Şimdi Ara

Üniversite okuanlar, hayatta mutlu musunuz...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Mutsuzum çünkü alttan 9 ders alıyorum 4 ünde eski manitamı görüyorum. Mutsuzum çünkü 4000 TL civarı borcum var. Mutsuzum çünkü evde huzurum yok, sürekli babamla kavga ediyorum. Mutsuzum çünkü geçen sene çalışıp zoru zoruna yaptığım vücudum bu sene kilo aldığım için hiç belli olmuyor, güreşçiler gibi iri cüsseli duruyorum sadece. Mutsuzum çünkü okul 4 senede bitmeyecek. Mutsuzum çünkü okulla ev arası 1 saat 45 dakika minimum. Mutsuzum çünkü okumak istemediğim bir bölümdeyim. Mutsuzum çünkü beni anlayan ciddi anlamda hiç kimse yok, tam anlamıyla gerek arkadaş gerek yavuklu konusunda yalnızım. Mutsuzum çünkü yazdığım kızlar 24-25 yaşında oluyor, onlardan küçük olduğumu öğrenince(yaşımdan büyük gösteriyorum) bir anda değişiyorlar. Daha bir sürü şey var esasında ama yaşıyoruz işte yapacak bieşy yok. Şimdi neden mutsuzm biliyor musun? Sabah 8deki derse geldim hoca gelmedi 3 saatlik ders. Diğer dersim 12'de. Akşam 6'ya kadar var ve şarjım %59. Her gün her Allahın günü bu durumu yaşamaktan artık bıkmakta değil, sıkıldım. Öfkelenmiyorum artık alıştım çünkü. Olay olduğundan değil rutine bağlamasından sıkıldım daha erken bitsin en azından şaşırırım rutinden çıkarım.

borç olayını çıkart birde manitayla aynı sınıfta olma olayını , hepsi aynı..

Nasıl çıkarayım kardeş onu söyle? Ana çatı okul ama bunların hepsi farklı farklı sorunlar, çıkarmam demek okulu bırakmam demek? Napayım kartonpiyer ustası mı olayım?(az buçuk biliyorum yeğenim orada çalışıyor ben de bir iki kere gittim yanına o yüzden söylüyorun aşağıladığımdan değil)

Senin mutsuz olman çokta şaşırtıcı bir şey değil aslında olaylara bakış açını değiştir adam orada sana bir şey dememiş benim de başıma gelen olayların aynısı demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Mutsuzum çünkü alttan 9 ders alıyorum 4 ünde eski manitamı görüyorum. Mutsuzum çünkü 4000 TL civarı borcum var. Mutsuzum çünkü evde huzurum yok, sürekli babamla kavga ediyorum. Mutsuzum çünkü geçen sene çalışıp zoru zoruna yaptığım vücudum bu sene kilo aldığım için hiç belli olmuyor, güreşçiler gibi iri cüsseli duruyorum sadece. Mutsuzum çünkü okul 4 senede bitmeyecek. Mutsuzum çünkü okulla ev arası 1 saat 45 dakika minimum. Mutsuzum çünkü okumak istemediğim bir bölümdeyim. Mutsuzum çünkü beni anlayan ciddi anlamda hiç kimse yok, tam anlamıyla gerek arkadaş gerek yavuklu konusunda yalnızım. Mutsuzum çünkü yazdığım kızlar 24-25 yaşında oluyor, onlardan küçük olduğumu öğrenince(yaşımdan büyük gösteriyorum) bir anda değişiyorlar. Daha bir sürü şey var esasında ama yaşıyoruz işte yapacak bieşy yok. Şimdi neden mutsuzm biliyor musun? Sabah 8deki derse geldim hoca gelmedi 3 saatlik ders. Diğer dersim 12'de. Akşam 6'ya kadar var ve şarjım %59. Her gün her Allahın günü bu durumu yaşamaktan artık bıkmakta değil, sıkıldım. Öfkelenmiyorum artık alıştım çünkü. Olay olduğundan değil rutine bağlamasından sıkıldım daha erken bitsin en azından şaşırırım rutinden çıkarım.

borç olayını çıkart birde manitayla aynı sınıfta olma olayını , hepsi aynı..

