Şimdi Ara

Üniversitede Hocalar Ayağa Kaldırıp Tanışma Soruları Sorar mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
20.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Üniversite orası, kekeme olduğun için seninle dalga geçecek olan şerefsizler yoktur muhtemelen, belki de vardır varsa da şerefsiz oldukları için umursama
    Ben kekeme bir arkadaşla staj yapmıştım Türk Telekom'da. İleri düzey kekemeydi ama, çok zorlanıyordu konuşurken. Hiçbir zaman sözünü kesip, cümlesini tamamlamadım, sabırla dinledim. Stajın son dönemlerine doğru çocuk daha akıcı konuşmaya başladı bana karşı, sanırım ne kadar gergin olursan o kadar fazla kekeliyorsun. Sen de samimiyeti kuracaksın hocaların ve sınıf arkadaşlarınla, kafanı takma bu tarz şeylere.
  • Hayır fakat belki hazırlıkta bir nebze olabilir. Kendinizi bu konuları düşünüp fazla kasmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yarın üni ye baslıyorum. bendede konuşma bozukluğu var. sırf bu durum için gitmicem heralde. ne yaptın sen ? sordumu hoca teker teker ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo133

bende yarın üni ye baslıyorum. bendede konuşma bozukluğu var. sırf bu durum için gitmicem heralde. ne yaptın sen ? sordumu hoca teker teker ?

Kimi sorar kimi sormaz. Soran hocanın memleketlisi çıkarsan yarım saat muhabbet eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de merak ettigim insanlarla kaynasma nasil oluyo cok kalabalik bi ortam sonucta

• flygnç kullanıcısına yanıt
    Henüz kimseyle kaynaşmak istemedim ama daha ilk günden kaynaşanlar vardı ne hikmetse.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Yalniz napiyorsun

• Harbi ha kazanmaktan çok bu lisedeki gibi arkadaşlık kardeşlik meselelerini düşünüyorum Şimdi sınıfta yaşıtlarımızda olmayacak 98-99-96 ne bileyim belki 95lisi bile olacak.Lisede sınıfta max. 30 kişi olduğu için sene içinde kaynaşabiliyorsun ama acaba üniversitede nasıl? Amfide 50den fazla kişi oluyor Hani liseye başlarken arkadaşla aynı okulu kazanmıştık.Sonra onunla beraber çevre yaptık.Ama başka bir ilde yalnız başıma ne kadar çevre yapabilirim ya da kafa dengi adam bulabilirim orası meçhul.
    Kafamı dinliyorum. İpsiz sapsız çok var, ne işime yarayacak onlar.

O da dogru ama bi yandan da ayni meslek ayni ilgi alanlari olan insanlar daha con olur diye dusunuyorum.

Buradakiler araba, maç, makyaj dedikodu haricinde pek konuşmuyor. Çok yalnızım.

Bazen hayati cok ciddiye almamak gerekr numaradan da olsa insanlar fazla gruplasmadan gir aralarina . Senin gibidusunenler vardir eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Kafamı dinliyorum. İpsiz sapsız çok var, ne işime yarayacak onlar.
    BÖLÜM NE HOCAM??

Hayat nasıl gidiyor hocam, aynı sorunları yaşıyor musunuz hala 6 sene geçmiş

• KadirLx K kullanıcısına yanıt

2020'de mezun oldum. Kazasız belasız bir şekilde üniversiteyi bitirdim. Kekemelik ve ona bağlı çekingenliğim devam ediyor maalesef. Yıllar sonra beni bu konuya döndürdüğünüz için teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.