Şimdi Ara

Üniversitede Kızlara Ayrıcalık Tanınıyor ! :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kocaeli Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği okuyorum.

Matematik finalinden bir bayan arkadaşımla neredeyse aynı kağıdı verdik.O benden baktı geçirdi,o 50 alıp geçti ben 10 alıp kaldım

Türk Tarihi dersinde hoca devamsızlığa takılmıyorum dedi.Finalden 50 ve üstü alan her türlü geçer dedi.6-7 devamsızlığım vardı 50 aldım kaldım , derse hiç girmeyen bir bayan arkadaşım 50 alıp geçti

Birisi bana bu durumu izah etsin.Sinirimden kampüse bomba atasım var

• itiraz edin, şikayet edin gidin hocalarla kavga edin ne biliyim dilekçe yazın
  • Ne yazık ki durum bu. Emin ol tek sen şahit olmuyorsun böyle şeylere her yerde var bu tip durumlar. Bayan hocaların erkekleri kayırdığını da duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem :)
  • şimdi burada neler yazardımda sinirlerim cok bozuk
  • Bizim okulda da durum aynı
  • Hayatın diğer alanlarındada durum farklı değil ne yazıkki...
  • Hayatın her alanında aynı sadece eğitimde değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitelerdeki Kızlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece üniversitede değil. bu ülkenin heryerinde her kurumunda pozitif ayrıcalık yapılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave
    Hayatın diğer alanlarındada durum farklı değil ne yazıkki...

Çok benzer olmuş mesajlarımız.
  • Haklısınız arkadaşlar valla. Sonra da kadın-erkek eşit değil diyorlar tabii değil lan!!!
  • devamsızlığa bakarlar ya derler ama bakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

sadece üniversitede değil. bu ülkenin heryerinde her kurumunda pozitif ayrıcalık yapılıyor...

bu değildir pozitif ayrımcılık.
  • ya bendede oluyor bazen böyle cinnet durumları..dellendiriyorlar...hocaymış hukukmuş adeletmiş pee geçiçeksin bu ülkede herkes yolunu bulma derdinde yolunu bulamayan izini bulmuş
  • Hepsinin Allah belasını versin ya..
  • allahtan bölümüm bayanların fazla olmadığı bir bölüm de bu konuda rahatım. bir de diyorlar mühendisliğe kız gelsin bilmemne. yok efemdim istemiyorum ben kız falan geliyolar dersin ilk dakikasından son dakikasına kadar not tutmalar, 100 alıcam diye sabah akşam ders çalışarak çanı yükseltmeler. en iyisi kızsız bayansız mis gibi ohh 30 alıp geç

allah kolaylık versin hocam
  • bi sürü şeydim yazdım sonra sildim , neyse boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

allahtan bölümüm bayanların fazla olmadığı bir bölüm de bu konuda rahatım. bir de diyorlar mühendisliğe kız gelsin bilmemne. yok efemdim istemiyorum ben kız falan geliyolar dersin ilk dakikasından son dakikasına kadar not tutmalar, 100 alıcam diye sabah akşam ders çalışarak çanı yükseltmeler. en iyisi kızsız bayansız mis gibi ohh 30 alıp geç

allah kolaylık versin hocam

100 alıyorda ne oluyor sanki?katip gibi not tutup deli gibi çalışıp bunları ezberleyerek sınavdan 100 alıyorlar.2 hafta sonra soru sorsan birşey bilmez.Diplomayı alınca iş hayatının okul gibi olmadığını görünce birçoğu ya evde diplomayı çerçevletip duvara asıyor ya da akademisyen olmaya çalışıyor.Çoğunluğu üniversiteyi gezip tozmak için okuyor çalışıp meslek kazanmak için değil.

• Bu bütün okullarda oluyor aslında bende 80 beklediğim sınavdan 10 alıp kalmıştım derse gelmeyen mine etekli açıkcası taş bi bayan 95 almıştı hiç bi quize girmemiş birisiydi ona A geldi bana D sorumlu geçtim. Notların son günüde bu bayan arkadaşı hocanın yanından olanca kısalığıyla olan mine eteğiyle sırıtarak çıkarken görünce dedim bu dünyada adalet yok.Varsada biz hafif geliyoruz..
  • üniversitelerde bu olay malesef var ben kabullendim artık yapıcak hiç bir şey yok çünkü ama şunuda söylemeliyimki bazı bayan hocalarda erkekleri kayırıyo bizzat tecrübe ettim bunuda
  • bizim sınıfta hepi topu 4 kız var inanın aynı durum bizde de var. anlamıyorum evli barklı adamsın. kızlar arkaya oturunca öne geçin demeler onları odasına çağpırıp sınav kağıtlarını okumalar. çok şey derdimde dememe gerek yok. siz ne demek istediğimi anlardınız zaten.

not: kızlar pek rahatsız değil. ders geçicem hevesine yapmayacakları şey yok. Allah ıslah etsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.