Şimdi Ara

Üniversitede Hocalar Ayağa Kaldırıp Tanışma Soruları Sorar mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
20.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universite hocalari cok tuhaf,ne zaman ne yapacaklari belli olmuyor..Birisi 7 sulale sorar digeri ismini bile sormaz.

Derste telefonun calar ki buda 2 cesittir
    -Hocam onemli bakabilirmiyim?
    +lise mi burasi evladim otur yerine..

-Hocam telefon?
    +cik oglum lisemi burasi?

Hepsini bizzat yasadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Sende inanıyor musun? Öyle yerlerin çoğu sahtekarlarla dolu.

Evet öyle, ama seninkide psikolojik zaten, oraya gidip tedavi oluyorum diye düşünüp normal konuşcaksın

• dumprep D kullanıcısına yanıt
    ciddiyim :)

ukala lık yapmak pek hoş karşılanmıyor sonuçta 2 veya 4 yıl boyunca aynı hocanın girme olasılığı var. heleki egolu bir prof veya bölüm başkanı gibi kıdemli birine ters yaparsan sonun benim gibi olur. 2yıldır geçer not alıyorum dd dc (kaliteli kopya çekmeme rağmen ful kağıda 70almışlığım var sağolun dilek hocam..)
  • ilk hafta gitmemezlik yapma git. siz yokken biz vardık havasında gez . en kolay tanışma ilk haftalarda olur . sonra yavaş yavaş burunlar havaya kalkmaya başlar. ortalıkta kmise yokken kaynaş insanlarla :D :D:D)
  • Ilk haftada git derse son haftada. Hangi akillidan cikmissa bu fikir ilk hafta ders olmaz diye ,ama adamlar catir catir isliyorlar.

Sonra ilk haftanin dersini kacirinca ondan sonrasi corap sokugu gibi geliyor.

• ilk hafta okula gitmezseniz herkes arkadaş çevresini yapıp dışarıda, orada burada takılmaya başlar sizde mal gibi dışarıdan onları izlersiniz. "hangi ara dost / sevgili oldu bunlar" deyip iç geçirirsiniz.

altı üstü ders başına 15 saniye sürecek bir tanışma için ilk hafta gitmemek nedir lan?

bu kadar mı asosyal tiplersiniz?

ne kız ne erkek kimse asosyal, iki cümleyi bir araya getirmekten tırsan özgüvensizlerden hoşlanmaz.

azıcık özgüveniniz olsun.

ilk hafta derste yapar hocalar zaten. gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_v_a87 -- 9 Ağustos 2016; 11:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Kekemeyim diyorum nasıl takır takır konuşayım

He pardon ben utanıypsun falan sandım. Çözümü basit adamlar diyo 1 haftada kekemeliğe son veriyoruz falan bi dene şansını istanbuldaysan şirinevlerde var orda gördüm bu yazıyı

Şirinevler de misin ortak

• ben üniversitede hocamın arabasıyla gezer evine yemeğe giderdim. sen hocanın seni ayağa kaldırıp soru sormasından bahsediyorsun. karşılıklı saygı ve sevgi olduğu sürece kimse seni toplum içinde rencide edici davranışta bulunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Muller

quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

120 kişilik bölümlerde de oluyor mu ya ilk haftayı pas geçicem eğer varsa

edit: asosyal + sosyal fobi ve okb hastasıyım vurmayın

Hocam yapmayın kabuenmeyin öyle uğraşınca cidden aşılıyor asosyallik hariç diğer hepsini atlattım çok şükür asosyallik ise biraz pc sevmemden dolayıdır :D

Ben psikolojik destekte alıyorum (5 senedir) hâla çözemedim umudu kesmeye başladım
  • SDÜ olursa ilk sene biraz çekinirsin 2-3-4 krallar gibi takılırsın rahat ol :)
  • Arkdaşlar ben konuşurum herkesle de şimdi tenefüste be yapacağız? Bazıları dışarı çıkarsa bende asosysllerle yalnız kalırsam ne yapacağım? Asosyal değilim ama fazla atılgan değilim. Tek sıkıntı bu tenefüste ne yapacağız? arkadaş bulamazdam biterim.

• beyler daha isminizi söylemekten cekiniyorsunuz, sunum yaparken ne yapacaksınız cok merak ediyorum her yerinizden terler boşalır kesin
    aşın bunları beyler, olmadı 1-2 shot tekila çakın ne utanma kalır ne sosyalfobi
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Nesi var SDÜ'nün? Tercihlerim arasındaydı

• kukki kullanıcısına yanıt
    Mesele çekingenlik değil, mesele konuşma bozukluğu.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    hocam zaten genel olarak bi yorum yaptım size özel yazmadım, fazla cekingen arkadaslar var forumda gören olursa vs diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

Arkdaşlar ben konuşurum herkesle de şimdi tenefüste be yapacağız? Bazıları dışarı çıkarsa bende asosysllerle yalnız kalırsam ne yapacağım? Asosyal değilim ama fazla atılgan değilim. Tek sıkıntı bu tenefüste ne yapacağız? arkadaş bulamazdam biterim.

Sigara kullanıyorsan aralarda grup halinde sigara filan içilir orda bakarsın 2 bişey desen muhabbet açılır zaten.
  • Hoca sinifa girince kalkmali miyiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

Arkdaşlar ben konuşurum herkesle de şimdi tenefüste be yapacağız? Bazıları dışarı çıkarsa bende asosysllerle yalnız kalırsam ne yapacağım? Asosyal değilim ama fazla atılgan değilim. Tek sıkıntı bu tenefüste ne yapacağız? arkadaş bulamazdam biterim.

Sigara kullanıyorsan aralarda grup halinde sigara filan içilir orda bakarsın 2 bişey desen muhabbet açılır zaten.

Heh onu düşündüm ma sigara içmiyorum. Ne yapayım ezik gibi yanlarında dolanamam. Olayları ben mi organize etsem acaba. 3-5 kişintoplayıp hadi dışarı çıkalım mj desem napsam

• Olmuyor yani en azından ben böyle bisey yasamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa...

Olmuyor yani en azından ben böyle bisey yasamadim.

definitely not fake..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.