Şimdi Ara

Üniversite öğrencisinin parasızlığı :( SS Geldiiiiii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cepte son 15 kağıt var kredi alalı 11 gün oldu başka hiç param yok daha krediyede 19 gün var ne kredi kartı kullanıyorum ne başka bir şey 19 günde 15 kağıtla geçinemem hiç para harcayabileceğim bi bütçem yok evdekilerde göndermiyor kimse göndermiyor ne yapcam ben nasıl para bulcam yardım edin ne halt yicem ben biz öğrencler ne yapıcaz

biliyorsunuz ziraat bankası kartında - 275 tlye inebiliyoruz biz üniversite 1 öğrencileri buda - hesabım 2 liram kaldı :( :( -274,82 tl abi ya 2 lira çok acıkırsam artık 50 kuruş kek alıcam
     Üniversite öğrencisinin parasızlığı :( SS Geldiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekrema -- 23 Mayıs 2014; 1:46:01 >

• ben de ögrenciyim günde 20 lira para aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay Arkadaş Dubai'deki lavuklar Lamborghini ile okula gitsin burdaki öğrenciler cepte 10 lira olmadan gezsin iyice civisi çıkmış dünyanın

• quote:

Orijinalden alıntı: bekrema

beyler cepte son 15 kağıt var kredi alalı 11 gün oldu başka hiç param yok daha krediyede 19 gün var ne kredi kartı kullanıyorum ne başka bir şey 19 günde 15 kağıtla geçinemem hiç para harcayabileceğim bi bütçem yok evdekilerde göndermiyor kimse göndermiyor ne yapcam ben nasıl para bulcam yardım edin ne halt yicem ben biz öğrencler ne yapıcaz

kendine parttime iş bul çalış en basiti ama bu ay olamz gibime geliyo malum para 1ay sonra gelcek eline yada gnlük alıcagın bir yere garsonluk yap tip felanda alırsın hem çalışmaya bak bu ayı geçirdikten sonra cidi iş arıyosan iyi paralı felan burgerking mc donals mavi rodi wakiki gibi yerlre girmeye çalış iyi para alırsın ama yorulursun bende ögrencidiym bende çalışıymaya ugraşıorum şuanda cvp bekliyorumburger kingten eyer kabul edilirse aylık 900+prim alıyorum + sigorta

• ne yazık ki 10 kişiden 7-8'i senle aynı durumda. malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal2020

quote:

beyler cepte son 15 kağıt var kredi alalı 11 gün oldu başka hiç param yok daha krediyede 19 gün var ne kredi kartı kullanıyorum ne başka bir şey 19 günde 15 kağıtla geçinemem hiç para harcayabileceğim bi bütçem yok evdekilerde göndermiyor kimse göndermiyor ne yapcam ben nasıl para bulcam yardım edin ne halt yicem ben biz öğrencler ne yapıcaz

kendine parttime iş bul çalış en basiti ama bu ay olamz gibime geliyo malum para 1ay sonra gelcek eline yada gnlük alıcagın bir yere garsonluk yap tip felanda alırsın hem çalışmaya bak bu ayı geçirdikten sonra cidi iş arıyosan iyi paralı felan burgerking mc donals mavi rodi wakiki gibi yerlre girmeye çalış iyi para alırsın ama yorulursun bende ögrencidiym bende çalışıymaya ugraşıorum şuanda cvp bekliyorumburger kingten eyer kabul edilirse aylık 900+prim alıyorum + sigorta

Arkadaş kredi alıyo.Bir yerde çalıştığı tespit edilirse bursu iptal olur.Mc ye falan bu yüzden giremez.Sigortasız olarak garsonluk yapabilirsin.

• kağıtla geçinemessin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

quote:

Orijinalden alıntı: kemal2020

quote:

Arkadaş kredi alıyo.Bir yerde çalıştığı tespit edilirse bursu iptal olur.Mc ye falan bu yüzden giremez.Sigortasız olarak garsonluk yapabilirsin.

