Şimdi Ara

Üniversite ve Şehir Değiştirme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Burdurda(Antalya ve Ispartaya komşu)yaşayan biriyim. Çankırıda üniversite kazandım neyse kyk da çıktı geldim yerleştim. Fakat oldukça uzak, soğuk bir yer. İstediğim bölüm gelince ve kyk da çıkınca geleyim yerleşeyim hayırlısıyla başlayayım dedim. Pazartesi okul açılacak. Kykda sıkıntı yok çok güzel bir bina yapmışlar. Sadece yardım konusunda sıfırlar. Bilgilendirme sıfır. Gelelim konuya; ben buradan ayrılmak istiyorum yani burdurda ve ilçesinde eşdeğer bölüm var. Burdura puanım tutmaz diye yazmamıştım . Benim de evim olan burdurun ilçesi bucakta Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü var. Buraya nakil olmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Bilgi verebilir misiniz? Mümkünse ne zaman yapılabilinir bu işler? Şimdiden teşekkür ederim.

• Londias kullanıcısına yanıt
    Puanın oraya yetiyorsa önümüzdeki dönem merkezi puan ile yatay geçiş yapabilirsin. Puanın yetmiyorsa, bölümde 1 sene okuyup, ortalama ile yatay geçiş yapabilirsin ama bunun için ortalamanı yüksek tutman gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yarin cankiriya gidicem edebiyat bolumu kyk da cikti hava o kadar sogukmu orda

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Puanın oraya yetiyorsa önümüzdeki dönem merkezi puan ile yatay geçiş yapabilirsin. Puanın yetmiyorsa, bölümde 1 sene okuyup, ortalama ile yatay geçiş yapabilirsin ama bunun için ortalamanı yüksek tutman gerekli.

Puanım tutuyor, bu durumda 1 dönem beklemek mecburi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLLEGAL-01

bende yarin cankiriya gidicem edebiyat bolumu kyk da cikti hava o kadar sogukmu orda

Bence soğuk :) yani şöyle söyliyeyim ılıman yazları çok sıcak olupta kışları çok soğuk olmayan bi yerden geliyorsan soğuk gelir sanada. Daha eylüldeyiz ve özellikle akşamları rüzgar var oldukça soğuyor . Kalın giysilerle gel ceketle gel . Bu arada kyk da çok güzel temiz . Sayı az ama 4 kişilik oda da tek bşımayım şuan bi kişi o haftaya gelicek. diğer 2 yatak boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Londias

quote:

bende yarin cankiriya gidicem edebiyat bolumu kyk da cikti hava o kadar sogukmu orda

Bence soğuk :) yani şöyle söyliyeyim ılıman yazları çok sıcak olupta kışları çok soğuk olmayan bi yerden geliyorsan soğuk gelir sanada. Daha eylüldeyiz ve özellikle akşamları rüzgar var oldukça soğuyor . Kalın giysilerle gel ceketle gel . Bu arada kyk da çok güzel temiz . Sayı az ama 4 kişilik oda da tek bşımayım şuan bi kişi o haftaya gelicek. diğer 2 yatak boş.

ben adanadayim burdan cankiriya gidecem

• Londias kullanıcısına yanıt
    Şuan geçmen imkansız, en az 1 dönem okuman gerekli, bahar başında geçebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dönem arası gecersin. Ben her zaman söylerim bilmediğin yeri tercih etme 10 tane tercih yap bildiğin yer olsun sonra pişman olma

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Dönem arası gecersin. Ben her zaman söylerim bilmediğin yeri tercih etme 10 tane tercih yap bildiğin yer olsun sonra pişman olma

Kağıt üzerinde oynadım yani haritaya baktım ne var bunda gidilir gelinir dedim birde lise kafası olunca insanda bi cahillik bildiğini okuma yaptık neyse bundan da ders çıkarmış oldum. ne yapalım dayanacağız artık yarım dönem. Teşekkür ederim bilgi için.
  • quote:

quote:

Dönem arası gecersin. Ben her zaman söylerim bilmediğin yeri tercih etme 10 tane tercih yap bildiğin yer olsun sonra pişman olma

Kağıt üzerinde oynadım yani haritaya baktım ne var bunda gidilir gelinir dedim birde lise kafası olunca insanda bi cahillik bildiğini okuma yaptık neyse bundan da ders çıkarmış oldum. ne yapalım dayanacağız artık yarım dönem. Teşekkür ederim bilgi için.

Keşke onceden gidip baksaydin neyse 3 ay orda okuman lazım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Şuan geçmen imkansız, en az 1 dönem okuman gerekli, bahar başında geçebilirsin.

Çok teşekkürler hocam .
  • quote:

quote:

quote:

Keşke onceden gidip baksaydin neyse 3 ay orda okuman lazım artık

15 tatil 8 şubatta diyor, üniversitenin ki farklı mı olur yani sınavları bitirince gelebilinir mi? çünnkü 3 ay demişsiniz ama 8 şubat için yaklaşık 4 ay oluyor

• quote:

quote:

quote:

ben adanadayim burdan cankiriya gidecem

Valla kışlıkları kat gel ince bir şey getirme kardeşim, kısa kollu 1 veya 2 tane getir şuan için yemekhaneye falan gitmek için iyi kısa kollu. Ona göre soğuk buralar . Bir de gelirken Öğrenci belgesi, e-devletten kykya başvuru yaptığın taahhütname belgesi(çıktısı), kyk için yatırdığın paranın makbuzu ve 4,5 tane fotoğraf al gel. Ben sorduğumda belge getirmene gerek yok dedi geri zekalılar buraya gelince bunları istediler. Birde sana ait IBAN numarası istiyorlar onu pazartesi yaptırırsın yoksa. Bende pazartesi hesap açtırcam. Sen gelince beni bul konuşuruz. oda numarası 206 benim. Sen geldiğinde mesaj at ben danışmaya inerim. yardımcı olurum bu gavatlar hiç bir şey demiyor daha otobüs kartı falan alacaksın. vs vs vsv s...

• Burdur çok sıcak sankim
  • Tatil zamanı okula göre değişir çoğu okul ocak basi tatile girer. Gecegin okulun yatsy geçiş tarihlerine bak. Merkezi puanla mı gecicen yoksa başarı ortalaması ilemi

• quote:

Tatil zamanı okula göre değişir çoğu okul ocak basi tatile girer. Gecegin okulun yatsy geçiş tarihlerine bak. Merkezi puanla mı gecicen yoksa başarı ortalaması ilemi

Merkezi puanla geçeceğim hocam en erken yine dönem arası mı oluyor? Okulun akademik takviminde şöyle yazıyor ;
    30 Aralık 2016 DERSLERİN BİTİŞİ
    02 - 13 Ocak 2017 Yarıyıl Sonu Sınavları
    02 - 18 Ocak 2017 Yarıyıl Sonu Sınavları Not Girişleri
    23 - 27 Ocak 2017 Bütünleme Sınavları
    23 - 29 Ocak 2017 Bütünleme Sınavları Not Girişleri

Bu durumda ben en erken ne zaman geçiş yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fly to life

Burdur çok sıcak sankim

Burdur çok sıcak değil evet ama bucak kışın sert soğuk olan bir yer değil. Aman çok soğuk demeyeceğiniz bir yer.
  • Kardeş bir kız söylesem tanır mısın ?
  • Geçeceğin okula sor şu tarihte sınavlarım bitiyor diye onlar sana soyler

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

Kardeş bir kız söylesem tanır mısın ?

Şuan için tanımam, uluyazı kampüsündeyse yarın okullar açıldıktan sonraki zamanlarda bulabilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.