Şimdi Ara

Üniversitede arkadaş bulamadım hala

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Okuluma 2 gün geç gitmek zorunda kaldım.Okula geldiğimde herkes birbiriyle tanışmış kızlar kendi aralarında grup erkekler bir grup falan.60 kişilik sınıfta 1 tane bile arkadaşım yok.Biraz içime kapanığımdır ama kendimi toplayıp mesela yanımda oturduğum kişilere merhaba falan dedim nereden geldiniz tarzı muhabbetlere girdim ama daha ötesi olmadı hiç.Ne yapacağım şimdi bilmiyorum bütün yıl böyle yalnız geçmez.Bir türlü kız veya erkek muhabbet ilertemiyorum.Ne yapmam lazım.

• Aşiri utangacsan piskolaga git. Ben de oyleydim piskologa gittim dedimi anlattim bana bi hap verdi yeşil :) kullandim kabak çekirdeği gibi acildim aktivitelere falan katildim. Duzrliyo yani ama sana bağlı dikkat cekmek istiyorsan dikkat çekici şeyler yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce milleti tartmak lazım zaten. millet birbiriyle arkadaş ama 1 ay sonra merhaba bile demezler. sakin ol kendini bozma. mutlaka bulursun birilerini. filmlerde izlediğin arkadaşlıklar yok malesef.

• Sosyal aktivite olarak badmintona yazıldım.Kulaklığımı takıyorum çevremi seyrediyorum.Derslere de odaklanıyorum artık.Zamanla arkadaş edinirim bende.
  • ilk zamanlar olmamasi daha iyi kimseyi tanimiyorsun. Doğru zamanı bekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede arkadaşlıklar zaten genellikle menfaat üzerine kuruludur. Yeri gelir 100 arkadaşın olur ama hepsi işi düşünce. Diğer türlü 100 kişiden 1 i selam bile vermez. Neyse okulun ücretsiz rehberlik desteği oluyor bildiğim kadarıyla onlara git 2 haftada 1 falan iyi oluyor. Ayrıca kuluplere önem ver. Alanınla alakalı bir kuluple ciddi bir şekilde ilgilenen ve yer al. Sosyal anlamda da daha iyi olabilmen için sosyal kuluplere git. Sinema tiyatro müzikal kulubu falan. Ha şunu da söyliyim genelleme yapmak istemem ama böyle sosyal yönü yüksek kuluplerde karakterli insan bulman zor olur. Sadece asosyalliğini aşıp diğer insanlarla arkadaş olabilirsin yani benim önerim öyle. Üniversitede 3. yılıma giricem çevremin yüzde 80 ini kulup sayesinde buldum. Kulupten önce yurttan ve sınıftan bikaç kişi tanıdıgım vardı bende senin gibiyim ama kulupler sayesinde çevrem çok genişledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sneweet

Aşiri utangacsan piskolaga git. Ben de oyleydim piskologa gittim dedimi anlattim bana bi hap verdi yeşil :) kullandim kabak çekirdeği gibi acildim aktivitelere falan katildim. Duzrliyo yani ama sana bağlı dikkat cekmek istiyorsan dikkat çekici şeyler yap

hocam ilacın adı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klüpler önemli. okul dışı derneklere gidebilirsin.

ayrıca, ben okula 1 hafta geç başladım.yani üst kura geçtim. 1 hafta sonra yeni sınıfa geçtim. herkes kanka olmuştu bile, ben yeni yeni ortama ulaştım sayılır.

inşallah açılırsın. ben 1.5 yıldır içime kapandım :( iş-para sorunu yüzünden
  • En yakin arkadasimi 2.donem bulmustum ben bu kadar kasma.

• sadasc11 kullanıcısına yanıt
    Hatirlamiyorum 13 sene geçti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.