Şimdi Ara

Üniversite okuanlar, hayatta mutlu musunuz...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin durum gene iyi SMYO mezunuyum bitirdiğim bölümün nerdeyse atamasıda yok özel sektör sıkıntı,Yaş oldu 24 ama DGS girip hemşireliğe tamamlıycam sırf ataması var diye,Üniversitede bir kıza baglandık okul bitince çekti gitti.

şimdik öyle boşta yanlız durum bu;

https://www.youtube.com/watch?v=p4lTE6qjw0Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

bende liseden gelenler disinda hic yok

depresypn ilaclari d
    a kurtarmiyir
    tek care EKT

ve kpss .. ben yapamicam arkadas baslarim statigine termosuna matina fizine dinamigine kimyasina

önce zayıfla
  • Çok mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski hayatımdan iyidir. Ama yine de mutlu değilim sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAYBE

• Kocaeli. Gazete istiyordum reklam çıktı. Ama memnunum
  • Vaybe

• Kusura bakmayında burdaki kimsenin yazdığı dert değil herkesin şikayeti insanlarla iletişime geçememek ve sosyal problemler.Arkadaşlar hani hakarete girer mi bilmiyorum girerse özür dilerimde siz mal mısınız ? İnsan sosyal varlıktır sözü tam bir saçmalık ortama giremiyorsanız zorlamayın yalnız keyif almaya bakın boş insanlarla iletişime geçmek için neden kasıyorsunuz.Bunun için depresyona vs felan değmez kendinizi üzüyorsunuz.
  • ılginç yorumlar geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

mutsuzum ortam para yok hiç çalışmadım dandik bi üniye dandik bi şehre geldim asosyalım tembelim dersleri geçemiyorum ünide millet çalışırken ben ygs ye çalışacağım bahanesiyle 2 haftadır evdeyim 15 dk çalışmadım derslerden kalacağım yurdu harcı bi dünya para boşuna gidiyor.

Beni özetlemişsin

• ne farkeder
  • sevdiğim bölümü okudum. sevdiğim bölümde yüksek lisans yapıyorum. çalışırken çok zor oluyor bu, ruh hastasına dönüyor insan.
    hiçbir işi yaparken mutlu olacağımı sanmıyorum. biraz param olsaydı kuruyemişçilik yapar, sakin bir hayat geçirirdim.
  • Değilim.kesinlikle çok yanlış bir bölüm seçtim geri de dönemedim.sizlere tavsiyem parası iyi diye bölüm seçmeyin bir ömür o meslekle uğraşacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Köfteli Kola

Değilim.kesinlikle çok yanlış bir bölüm seçtim geri de dönemedim.sizlere tavsiyem parası iyi diye bölüm seçmeyin bir ömür o meslekle uğraşacaksınız

.Benden yaşça büyüklerime soruyorum garanti mesleğe git kpss ataması yüksek olana git diyor.Çünkü ılerde aile kurduğunda ıyi bir gelirın olsun yoksa parasız hıç birsey olmuyor diyorlar.Söyle düsününcede haklılar aslında sevdiğim alanda bir mesleğe yönelip 4 yıl okuduktan sonra işsiz ortada başıboş gezmek sizce ne kadar mantıkli ?

• Bu tarz konulari okumak aslinda insanin uzuntusunu bir nebze dindirir.

Cunku yalniz siz degilsiniz bu durumda olan yuzbinlerce genc var.

Herkesin bir derdi var be abi. Bende mallik yapip ayni sinifimdan bir kiza asik oldum. Siz siz olun yapmayin bu malligi.

Gerci insan secemiyor ki asik olacagi kisiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

quote:

Orijinalden alıntı: Köfteli Kola

Değilim.kesinlikle çok yanlış bir bölüm seçtim geri de dönemedim.sizlere tavsiyem parası iyi diye bölüm seçmeyin bir ömür o meslekle uğraşacaksınız

.Benden yaşça büyüklerime soruyorum garanti mesleğe git kpss ataması yüksek olana git diyor.Çünkü ılerde aile kurduğunda ıyi bir gelirın olsun yoksa parasız hıç birsey olmuyor diyorlar.Söyle düsününcede haklılar aslında sevdiğim alanda bir mesleğe yönelip 4 yıl okuduktan sonra işsiz ortada başıboş gezmek sizce ne kadar mantıkli ?

sen sınavda iyi bir derece yap.ondan sonra seçeceğin bölümlerden mezun olunca zaten işsiz kalmazsın.beni garanti olsun diye hiç istemediğim bölüme gönderdiler şuan 4.sınıftayım 2 sene sonra mezun olacağım ve ondan sonra hep mutsuz olacağım.sevmediğim işte en az 40 yıl çalışacağım sen söyle peki şimdi sabahtan akşama kadar sevmediği işi yapan,mutsuz bir insanın parası olsa ne olur olmasa ne olur?

• Sevgilimden ayrıldım.Bölüm seçiminde kararsızlığın diplerini gördüm.Gelecek kaygım var.Ve bunların üstüne; 2 gün sonra YGS var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

bilgisayar istiyordum. kazandım. ama dogru karar vermiş miyim bilemiyorum. tamam hala iş olarak en iyisinin bilg müh. oldugunu düşünüyorum. bkz: google. bence daha iyi bi ortam yok. ama okul bitmeyecek gibi duruyor. elektrik alanlar. diferansiyeller. bunlardan dolayı vakit bulup yazılımda da gelişemiyorum yani yarım yamalak sacma sapan bi yer üniversite. bence b*ktan.

Hocam siz böyle diyince yazilim mühendisliği tercih edesim geldi ( Kafamda bilgisayar var şuanda)

• Berbat bir yerdeyim.Zaman geçiriyorum öyle odamdan çıktığım yok.Yatay geçiş yaparım ama daha hazırlıktayım 1 sene daha var.Hedeflerim büyük, bulunduğum yer iğrenç.İnsanı depresif bir hale sokuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.