Tam olarak bu konuda yardıma ihtiyacım var, bilen eden bir el atsın parasız kaldık yav. Faruk Güllüoğluna gittim daha küçük şirketlere gitmelisin dediler. Cidden iş gerek. :/

• hangi bölüm?
  • ağalar siz bayat ekmeğin arasına taze ekmek koyup yemek nedir bilir misiniz?
  • 15/19=78 kuruş eder suyu camiden alsan ekmeği geçiyorm o biraz lüks kaçıyor bimden 60 krşluk süsse alsan içinde 10 tane var galiba sabah 3 tane+ cami suyu öğle 3 tane+cami suyu akşam 4 tane gece acıkma diye gene değişmez camiden aldığın su 18 kuruş artıyor 18*19 3,42 lira eder oda sana kalıyor onunlada 3 günde bir ekmek alsan rahat rahat 15 lira yeter ama evden çıkmaman lazım
  • hep böyle durumlarda,cebimde olan bozuk parayla kazı kazan oynarım..

Ve hep çıkar param yokken.Sen de kardeşim git 1 tl ye kazı kazan oyna
  • Sorması ayıp kredin ne kadar? Yani 21 günde nasıl 15 TL kaldı elinde? Borç alabileceğin kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Sorması ayıp kredin ne kadar? Yani 21 günde nasıl 15 TL kaldı elinde? Borç alabileceğin kimse yok mu?

kredi 300 tl, 11 günde 285 tl harcamış e doğal tabi

birde bana bakalım

Gelenler
    Yurdu ailem karşılıyor 410 tl (NÖTR yani)
    Kredi alıyorum 300 tl
    İşte çalışıyorum 900 tl daha

Giderler
    İletişim 25 tl
    Ulaşım Akbil 70 tl
    Sigara 70 tl
    ayda 1-2 gece bara gece kulübüne 100 tl
    Her ay arabaya 200 tl benzin gider, kullanmıyoruzda nasıl gidiyor anlamıyorum verecem kız kardeşime en sonunda.
    her ay bi 200-300 tl textile gidiyor nasıl gidiyor onuda anlamıyorum
    Kredi Kartıda her ay 400-500 geliyor
    Kız arkadaşda beni bir miktar sömürüyor onu hesap bile edemiyorum

SONUÇ MU

Her ayın sonunda 5 parasız kalıyorum

ha birde düzenli olarak Bağışlarım var;
    Her ay Vikipedia ya 20 tl bağış
    Her ay İHH ya 50 tl bağış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağıt ayakkabı -- 22 Mayıs 2014; 1:51:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkodav

ağalar siz bayat ekmeğin arasına taze ekmek koyup yemek nedir bilir misiniz?

Hastane yakın diye küflü salça yediğimizi bilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para yatmasına 10 gün kala bende de aynen kafamda deli sorular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolution

quote:

Orijinalden alıntı: wolkodav

ağalar siz bayat ekmeğin arasına taze ekmek koyup yemek nedir bilir misiniz?

Hastane yakın diye küflü salça yediğimizi bilirim

• altın alıp sat.

• quote:

Orijinalden alıntı: kağıt ayakkabı

quote:

Sorması ayıp kredin ne kadar? Yani 21 günde nasıl 15 TL kaldı elinde? Borç alabileceğin kimse yok mu?

birde bana bakalım

Gelenler
    Kredi alıyorum 300 tl

Giderler
    İletişim 25 tl
    Ulaşım Akbil 70 tl
    Sigara 70 tl
    Her ay arabaya 200 tl benzin gider, kullanmıyoruzda nasıl gidiyor anlamıyorum verecem kız kardeşime en sonunda.

SONUÇ MU

Sana müstehak.Araba, gece gezmesi, kız arkadaş bir de bağış para kalmaz tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kağıt ayakkabı

quote:

birde bana bakalım

Gelenler
    Kredi alıyorum 300 tl

Giderler
    İletişim 25 tl
    Ulaşım Akbil 70 tl
    Sigara 70 tl

SONUÇ MU

Sadece kredi ise normal.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.