Şimdi Ara

Universite ve Is Sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cinde calisiyorum. Cincem is yapacak kadar yeterli ama bir anadil seviyesinde degil. Evde ve iste surekli turkce konusuyoruz.Isimden mumnunum ama buranin sartlarinda para biriktiremiyorum. Yeni geldigim sehirde insanlar para cikari iliskili uzerine arkadaslik yapiyor bu yuzden burada 1-2 arkadasim var. Dilimi daha ilerletmek icin bursa basvuru yapacagim, universite okumak icin. Eger burs cikarsa, baska bir sehre gecmeyi dusunuyorum. Is acisindan cok sikinti yok. Gectigim sehirdende isleri yurutebilirim veya duruma gore ayrilip is bulabilirim.

Sizce dilimi iyice gelistirmek ve iyi bir diploma almak icin mevcut isimden feragat edeyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin şartlarını, kendi maddi durumunu sen biliyorsun. Bu yüzden fikir vermek zor. Ama imkan varsa dil öğrenmek iyidir.

• dilini çok iyi öğren ve Türkiye'ye gel çince bilmen büyük bir avantaj olur sana burada

• Is yerinizde turkce konustugunuza gore turk ya da turki cumhuriyetlerden olanlarin sayisi fazla. Yerel halkla muhabbet ederek neden gelistirmeyi dusunmuyorsunuz ? Orada cinceyi ogrenip eger ingilizcede varsa turkiyede de is cikabilir gibi.

• Cinin neresindesiniz? Cine bende is gezisi yapmistim guzel bir ulke. Cincem olsaydi simdi en az 10bin dolar maas cepteydi

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigim gibi bu cincem ile isimide yapiyorum muhabbetimide ediyorum. Sorun anadil seviyesinde olmamasi ve yerel halkin arkadasliklarinin para icin oldugu bir yerdeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem iş hayatinda çincen yeterli, neden anadilmiş gibi zorluyorsun ? Bir sebebi yoksa bence Turkiye' ye donebilirsin. Sevdiysen kalmak istersen tabi senin kararin.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Hocam yetiyor yetmesine de daha iyi olmasını istiyorum. Türkiye'ye 6-7 sene içinde dönmeyi düşünmüyorum.
  • UP
  • ben pekin dil kultur uni. de okudum 3 sene oldu hsk level 6 sen hangi şehirdesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.