Şimdi Ara

Üniversitede abilerde kalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler okulumun evime 2 saat uzaklıkta olması ve babamın biraz cimri davranması sebebiyle bu sene abilerde kalıcam.Hala zamanım var vazgecmek icin fakat okula gidis gelis gercekten yoruyor insanı.Önerileriniz nelerdir?Ders calısacak zaman bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurb3 -- 12 Eylül 2013; 17:03:12 >

• abi derken abiler denilen kişilerin evindemi yoksa kendi öz abinden mi bahsediyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

abi derken abiler denilen kişilerin evindemi yoksa kendi öz abinden mi bahsediyosun ?

Üniversitede abilerde kalmak
  • abiler ise eğer git başka yer bul. öz abi ise o daha kötü bence
  • Abilerse sokakta kal, öz abinse git tabi olm
  • düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurb3 -- 12 Eylül 2013; 17:05:35 >
  • abileri boşver kyk ya başvur olmadı arkadaşlarında falan kalmaya çalış.

abilerde kaln arkadaşım vardı düşünceleri benle aynıyıdı 6 ay sonra düşüncelerinde edğişim farketmiştim. yavaş yavaş empoze ediyorlar sürekli günlük rutin şekilde yapıldığı için bazı işeyler istemsiz şekilde insanrı manipüle ediyorlar. sokakta kal aç kal don daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    ünide evde kalanlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

abileri boşver kyk ya başvur olmadı arkadaşlarında falan kalmaya çalış.

abilerde kaln arkadaşım vardı düşünceleri benle aynıyıdı 6 ay sonra düşüncelerinde edğişim farketmiştim. yavaş yavaş empoze ediyorlar sürekli günlük rutin şekilde yapıldığı için bazı işeyler istemsiz şekilde insanrı manipüle ediyorlar. sokakta kal aç kal don daha iyi

+1

Ya da bunu görüp benim gibi karşı çıkıyorsun ve kovuyorlar.

Banklarda, sokaklarda, çayırlarda, özel günl.. kal işte olum bi yerde, arkadaş bul eve çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 12 Eylül 2013; 17:10:57 >
  • iyi güzel hos diyosunuzda babam para vermiyo dogru duzgun durumu cok cok iyi arabayla okul 30dk en fazla 45 dk buna ragmen begenmiyorsan git abi evinde kal o kadar para veremem diyor @Daenerys Targaryen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurb3 -- 12 Eylül 2013; 17:14:17 >
  • Aman hocam bulaşmayın şöyle yerlere ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

iyi güzel hos diyosunuzda babam para vermiyo dogru duzgun durumu cok cok iyi arabayla okul 30dk en fazla 45 dk buna ragmen begenmiyorsan git abi evinde kal o kadar para veremem diyor @Daenerys Targaryen

Baban para vermiyorsa yapcak bir şey yok, onun yanı sıra abiler para almıyor mu? Kütahyada arkadaşımdan 250, Ankarada 400 alıyorlar, akraba evi seni bekler o zaman, abiler pişmanlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

iyi güzel hos diyosunuzda babam para vermiyo dogru duzgun durumu cok cok iyi arabayla okul 30dk en fazla 45 dk buna ragmen begenmiyorsan git abi evinde kal o kadar para veremem diyor @Daenerys Targaryen

Baban para vermiyorsa yapcak bir şey yok, onun yanı sıra abiler para almıyor mu? Kütahyada arkadaşımdan 250, Ankarada 400 alıyorlar, akraba evi seni bekler o zaman, abiler pişmanlıktır.

100 tl alıyolar o da aynı sehirde odugu ıcın sehir dısından gelenlerden 300 tl alıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

Aman hocam bulaşmayın şöyle yerlere ya.

vallahi bende bulasmak hic istemiyorum ama okul evime 60 km 2.5 saat yol suruyor gıt gel 5 saat eve gelıyom yorgun argın hemen yatıyorum
  • quote:

emin ol oraya gittiğinde sen istesende istemesende, düşünceleri değişir ben bunu gördüm. bişe olaz diyorsun sonra aman 1-2 kere yapsak bişe olmaz en sonrasında da yapmadan olmaz 3 adet süreç var bu işte.

imkanın var ise başka yer bulmaya çalış kyk özel yurt apart yada ünilerin face sayfalarına yaz ordan arkadaş bul eve çık veya ev arkadası arıyanlar vardır
  • Atayiztler basmış konuyu Abilerimizi kötülüyorlar burada Git mübarek git abilerde her gün pilav var ordan güzel yer mi bulacaksın.
  • Git tabi olm abilere git. İnançsızsan gitme tabi ama inançlıysan bilgi sahibi olursun dinin hakkında sana yol gösterirler üni bittigi zaman iş bulabilirsin. Ziraat bankası bile soruyo artık hangi cemaattensin diye. Bizim komşu kızını almamışlardı işe mülakatta hangi cemaattensin diye sormuslar fem e gittigi halde feytullahcıyız diyememis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Git tabi olm abilere git. İnançsızsan gitme tabi ama inançlıysan bilgi sahibi olursun dinin hakkında sana yol gösterirler üni bittigi zaman iş bulabilirsin. Ziraat bankası bile soruyo artık hangi cemaattensin diye. Bizim komşu kızını almamışlardı işe mülakatta hangi cemaattensin diye sormuslar fem e gittigi halde feytullahcıyız diyememis

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Abilerse sokakta kal

+1000
  • şu abiler ve pilavlı espirilerini kaç senedir anlayamadım.sormadımda.biri açıklarsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

abiler ise eğer git başka yer bul. öz abi ise o daha kötü bence

İmzamı atarım.

Sakarya abilerden bu yıl 5 kez aradılar en son küfrettim hayatım bunlarla kavga etmekle geçti ama yine de yüzsüzler arıyor. Neyin peşinde oldukları çok açık. Bu kadar maddi desteğin nereden geldiği ise meçhul.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.