Şimdi Ara

Üniversitede 7 yıl sonunda atılma saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mühendislik okurken bölümün yüzde 30u 7 yıl şartıyla universiteden atılmıştı. bu insanların alayının psikolojisi bozuluyor kendilerini salak gibi görüyorlar. böyle bir şartı getirme sebepleri universitelerde teroristler olduğu içinmiş. batıdaki ulkelerde böyle bir saçmalık yok. amcam 11 yılda hukuk bitirdi ve şuanda istanbulun en cok kazanan avukatlarindan simdi bu adam salakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 3 Temmuz 2023; 9:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aga bence max 1 sene uzatma hakkı verilmeli. almanya’da aynı dersten üst üste 3 kez kalınca okuldan atıyorlar keza abd’de de böyle bir sistem. 7 senede üni bitiremeyen adam maldır.

• Kanka 7 senede bitiremeyene bi sene daha mı verelim :D 7 senede dondurmadığı halde bitiremiyorsa, bırak bitiremesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saçmalık olmayan kuraldır.

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Hocam dondurulan süre azami süreden sayılmıyor di mi yani 2021 girişli mühendislik öğrencisi birinin azami süresi 2028 oluyor 1 sene dondursa otomatik olarak 2029 oluyor diye biliyorum doğru mudur ?

• Evet hocam. Kural bu yüzden mantıklı. Hayatını etkileyecek bir şey varsa 4 yarıyıl dondur. Okulu da bi zahmet okuduğun 7 sene içinde bitir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saçmalık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıksız mantıklı. Hangi açıdan bakıldıgı önemli

• okulu uzatmayı geç, dersten kalan salaktır gözümde. 7 yıl çok bile. gerçekten okumak isteyen insanların hakkına girmektir bu.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

gel bizim bölümde hiçbir dersten kalmadan okulu bitir sana arabamı vercem aq

gel seni tıbba alalım kalmadan bitirebilicen mi  

öyle alttan üstten ders alma da yok.

abartma sen de dersten kalan salakmış sana boru gibi bi sorusunun çözümü 3 sayfa tutan güç sistemleri analizi faz-faz-toprak arızası sorusu atarım apışıp kalırsın

• atılma yok diye biliyorum sadece öğrencilik haklarından fayadalanamıyorsun ama gidip bitirebilirsin

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt

hangi bölüm

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

4 sectionlu soru 3 sayfa tutar tabi. Ne sanki bana. At çözeyim, güç sistemi dersi almadım bu arada ama çözerim yine de.

makina mühendisliği, ama babasından. teknik üniversite hali. öyle light makina değil yani

• Hem kalabalık yapıyor hem de gençlerin arasında amca gibi geziyor bence 7 sene bile çok 6 iyi. Okuyorsun bitiremiyorsun ya aklın yok ya da aklın okulda değil işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Hocam istisnalar var ama benim gibi okulu dondurmak zorunda kaldım eğer bu yıl istediğim gibi gelemezse 2021 yılında yerleştiğim mühendisliğe sıfırdan başlamak zorunda olucam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.