Şimdi Ara

Üniversite okuyup işsiz kalacaksam niye üni okuyayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 7 akşam 4 te okuldan çıkıyorum diyorum boşuna geliyorum sonuçta işsiz kalıcam hiç değmiyor. İktisat okuyorum örgün.

• adam haklı. Torpil yoksa işte olmuyor. Çevre yok ise tek umut KPSS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine eş bulursun hocam hiç yoktan, evlenme derdin olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

adam haklı. Torpil yoksa işte olmuyor. Çevre yok ise tek umut KPSS.

Kpss ye girmiyorum hocam.

Şimdi girip bir işe çalışim diyorum sonuçta işssiz kalacam
  • tıp hariç gerisi boşa okuyor
    şuan kpss kasıyorum (bende iibf mezunuyum) özel sektörde iibf iş dolu ama hepsi asgari ücret veya biraz fazlası(muhasebe,bankacılık,insan kaynakları vb yöneticilik)
    özel sektör:
    maaşlar çok düşük
    çalışma saatleri çok fazla
    iş garantin yok
  • Oku diyen mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

kendine eş bulursun hocam hiç yoktan, evlenme derdin olmaz

Kardeşim eş buluyorsun da işin yok nasıl olcak o zaman nasıl evlencem gözünü sevim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

Oku diyen mi var

Girdik bi hevesle hocam şimdi ki kafam olsa girmezdim pişmanım
  • Mühendislik konusu sandım uzun süredir acilmiyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: profzo

tıp hariç gerisi boşa okuyor
    şuan kpss kasıyorum (bende iibf mezunuyum) özel sektörde iibf iş dolu ama hepsi asgari ücret veya biraz fazlası(muhasebe,bankacılık,insan kaynakları vb yöneticilik)
    özel sektör:
    maaşlar çok düşük
    iş garantin yok

Kardeşim sen bitirmişsin benim yaş 24 bırakıp askeri gidim diyorum en azından değmiyor boşuna zaman kaybı bedbaht durumdayım
  • Yav he he iş yokmuş.Sen gidip yumurtacı papaz üniversitesini bitirip kendine hiç bir şey katmazsan.Adam sana düşük maaş teklif eder senin diğer insalardan başka katabileceğin ne var.
  • Öğrenmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Yav he he iş yokmuş.Sen gidip yumurtacı papaz üniversitesini bitirip kendine hiç bir şey katmazsan.Adam sana düşük maaş teklif eder senin diğer insalardan başka katabileceğin ne var.

Kapatsınlar o zaman yumurtacıları bende girmezdim
  • Universite egitim is icin degil, universite hayati yasamak icin okunur hatta uzatilir tabi baska sehirdeysen ailenden. Su zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Universite egitim is icin degil, universite hayati yasamak icin okunur hatta uzatilir tabi baska sehirdeysen ailenden. Su zamanda.

10 yaşındasın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: profzo

tıp hariç gerisi boşa okuyor
    özel sektör:
    maaşlar çok düşük
    iş garantin yok

Aynen Boğaiçi EE THY pilotaj ODTÜ EE İTÜ inşaat Diş okuyan arkadaşlar okulu bırakıp kpss kasmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Yav he he iş yokmuş.Sen gidip yumurtacı papaz üniversitesini bitirip kendine hiç bir şey katmazsan.Adam sana düşük maaş teklif eder senin diğer insalardan başka katabileceğin ne var.

5 000 tl alan ne katıyo nerde kattıkları niye bilim gelişmiyo hiç bi halt ortada
  • emrebeyen E kullanıcısına yanıt
    Teknik elemanlık da çok para var. Bizim buradaki koca okul sırf eleman eksikliğinden 2 ay geç açıldı. Adamlar ne kadr yakınıyor eleman yok diye. Ileride eleman açığı fazlalaşırsa bu adamlar iyi para alacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takvim-i Vekayi

Teknik elemanlık da çok para var. Bizim buradaki koca okul sırf eleman eksikliğinden 2 ay geç açıldı. Adamlar ne kadr yakınıyor eleman yok diye. Ileride eleman açığı fazlalaşırsa bu adamlar iyi para alacak.

Kardeşim benim öyle bi vasfım yok olsa uğraşmazdım zaten
  • emrebeyen E kullanıcısına yanıt
    Hitit Üniversitesi Su Ürünleri okumaktansa bence bu daha iyi. Kağıt parçası için okumaktansa bence bu daha. Işiniz rast gelsin. Siz çalışın her kapı açılır... :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.