Nasıl çıkarayım kardeş onu söyle? Ana çatı okul ama bunların hepsi farklı farklı sorunlar, çıkarmam demek okulu bırakmam demek? Napayım kartonpiyer ustası mı olayım?(az buçuk biliyorum yeğenim orada çalışıyor ben de bir iki kere gittim yanına o yüzden söylüyorun aşağıladığımdan değil)

Senin mutsuz olman çokta şaşırtıcı bir şey değil aslında olaylara bakış açını değiştir adam orada sana bir şey dememiş benim de başıma gelen olayların aynısı demiş.

O da değişmiyor, yapı olarak pesimist kişiliğe sahibim metroda biri arkamdan iterse naparsam hayatta kalırım diye düşünüyorum...

• bilgisayar istiyordum. kazandım. ama dogru karar vermiş miyim bilemiyorum. tamam hala iş olarak en iyisinin bilg müh. oldugunu düşünüyorum. bkz: google. bence daha iyi bi ortam yok. ama okul bitmeyecek gibi duruyor. elektrik alanlar. diferansiyeller. bunlardan dolayı vakit bulup yazılımda da gelişemiyorum yani yarım yamalak sacma sapan bi yer üniversite. bence b*ktan.
  • Yaşımdan ufak gösteriyorum, suratımda doğru düzgün sakal yok. Sırf bu yüzden sevgili edinemiyorum. Gören 15-16 yaşındayım sanıyor. Kızlar da ufak gösteen birisini yanlarında istemiyorlar haklı olarak. Paradır vs bunlara çözüm bulunur da benim bu sorunuma kim çözüm bulacak.
  • hukuk istiyorum sandım kazandım. meğersem istemiyormuşum. karman çorman bombok bi' hal aldı. ortalamamı gören dalga geçiyor. kafa dengi ortam da bulamadım ve okul kesin uzar bu benim mallığımla.
  • memnum değilim, ne kadar hayatıma mıçsa da iş potansiyeli yüksek, yaş geçti bunun gibi etmenlerden dolayı mecburen okuyorum.
  • İstediğim yerde olmadığım için mutsuzum.
  • Ben varım hem istediğim bölüm hemde ortamım güzel.
    Fotoğrafı mı çekiyorum,grafiği mi yapıyorum kendimce adımı duyurdum mutluyum.
    Dersim olmadığın da bile takılmaya gidiyorum canım sıkıldıkça.
  • Zorluklar icerisinde mutlu olmaya calisiyoruz iste,belkide yalandan mutluluktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluğumdan beri makina mühendisliği istedim ama şimdi ise hayal ettiğimle karşımdaki şeyler aynı değil.Belki de ben beklentiyi çok üst düzeyde tuttum.
  • Mutsuzum.şehirdışında-kayseride makine mühendisliği okuyorum ideallerim doğrultusunda hep makine istiyordum zaten.özel sebeplerden ötürü burayı tercih ettim. yalnız yaşıyorum arabam da var ama mutsuzum.

Buraya gelmeden önce her sene birkaç kızla yakınlaşırdım, karşılıklı sevgi-saygı-şefkat çerçevesinde arkadaşlıklarım ve ilişkilerim olurdu.Vücut yapmıştım ve kickboks yapıyordum sırf bu yüzden yaklaşan kızlarda oluyordu ama onlar benim için ego tatminiydi sadece.egoist bir kişiliğim var bu arada.

arkadaşlarım için vücut çalışmaktan, spor yapmaktan, egomu tatmin etmekten vazgeçmek zorunda kalsam arkadaşımı seçerdim.Böyle de oldu, burada zaten sınıfta kız yok.erkeklerde en fazla ne kadar kötü olabilir diyordum gelmeden önce.ilk gün sınıfını sorduğum elemanlar yüzüme bakıp cevap vermeye bile tenezzül etmediler.Kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum, bir gün hepsinin götüne koyacağım ama.bir arkadaşın evine yerleştim orada da aslında maddi gücüm için çağrıldığımı anladım, ortamın berbat olması da cabasıydı.
    Daha sonra diğer yakın olduğunu sandığım arkadaşlarımında arkamdan başkalarına beni kötülediğini, benim için yeşil ışık yakan kızlara( farklı kızlara, farklı oğlanlar) beni kötülediğini farkettim, yani ne zaman biriyle yakınlaşacak olsam hep bir oğlan çıkıp işlerimi bozuyor.

