Şimdi Ara

Universitede araba sahibi olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
10.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce akil kari bir is midir? Sirf bunun icin para biriktiriyodum yolun sonuna geldim fakat insanlarin cogu alma diyor. Arkadaslarinla aran bozulur benzinine yetisemezsin diyor. Sizin gorusleriniz ney dh ahalisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normalde kullanmazsın arkadaşlarınla bir yere giderken onlarda kullanmanı isterlerse benzine ortak olurlar bu kadar olur biter
  • Üniversitede almıyacanda ne zaman alacan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gereksiz. Araba masraf demektir. Sigorta pul bakim yok yagi suyu lastigi. Tabi benim fikirlerim bunlar.

• arkadaşlarla samimiyeti azalt
  • babanin arabaya cokmek daha iyi

• Araba almak yerine arabası olan biriyle Kanka ol daha kârlı iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev sahibi olmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşımda aldım aracımı 2013 0 chevrolet cruze, arkadaşlık ilişkilerini kötü etkilediği falan yok ki zaten bizim üniversitede maksimum 60 tane falan araba var. Araba seni sadece insanlarla tanıştırır sonra istediğine yakın olursun istediğine uzak. Benzin konusuna gelirsek aylık 1000tl civarı para alıyorum, ailemle yaşıyorum devlet litre başına 3-4 lira vergi aldığı için benzine yetişemiyorum. Okulum evden 30km uzakta.

• maddi durumun iyiyse al değilse bulaşma araba demek durmadan masraf demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 22 Şubat 2014; 1:28:52 >
  • Zenginsen sorun yok dar gelirliysen problem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders çıkışlarında arabaya doğru var gücünle koşman demek:) Yoksa millet doluşuyor arabaya. Yalan dostluklar çok olur dikkat et. Menfaat için hep... Yine de üniversite de araba iyi oluyor
  • şimdi almazsan ilerde pişman olursun bence, gençlikte bazı şeyleri yaşamakta yarar var diye düşünüyorum
  • Üniversiteye geçtiğimden beri altımda arabam var şu ana kadar bir tane arkadaşımla aram bozulmadı, ne alakası varmış arkadaşlarınla aranın bozulmasının ?

Ama durumun öyle iyi değilse ve düzgün bir araba almayacaksan, seni üzer. Masrafı çıkar. Öğrenci adamı zorlar.

Maddi durumun kısacası bunu karşılayabilecekse almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Üniversiteye geçtiğimden beri altımda arabam var şu ana kadar bir tane arkadaşımla aram bozulmadı, ne alakası varmış arkadaşlarınla aranın bozulmasının ?

Ama durumun öyle iyi değilse ve düzgün bir araba almayacaksan, seni üzer. Masrafı çıkar. Öğrenci adamı zorlar.

Son kasadan bi onceki modelden fiesta dusunuyorum. Cok zorlayacagini zannetmiyorum fakat sey diyorlar mesela ister arabayi vermezsin arkandan konusur uzaklasir falan aran bozulur diyorlar kisaca hic yasadiniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Halit.

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Üniversiteye geçtiğimden beri altımda arabam var şu ana kadar bir tane arkadaşımla aram bozulmadı, ne alakası varmış arkadaşlarınla aranın bozulmasının ?

Son kasadan bi onceki modelden fiesta dusunuyorum. Cok zorlayacagini zannetmiyorum fakat sey diyorlar mesela ister arabayi vermezsin arkandan konusur uzaklasir falan aran bozulur diyorlar kisaca hic yasadiniz mi hocam?

Arkadaşlarım bugüne kadar arabamı istemedi. Zaten neden istesinler ki, şahsen bende gidip birisinin arabasını istemem. Araba sonuçta bu, kitap değil ki alasın.

Belkide benim çevremden kaynaklıdır, çoğu arkadaşımın zaten arabası var.

Senin arkadaş ortamın nasıl bilemem, ama bugüne kadar öyle bir problem yaşamadım.

• 2 seneye ben de alıyorum inşallah Şu üniyi bir tutturalım da

• hocam paran varsa al tabikide :-)) şunuda unutma türkiyede araba almakla bitmiyor, vergisi, ve yakıt çok pahalı..önemli olan fulleyip gezebilmek..sırf almak için alma.
  • Araba alırsın da benzin?

• orta seviye bir araba alacagina cok yakisikli bir motosiklet alabilirsin seside cabasi

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

orta seviye bir araba alacagina cok yakisikli bir motosiklet alabilirsin seside cabasi

Motorla cok yakin arkadaslarim agir kazalar gecirdi o kadar korkuyorum ki surmeyi bile ogrenmedim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.