenmek zorundamı olcak ilk-orta okul bu durumdan farklı olmalı bence fakat ünv. de bir sınıftaki çoğu kişinin zekası bir olduğu için ayrıcalık yapılmasına karşıyım üniversite gibi bir kurumda kız erkek ayrımı olmamalı kendine Öğretim üyesi prof doç diyen insanlar kızlardan onu erkeklerden saygı bekliyor bn böyle yapan bir hocayı real hayatta görsem yüzüne bakmam insan yerine koymam işi bana düşse işini yapmam

• Üniversitelerde şerefsiz öğretim üyesi çok. Sonuçta aramızdaki insanlar da bu şerefsiz öğretim üyelerinden biri olacaklar.
  • çukurova üniversitesinde asistan ve öğretim görevlileriyle yatarak 7aldığı kimya finalini aa düşüren kız tanıyorum isteyene isminide veririm
  • üniversitede kızlar teklif ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

allahtan bölümüm bayanların fazla olmadığı bir bölüm de bu konuda rahatım. bir de diyorlar mühendisliğe kız gelsin bilmemne. yok efemdim istemiyorum ben kız falan geliyolar dersin ilk dakikasından son dakikasına kadar not tutmalar, 100 alıcam diye sabah akşam ders çalışarak çanı yükseltmeler. en iyisi kızsız bayansız mis gibi ohh 30 alıp geç

allah kolaylık versin hocam

100 alıyorda ne oluyor sanki?katip gibi not tutup deli gibi çalışıp bunları ezberleyerek sınavdan 100 alıyorlar.2 hafta sonra soru sorsan birşey bilmez.Diplomayı alınca iş hayatının okul gibi olmadığını görünce birçoğu ya evde diplomayı çerçevletip duvara asıyor ya da akademisyen olmaya çalışıyor.Çoğunluğu üniversiteyi gezip tozmak için okuyor çalışıp meslek kazanmak için değil.

cok acımasızca eleştırıosunuz...erkekler hıc calısmıyo bı kere... yata yata geçme hevesınde..malesef yok ole 25 kuruşa simit..madem universiteyı kazandın..madem ''iş'' için okuma kararı aldın..hakkını vereceksın..ben afedersın essek gıbı calısayımm..tam vize fınal zamanı gel benden dilenci gibi not ıste..not isterken bi de acındırma politıkası..üniversite eglence mekanı degıl..ama malesef ''erkeklerın bı cogu'' ( ben genelleme yapmıyorum farkındaysanız biraz adaletlı olun adaletten bahsedıyorsunuz madem bu kadar ) üniversiteyı kız tavlamak eglenelım gulelım amannn derste neymiş gibilerınden göruyor.. tamm ben hıc eglenmıcez demıyorum tabıkı eglenıp gulucez sonucta..ama bıraz olsun ciddiye almak gerek..hıc bişey bılmeden mezun olan ondan bundan kopya cekerek asalak gıbı okuyanları ayırt etmek gerekır..iş konusuna gelince bu ülke kim kendı meslegınde calısıo kı?iş bulabılırse tabıkı....

Sen kimsin be? Genelleme yapıyorsun? Kaç tane erkek tanıdın da böyle konuşma hakkını kendinde buluyorsun? Birisiyle de dalga geçmişsin Su Ürünleri okuyor diye. Ne sanıyorsun kendini?

asıl sen kimsin? üslubuna dikkat et ilk önce ole karsılık ver..kimle dalga gecıcem sen ne dıosun ya bende su ürünleri okudum bı kere sacma sapan konusup insanların sinirini zıplatmayın aksam aksam..kac tane erkek tanıdıgıma gelince bizim fakultenın hemen hemen hepsı erkekti sende su urunlerını biliyorsun sanırım..bızım sınfta 60 kişilıktı 14 kız vardı.. bu sekıldekı bı üslüba karsılık olarak senı insan yerine koydum ve cvp verdım.. haddini bil.. cvp yazarken bıraz aklını kulan..

