Şimdi Ara

Üniversitede Hocalar Ayağa Kaldırıp Tanışma Soruları Sorar mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
1
Favori
20.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kekeme olduğum için böyle saçma bir konu açtım maalesef. Ben şahsen ne olur ne olmaz diye ilk hafta gitmem. Kekelerim falan ilk haftadan adım çıkmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Kekeme olduğum için böyle saçma bir konu açtım maalesef. Ben şahsen ne olur ne olmaz diye ilk hafta gitmem. Kekelerim falan ilk haftadan adım çıkmasın.

Hocam aslında bu da bır hastalık bizi malulen emekli yapmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Evet herkesle tek tek tanışırlar . 100 kişilik sınıflarda falan belki olmaz ama bizim sınıf 23 kişi şimdide 46 olacak galiba. Hoca herkesin çetelesini bilir.
    Bende de kekemelik var dostum ve ilk gün tanışma olayı benim de aklımda vardı iyiki açmışsın konuyu Normal ortamlarda fazla olmuyor ama topluluk ortamlarda artıyor.Hemde ben bu yıl hukuk okumaya başlayacağım.Kekeme olduğum halde hukuk okumam problem çıkarabilir ama istediğim işi yapmak istiyorum.Düzeltmeye uğraşacağım ve yenebileceğimize inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prisonerdreams -- 8 Ağustos 2016; 14:49:24 >
  • Çırakkk Ç kullanıcısına yanıt
    Aylık 3000 lira maaşa ben tamamım

• Hocadan hocaya değişir, utangaçlığından dolayı istemiyorsan da bi an önce atlatmanı tavsiye ederim bu huyunu, 18 yaşına gelmişsin artık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    Hocam hukuku ben de hedefliyordum ama sıralamam öyle geriye gitti ki kendi kendime rezil oldum resmen. Mesela şimdi senle karşı karşıyayken konuşabilirim tabii sen dalga geçmezsen ama o kadar öğrencinin içinde hayat hikayemi anlatırken çok stres yaparım ve kekelerim, ilkokulla lisede başıma çok geldi ve hep üzüldüm. İlk hafta belgelerimi falan veririm daha da gitmem.

Üniversite açılana kadar bol bol sesli kitap oku, tekerleme oku, nefes egzersizi yap. Şans bizimle olsun.

• quote:

Evet herkesle tek tek tanışırlar . 100 kişilik sınıflarda falan belki olmaz ama bizim sınıf 23 kişi şimdide 46 olacak galiba. Hoca herkesin çetelesini bilir.
    dostum benden sana bi tavsiye hoca kaldırsa nolur kaldırmasa nolur düşünki bu dünyaya 1 kez geliyoruz bu aklına gelsin tamammı ben bunu aklıma getirerek neler nelr yaptım inanmassın xD
  • Mezun olurken adını bilen 3 tane hocan olursa şanslısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Hocam bana bunlarla gelin. Yeterki topluluk içinde tanışmasınlar

• Üniversiteyi bitireceksin belki 3 hoca senin ismini doğru dürüst bilmeyecek. Onların umrunda değilsin. Gelirler dersini anlatırlar 2-3 kişi ye bir kaç soru sorarlar yada sormazlar sonra giderler.

• Biz de oldu bazı hocalarımız kaldırıp adımızı nerden geldiğimizi sordular utanıp çekinerek söyledi millet adını valla

• Kaç kişiydiniz, hoca çok abarttı mı?

• quote:

200 kişilik amfide oldu beyler, oluyor genelde, ama bu iyi bir durum hocaların size kıymet verdiğini iletişime açık olduklarını ifade eder.
  • Bu iş parametrik okuldan okula hocadan hocaya durumdan duruma değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: trapperist

Bu iş parametrik okuldan okula hocadan hocaya durumdan duruma değişir
    Bende de kekolamalık var hocalar kaldırdığında 50 kuruş isteyip bıçak çekebilirim bundan korkuyorum ilk hafta gitmesem mi acaba
  • quote:

arkadaş tamam anlıyoruz sizleri heyecanlısınız, merak ediyorsunuz.

ama rahat olun vallahi billahi bi numarası yok üniversitenin.

lise gibi değil. ama dersane gibi düşünün pek farkı yok dersaneden.

yoklama için kağıt dolaşıyor en ön sıradan gelince isminin karşısına imza atıyorsun

not: sakın ola başkası yerine imza atın ne de başkasından yerinize imza attırmanızı isteyin. dürüst olun, devamsızlığı aştığınızı düşünüyorsanız hocanızla konuşun.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    60 70 kişi vardık hocam konuşurken ses tonum bile değişti valla özgüvenim yerinde çok şükür ama bilmiyorum o anda ürkek çıktı sesim

• Peki bu ilk hafta mı oldu? İlk haftadan sonra daha olur mu böyle şeyler?

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    İlk hafta oluyor evet ondan sonra hocalar suratına bakmaz dersi anlatır gider

• İlk hafta gitmeyeceğim ben sonra içim rahat olsun o halde

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.