Şimdi Ara

Üniversitede Aylık Gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar olur arkadaşlar? Sigaram yok. İckiyide ayda 1-2 defa içerim. İç Anadolu veya Doğu'da okuyacağım büyük ihtimal o yüzden şehrin pahalı olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ne kadar gelirse o kadar gider bi sınırlaması yok yani. ne kadar bütçen olduğuna bağlı. rahatsan çok gider. orta halliysen ayağını yorganına göre uzatırsın. evde ya da yurtta kalman, alkol sigara kullanıp kullanmaman, gezip gezmemen, marka giyinip giyinmemen gibi bir çok değişkene bağlı
  • Kardeşim ortam çocuğu değilsen ama asosyal bir tip de değilsen her şey dahil 1100 falan gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 5 Ağustos 2019; 13:23:10 >
  • Quirrell kullanıcısına yanıt
    bu arada doğuyu hafife almayın akdeniz ya da iç anadolu gibi pek ucuz değildir ortalama üstü diyebilirim doğuda ki fiyatlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirrell

hocam ne kadar gelirse o kadar gider bi sınırlaması yok yani. ne kadar bütçen olduğuna bağlı. rahatsan çok gider. orta halliysen ayağını yorganına göre uzatırsın. evde ya da yurtta kalman, alkol sigara kullanıp kullanmaman, gezip gezmemen, marka giyinip giyinmemen gibi bir çok değişkene bağlı
    Hocam kıyafete falan çok para harcamam. LCW den tişört alsam 1 sene giyerim yani.ilk sene KYK çıkarsa orda kalmak istiyorum. Çıkmazsa özel yurt yada apartta

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    hocam tek kalacaksanız apartın derdi sıkıntısı bitmiyor başlangıç için kyk olmazsa özel yurdu tavsiye ederim ortam ayarlarsınız hem aparta geçerseniz yanınızda en azından bi arkadaşınızın olması maddi yükünüzü yarı yarıya hafifletir. bunun dışında yol giderleri için her ay minimum 150 200 lira gözden çıkarmakta da fayda var.
  • Bana büyük ihtimal Akdeniz Üniversitesi gelecek ben de senin gibiyim sigaram yok içki de ayda 1 belki de hiç 750-1000tl arası tek kişilik ya da iki kişilik yurt düşünüyorum 500-600tl arası da aylık gider masrafı olarak düşünüyorum.

Hatta öğrenim kredisi alıp 150-200tl sini harcamak geriye kalanını da aylık yatırım olarak yapmayı düşünüyorum ama aile ne der izin verir mi bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N3F3S kullanıcısına yanıt
    Ben kredi alacagim hocam ailemin durumu pek iyi değil.

Apart neden sıkntıli hocam.

Hocam elektirik su dogalgaz internet gibi harici harcamalar ya apart fiyatina eklenebildigi gibi haricende odenebiliyor yani her halukarda bunlarin parasida senden cikacak. Bu yuzden baslangicta biraz luks gibi apart fikri

Hocam abim apartta kalıyordu su elektrik doğalgaz internet fiyatı apart fiyatına dahildi. Ve apart yurttan daha ucuza geliyordu.en önemlisi kendi odan var

• Yurt masrafı ve giderlerini düşünmezsek. Şahsi harcama ve kitap fiyatlarına ortalama İstanbul’da tıp okurken(büyük ihtimal çapa) ne kadar gider? (Okula ulaşım sıkıntısı yok, yurt okula 600mt)

Makul fiyata bulunursa eyvallah hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.