• İnşaat okuyorum, Sınıfta kayrılan kız görmedim.
    Sınıfta Kız olsaydı belki hocaların kayırdıkları olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

Bir örnekte ben yazayım;

Sistem analizi dersimizde sunumumuz var ;Neyse o kadar hazırlandık vs , ilk bayan arkadaş sunumunu yapacak.Statik proje programını
    uygulayarak anlatacak,ama belli ki hazırlanmamış kağıda baka baka ağırdan 5dk vakit öldürdü.
    Sonrada yapamayacağını anlayınca zırlamaya başladı.Hocada tamam dedi sen otur fln filan...(Zırlamaya devam tabiki)

Sıra bana geldi.İyide hazırlamışım. İdeCad mimariyi anlatıyorum.Ağır ağır zeminden başlayarak 2 katlı bir villa çizdim ,içerisinde gezindim vs
    Sunumu bitirdim bi bakmışım sınıftaki herkes ayakta alkışlıyor ...Hocada tabi öbür kıza bozuntuya vermemek için bana :Eh fena olmamış gibi
    yorumlar yaptı...

Neyse notlar açıklandı ;o kadar övgü almamıza rağmen ben 70 alıyorum ,bayan arkadaş 85 Hoca ne iş?...

Oha ben olsam katil olurum Bizim okulda da var bitane öyle dingil. Bide prof olucak bi görmeniz lazım sınıftaki kızlar hocam yorulduk dersi bitirelim deyince anında dersi bitiriyor sürekli kızlara takılmalar falan

• bu olaylar lisedede oluyor ünide de hatta iş hayatında bile oluyor.benim babam mühendis olmasına rağmen patronun sekreeri 3 katı maaş alıyor ve şirkete lüks arabasıyla geliyor.maalesef burası türkiye
  • Eee sorun sendedir belki hoca ile aran iyi değildir terslik yapıyosundur gıcıklığına verir. Ama dilekçe yaz bi hafta içinde olay tersine döner
  • Hayatın her alanında öyle.siz bakmayın "aaaa hayır ne alakaa" diyenlere.
  • koü inşaattayım bu hocaların annelerine selam olsun burdan şerefsizler seval hocam hariç muhabbetim bile yoktur ama her zaman hakettiğim puanı vermiştir
  • Onlara Ceksın Soloistinle solo at bebeğim
  • aynştayn kadar beynin olacağına fındık kadar ..ın olsun derler

Kocaelide bir hocamız vardı,kızlar soru sormaya odama gelmiyorsunuz derdi.

Adam yar.doç olmuş ama adam olamamış,uçkur belası fena birşey...
  • kadınlar bide der 'eşitlik isteriz de bilmemne' ulan siz daha eşitsiniz zaten daha ne istiyorsunuz?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

Bir örnekte ben yazayım;

Sistem analizi dersimizde sunumumuz var ;Neyse o kadar hazırlandık vs , ilk bayan arkadaş sunumunu yapacak.Statik proje programını
    uygulayarak anlatacak,ama belli ki hazırlanmamış kağıda baka baka ağırdan 5dk vakit öldürdü.
    Sonrada yapamayacağını anlayınca zırlamaya başladı.Hocada tamam dedi sen otur fln filan...(Zırlamaya devam tabiki)

Sıra bana geldi.İyide hazırlamışım. İdeCad mimariyi anlatıyorum.Ağır ağır zeminden başlayarak 2 katlı bir villa çizdim ,içerisinde gezindim vs
    Sunumu bitirdim bi bakmışım sınıftaki herkes ayakta alkışlıyor ...Hocada tabi öbür kıza bozuntuya vermemek için bana :Eh fena olmamış gibi
    yorumlar yaptı...

Neyse notlar açıklandı ;o kadar övgü almamıza rağmen ben 70 alıyorum ,bayan arkadaş 85 Hoca ne iş?...