Bazı elemanlar kendince dışlamaya çalışıyor sanki beni.ilk zamanlarımda, vücudum var-spor yapıyorum-enstruman çalıyorum-yabancı dil falan herşeyde bir elim var.belki bundandır diyip olabildiğince mütevazı olmaya çalışıyordum.Gel gör ki; bunlara ben yardım ediyorum, tercüme yapıyorum.İş bitince yine yüzüme bakan yok.daha da günahımı bile vermedim.

daha sonra araba aldım bilmiyorum kıskançlık var mı..ilgilenmiyorum da.spor da yalan oldu, müziği bıraktım, dersler kötü derken dayanamadım geri döndüm ankaraya, 7 ay kaldım, sokakta içerek, müzikle uğraşarak ve idman yaparak bir 7 ay geçirdim, ardından okula yeniden başladım.1-2 kızla etkileşime geçtim, olumlu tepki gelmedi uğraşmadım.alt sınıftaki elemanlarda diğerleriyle aynı bok, not dağıtıyorum yalnızca.arkadaşım yok, paso yalnız takılıyorum.Garibanım burada.anti-depresan kullanıyorum, bunalımdayım.hep yalnızım, hep yalnızım, yalnızım.aslında yazdıklarımdan daha kötü herşey, anlatmayı beceremiyorum.

sevgi, şefkat yok, arkadaşlık yok, sporu bıraktım, müziği bıraktım, robot gibiyim sanki... Okul-ev.. Artık bir bira göbeğim var.Dağınık saçlarım, salaş kıyafetlerim, ilaçlarım, alkolüm, sigaram... Bıktım artık, dayanamıyorum belkide dayanmak istemiyorum.güleryüz, içten bir bakış-içten bir arkadaşlık- içten bir sevgi mi ihtiyacım olan? çıkarcı, kaypak köstebeklerden, insan görünümlü götlerden uzak kalmak mı yoksa?
    Bilemiyorum, çıkmazdayım...

• Dark_23 kullanıcısına yanıt
    kiz yok gelme geleceksen depakinle gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten makina öğrencisiyim.
  • Dark_23 kullanıcısına yanıt
    kacinci yil hangi uni kiz arkadasin var mi hic

• 1. 2-3 tane kız arkadaşım var.
  • bilkent-bilgisayardayim, istedigim yerdi ama hayatla ilgili bir sey hissetmiyorum. meaningless life

• bende liseden gelenler disinda hic yok

depresypn ilaclari d
    a kurtarmiyir
    tek care EKT

ve kpss .. ben yapamicam arkadas baslarim statigine termosuna matina fizine dinamigine kimyasina

• İstediğim yeri büyük ihtimalle kazanamıyacağım. Etrafımda düzgün insan yok, çoğu yalancı ve sahte. Para sıkıntısı da çekiyorum bolca. Arkadaşlarımla sanal ortamda bile doğru düzgün vakit geçiremiyorum çünkü çoğu bilgisayarımın kaldırabileceğinden çok daha yüksek oyunlar oynuyorlar.

Ama fiziğim düzgün, genlerim sağlam. Bilgisayar oynayamıyorum diye çoğu zaman kitap okurum, evcil hayvanlarımla zaman geçiririm. Yeni yeni satranç oynamaya başladım. İleriye dönük bir kaç hedef seçtim, plan hazırladım.

Bazen pozitif bakmak gerekiyor ama hayatımdan ne nefret ediyorum ne de hayatımı seviyorum. Son zamanlarda monotonluktan bıkkınlık geldi ama yine de "Yapılması gerek." diyip yapıyoruz.

Edit; Üniversite öğrencisi değilim ama paylaşayım dedim, içimde birikmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 11 Mart 2015; 15:35:10 >

• mutsuzum ortam para yok hiç çalışmadım dandik bi üniye dandik bi şehre geldim asosyalım tembelim dersleri geçemiyorum ünide millet çalışırken ben ygs ye çalışacağım bahanesiyle 2 haftadır evdeyim 15 dk çalışmadım derslerden kalacağım yurdu harcı bi dünya para boşuna gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.