Şimdi Ara

Avrupada tır soförü olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
15.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi kesin ets nin etkisinde kaldı diyenler olacak ,bir nebze haklılar ama gerçekten de çok güzel değil mi, bir hayal edin o almanya nın yemyeşil yollarında, fransanın üzüm bağlarının arasında ,ispanyanın bozkırlarında yolculuk yapmak kimbilir nasıl güzel bir şeydir, düşünsenize almanyada bir tır şoförüsünüz ,o gün berlinden ürün taşıyacaksınız, hava yağmurlu biraz da soğuk ,her yer yemyeşil her şey hazır yola çıkacaksınız direksyonun başına geçiyorsunuz hava soğuk olduğu için klimayı açıyorsunuz içerisi sıcacık oluyor, şöyle güzel bir müzik açıyorsunuz o anda yaşadığınız o huzuru düşünün sonra hava kararıyor ve siz bir dinlenme istasyonunda duruyorsunuz , orda yemek yiyorsunuz sıcacık çorba içinizi ısıtıyor sonra tırınızdaki yatağa geçip orada kitabınızı okuyorsunuz, bir yandan da yağmurun o tatlı sesi hafiften uykunuzu getiriyor ve kıvrılıp yatıyorsunuz hayal etmek bile güzel ben kafama koydum ilerde mesleğim ne olursa olsun avrupa en az 1 yıl tır şoförlüğü yapacağım gerçekten çok istiyorum inşallah nasip olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiyedede guzel yerler var.Trde ki problem 1 ay 2 ay gumrukte bekleyebilirsinKopru ucretleri ve yakitta pahali

• ATSye geçiş yap
     Avrupada tır soförü olmak istiyorum
  • Tırcılık gözüktüğü gibi meslek değil boşuna heveslenme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Turkiyedede guzel yerler var.Trde ki problem 1 ay 2 ay gumrukte bekleyebilirsinKopru ucretleri ve yakitta pahali

Türkiyedeki imkanlarla avrupadaki imkanlar aynı değil hocam avrupada yaşayacığın zevki türkiyede bulamazsın diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayalleriOlanAdam -- 11 Aralık 2016; 13:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Tırcılık gözüktüğü gibi meslek değil boşuna heveslenme bence.

Neden hocam düşüncelerinizi payşlaşabilrimisiniz

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Araba ile Almanya'ya gitmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalleriOlanAdam

quote:

Babam 1991 den 2014 e kadar bu işi yaptı.Uluslarası çalışıyordu yani o merak ettiğin yeşil yollardan çok geçmişliği var.Ama her akşam kendi evinde uyumak , kendi evinde yemek yemek , kendi evinde banyonu kullanmak başka bişey mesela evden çıkıyordu almanya gidip gelmesi en az 15-17 gün sonra eve geliyorsun en fazla 1-2 gün kalıp yine başka yere gidiyorsun.Devamlı sabah akşam yol gitmek insanı sosyallikten uzaklaştırıyor.Nerde duş aldın nerde yemek yedin belli değil.Kış oluyor yollar kar buz -10 derecede zincir takmaya çalışırsın arkanda 25 ton yükle rampa inmeye çalışırsın.Sınır kapılarında polislerin keyfi gelmez çalışmaz günlerce geçmek için sıra beklersin.Yani daha anlatılcak çok şey var yazarsam sabaha kadar bitmez .Sen en iyisi başka meslek bak kendine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HayalleriOlanAdam

quote:

Babam 1991 den 2014 e kadar bu işi yaptı.Uluslarası çalışıyordu yani o merak ettiğin yeşil yollardan çok geçmişliği var.Ama her akşam kendi evinde uyumak , kendi evinde yemek yemek , kendi evinde banyonu kullanmak başka bişey mesela evden çıkıyordu almanya gidip gelmesi en az 15-17 gün sonra eve geliyorsun en fazla 1-2 gün kalıp yine başka yere gidiyorsun.Devamlı sabah akşam yol gitmek insanı sosyallikten uzaklaştırıyor.Nerde duş aldın nerde yemek yedin belli değil.Kış oluyor yollar kar buz -10 derecede zincir takmaya çalışırsın arkanda 25 ton yükle rampa inmeye çalışırsın.Sınır kapılarında polislerin keyfi gelmez çalışmaz günlerce geçmek için sıra beklersin.Yani daha anlatılcak çok şey var yazarsam sabaha kadar bitmez .Sen en iyisi başka meslek bak kendine

bu işi yapmaya heves etmiş bu arkadaş bence bu zorlukları aşacaktır.

• Hayal ettim de gerçekten güzel parası da iyi eğer eus2'deki gibiyse avrupa'da bekar adam işi tam.
  • Up arkadşlar siz de dişüncelerinizi yazın lütfen

• Arakadşlar siz de yorum yazın

• Yalnız yaşamak istiyorsan iyidir. Şöyle düşün, arkadaşların her akşam görüşürler bi cafeye oturup muhabbet edebilirler, haftada bir kez halı saha maçı yapabilirler ama sen katılamazsın. Kız arkadaşın olur 15 gün göremezsin gibi gibi genişletebiliriz. Bunları göze alıyorsan çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CF9CBD49 -- 11 Aralık 2016; 14:15:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meslek güzel maaşı kaş dolar

• Bende dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avusturyada yurt içi 3000 euro alıyorlar ortalama tır şöforleri yurt dısı yapanlar bakü rusya ingiltere gibi yerlere giden tanıdığım var 7-10 bin euro arası kazanıyor prime göre gittiği yere göre değişiyor ama ailesini 4-5 gün görebiliyor en fazla ayda ama yurt içi daha rahat 7-8 saat sürüyor genelde en fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.