Yuh ya! Ben olsam böyle hocanın 7 sülalesine ....... Böyle şerefsizlik olmaz arkadaş ya...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Hayatın her alanında bu böyle ben kız olsam yüzüm hep gülerdi erkeksiz kalma sorunun yok kör olsan bile,işe girsen kayırırlar çünkü altta bi maden ocağı var,evlenirsin bedavadan evin olur,altın alınır sadece sen çocuk yaparsın oda zevk alarak artık yemekleride erkek yapıyor zaten,bir sürü naz ve trip yaparsın çünkü vajişin vardır sistem tamamen bunun üzerine kurulu biz erkekler olarak üniversite okumayı,ev almayı,zengin olmayı tek bişey için istiyoruz koynumuza en iyi karıyı almak sistem çnkü buna yönlendiriyor,ben buna vajişmuş sistemi diyiyorum,hani bizim milletin kızıda değse eyvallah ne bi tip ne bi asillik hiç bişey yok arkadaş ancak makyaj alıp sürüyorlar vücudları kıll dolu,rus gibi olsalar sırtımızda bile taşırız ama ne yazıkki öss sistemi gibi benimde tek yaşama amacım bu evlenip ölümü bekleyecem.

Biraz hort oldu ama birşeyler yazmadan geçemeyeceğim. Midem bulandı, bu nasıl bir mesaj ya? Nerede yaşıyorsun sen? ''karı'' falan? Bu ne biçim tabirler böyle? Sen kimsin de milleti eleştiriyorsun? Senin vasfın nedir? Bedavadan hiçbirşeyim olmayacak benim, kendi mesleğim var, çalışıp alabilirim Allah'a çok şükür. Kadınlar artık erkeklere muhtaç değil. Cinselliği bile zevk alıp-verme ye indirgemiş, sevgi, saygı gibi temel kavramlardan bahsetme gereği bile duymamışsın. Senin annen ve varsa kız kardeşin de Türk kızı. Buna ne diyeceksin? Akşam akşam çok sinirlendim. Sizin gibilerle aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum.

O kadar şey yazdım ama ben uzatmayacam b yazdıgınıda tesadüfen gördüm benden utanma kimseye tecavüğz edip öldürmedim bunu yapanlara gidip sizden utanıyorum de sakin ol nefes al.Sevgiliyken ailenle bile otururum diyip sonra herşeyi isteyen bi milletin kızından ne beklenirki mide bulandıran şeyler nelerdir biliyormusun karı diye tabir ettim evet şimdi hanımefendi diye tabir ediliyor,ona bakarsan eskidende başlık parasıyla kız alırlardı 10 koyun verir kızı alırdın şimdide ev mal mülk altın vererek anlıyorusun sonuç aynı karının hanımefendi versiyonunu yaşıyoruz biz unutma kimse satın almak istemez yuva kurmak için ister.

• quote:

Alevlenirse alevlensin. Size mi soracağım mesaj yazarken? Çünkü hastalıklı düşüncelerle yazılmış birşey gördüm ve çok sinirlendim. Ben değil, o şahıs küçük görüyor kızları. Sanki kendisi bir haltmış gibi.

Mevzular %95 oranında böyle işliyor, erkekleri bir erkekten daha iyi bilemeyeceğini düşünüyorum dostum...

Kızlara aşırı ilginin arkadaşın bahsettiği durumdan dolayı gösterilmediğine inanıyorsan çarşaf giyip sokağa çık ve aynı ilgiyi alıcak mısın gör... Çünkü arkadaşın dediği tüm nitelikleri yok etmiş olacaksın. Yanlış anlama, tek niteliğin cinsellik gibi bir söylemim yok; vasıflı biri olduğun belli.

Sen kendini basit kızlardan görmeyebilirsin fakat çoğu basit erkek seni basit bir kız olarak görüyor, etrafındaki erkeklerin büyük çoğunluğunun çok üstün adamlar olduğunu söyleyebilirsen durum ayrı tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 4 Aralık 2010; 17:17:54 >

• beyler kızlara neden kızıyorsunuz ki

aklı uçkurunda erkekler olduğu sürece kurnaz kızlar dümenlerini istedikleri yöne kıracaklar..
  • kou'nun çevresi ne yazıkki oyle hatta size ferda gökşin geliyomu hala ona ozellikle dikkat et kız düşkünü şerefsiz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.