Şimdi Ara

Üniversitede hoca seçme imkanımız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene benim üniversitede ilk yılımdı.İlk yılda da nasıl hocalar denk gelir bilmem ki.Bi adet doçent olmuş ama adam olamamış bi hocamız vardı.Bu yıl sınıfın çoğunu bıraktı ben şartlı olarak zorla geçtim.En kötüsü ise son derste seneye de dersinize giricem dedi. Ya ne yapabiliriz.Bölüm başkanıyla konuşmayı denesek.İmza falan toplasak bir yararı olmazmı.Bi fikir verin beyler.

• üniversiteye bağlı. bir abim imza toplayarak hocalarını değiştirmeyi başarmıştı. ama her yerde işe yarar mı yoksa elinizde mi patlar o dilekçe belli değil.
  • Deneyebiliriz imza toplamayı ama değişmez ise ve bu hocanın kulağına giderse bu sefer bütün sınıf kalır.Bundan korkuyom
  • Biz hocayı okuldan attırmıştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Biz hocayı okuldan attırmıştık

Nasıl yaptınız dostum anlat bi hele
  • Üniversiteden üniversiteye değişir. KTÜ'de öyle bir imkanın yok ama YTÜ'de var mesela. Sevmediğin bir hocadan ders programını da uydurabilirsen 4 sene boyunca ders almayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DehşetBişey

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Biz hocayı okuldan attırmıştık

Nasıl yaptınız dostum anlat bi hele

Hoca artık ölmüş dersi anlatamıyor bile sürekli yanlış yazıyor siliyor 10dk düşünüp değiştiriyor falan gittik dekana şikayet ettik sonra hocanın kulağına gitti bizim şikayet ettiğimizi öğrendi ondan sonra biz ısrar ettik değişmesi konusunda , her hafta dekanla toplantı yapıyorduk , ara sıra tartışma çıkıyordu.En sonunda tüm sınıfa imza attırdık hocayı dersimizden aldılar ve sene sonunda yolladılar.(Özel üniversite).Bu arada benim duyduğum eğer bir hoca okula , proje vb gibi bir katkıda bulunmuyorsa o hocayı dersinizden uzaklaştırabilmeniz daha kolay oluyormuş.

Ek olarak bazı dersleri yalnızca bir hoca verirken bazılarını 2 hoca verebiliyor.Dersten derse değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 14 Haziran 2012; 23:09:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ytü akar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.